Multi Platform Prince of Persia The Sands of Time Remake

ci3t_ehk4qvkwkae-spx.jpg

Title: Prince of Persia The Sands of Time Remake
Developer: Ubisoft Mumbai & Pune
Publisher: Ubisoft
Release Date: 21 Jan 2021
Platforms: PC, Xbox1, PS4
System Requirements: NA
Meta Score: TBD

خوب باز هم یوبی دست رَد به شایعات نزد و اولین ریمیک توی پرونده کاری یوبیسافت معرفی شد. این بازسازی فقط شامل نسخه اول سه‌گانه خواهد بود و با قیمت 40 دلار (!!!) در تاریخ 21 ژانویه سال 2021 عرضه خواهد شد. ساخت بازی 2 سال هست که شروع شده و توسط 2 تا از استودیوهایی کوچک یوبی در کشور هند در حال ساخت هست که تا قبل از این به عنوان کمک با تیم‌های سازنده بازی‌هایی همچون Steep و Just Dance همکاری کردن! (واقعا ممنون از یوبی بابت اینهمه اهمیتی که به این IP و این شخصیت داده)

• برای ساخت بازی از خالق سری آقای Jordan Mechner هم نظرخواهی شده و ایشون در مراحل اولیه ساخت نقش داشتن.
  • سینماتیک‌های بازی مجددا با Motion Capture بازسازی شده‌اند
  • از صداپیشه اصلی Prince مجددا برای صداگذاری استفاده شده است.
  • تغییراتی در سیستم دوربین و مبارزات داده شده تا به استانداردهای امروزی نزدیک‌تر بشه
  • این بازسازی از موتور بازی سازی Anvil استفاده می‌کنه
تصاویر منتشر شده:

آخرین ویرایش:
رسانه اینسایدر گیمینگ اعلام کرد که آن‌ها به‌تازگی به تجربه این بازی دعوت شده‌اند. به گفته این رسانه، ریمیک بسیار به بازی اصلی وفادار خواهد بود. همچنین آن‌ها گفتند که Yuri Lowenthal برای ایفای نقش شاهزاده بازنگشته و جایش را به یک بازیگر ایرانی داده است. اینسایدر اطلاعات بیشتری درباره این بازیگر ایرانی ارائه نکرد.
مگه وقتی ورژن اول ریمیک رو معرفی کردن تایید نشد که Yuri Lowenthal همه دیالوگ ها رو دوباره ضبط کرده؟ یعنی کل اون پروژه رو کامل ریختن دور؟ تیم هندی کارش خوب نبود قبول، ولی این مسخره بازیا چیه دیگه؟

حس میکنم با یک ریمیک سرشار از چرت و پرت های مدرن طرفیم. پرونده ی PoP رو با این بازی کلا بسته بدونید.

R.I.P

مگه وقتی ورژن اول ریمیک رو معرفی کردن تایید نشد که Yuri Lowenthal همه دیالوگ ها رو دوباره ضبط کرده؟ یعنی کل اون پروژه رو کامل ریختن دور؟ تیم هندی کارش خوب نبود قبول، ولی این مسخره بازیا چیه دیگه؟

حس میکنم با یک ریمیک سرشار از چرت و پرت های مدرن طرفیم. پرونده ی PoP رو با این بازی کلا بسته بدونید.

R.I.P
بازی یکسال دیگه عرضه میشه تا چند ماه دیگه رونمایی دوباره انجام میشه باید صبر کرد و دید چی ساختن .
اگر از نظر فروش موفق باشه میشه به ادامه این ریمیک ها یا ساخت عنوان جدید امیدوار بود .
اگر فروش خوبی نداشته باشه اون موقع کلا باید پرونده این سری رو بسته دونست.

همین 2 سال پیش پشت هم 2 پلی ترو رو پی اس تری نسخه پورت شده اریجینالش رو رفتم و پلت کردم، الانم وسط پلت وریور ویتین هستم، میرم تا تو ترونز، اینقدر این بازی رو دوست دارم که باید هر چند سال یک دور بازیش کنم، امیدوارم ریمیک همین حس و حال و عشق رو تداعی کنه...

سندز اف تایم یکی از بهترین بازی های تاریخ هست، ای کاش ریمیک در حدش باشه واقعا، یادش بخیر برای ایشون و اندرگروند 1 اولین بار پی سی رو ارتقا دادم و گرافیک جی فورس گرفتم، بعدش بازی ها بدون لگ (اسمی که اون موقع به 60 فریم میگفتیم) شدند و چقددددر هم لذت بخش تر شدن....

انصافا یوبی یک زمانی شاهکار ساز بود...

یک زمانی همه جا کنار پوستر های تبلیغ کارت گرافیک عکس ایشون و امثال فارکرای بود، بعد ها سن اندریاس... فییر... استاکر.... تا رسیدیم به کرایسیس...

راستی از گند کاری یوبی صحبت شد
View attachment 379652
واقعا چراااا بازی به این باحالی ازش خبری نیست :((:(
امید وارم آخرین بازی از پرنس نباشه
حداقل ریمیک ۲ و۳ برسونه بعد نابود بشه :D :-"
ریمن های آخری فروششون کم بوده متاسفانه
یوبی همینه٬ معمولن یا گند میزنه یا میزنه IP رو محو میکنه

• Like
Reactions: blak
امیدوارم به سرنوشت بیاند دچار نشه کلا یوبی سافت سیاست خود تخریب بسیاری داره
بیاند بازی جدید بود و باید از صفر خلق میشد ولی این فرق می‌کنه و ریمیک همه چیز داستان و مراحل و گیمپلی از قبل مشخصه

با توجه به اخبار استفاده از بازیگر ایرانی بعیده بخواد کنسل بشه.

امیدوارم بازی خوب بفروشه تا یوبیسافت نسخه های بیشتری ازش تولید کنه و دست از سر اساسین برداره

بیاند بازی جدید بود و باید از صفر خلق میشد ولی این فرق می‌کنه و ریمیک همه چیز داستان و مراحل و گیمپلی از قبل مشخصه

امیدوارم بازی خوب بفروشه تا یوبیسافت نسخه های بیشتری ازش تولید کنه و دست از سر اساسین برداره
از یوبی سافت هر گونه گند کاری بر میاد یادش بخیر قبلنا بازی می ساخت مطمئن بودیم قراره یک خاطره عمیق برامون بسازه چقدر این کمپانی بازی خوب و خلاقانه ساخت حالا زیر ریمیک همون عناوین زاییده

اساسین که اصلی ترین IPه حال حاضر یوبیه
مثل اینه بگیم اکتیویژن COD نسازه:دی

امیدوار باشیم بازی موفق بشه و در کنار AC ، پرنس هم بسازن...
بازیی، جای یک بازی موفق رو تنگ نمیکنه:-"

📣 انتظار می‌رود به‌زودی نمایش جدیدی از ریمیک Prince of Persia: The Sands of Time ارائه شود

به گفته یکی از منابع داخلی، برخی افراد اخیراً موفق به مشاهده نسخه ریمیک Prince of Persia: The Sands of Time شده‌اند و این موضوع احتمال رونمایی قریب‌الوقوع این عنوان را تقویت می‌کند. یوبیسافت در سالیان اخیر آثار چندان تحسین‌برانگیزی منتشر نکرده است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or