Multi Platform Prince of Persia: The Lost Crown

908298-summer-game-fest-ubisoft-devoile-prince-of-persia-the-lost-crown-le-retour-inattendu-de...jpg

Prince of Persia: The Lost Crown

Developer: Ubisoft Montpellier

Publisher: Ubisoft

Director: Mounir Radi

Composer: Gareth Coker, Mentrix

Platforms: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Microsoft Windows

(28 دی ماه 1402) Release Date: January 18, 2024

- ما در این بازی نقش قهرمانی جدید به نام سارگون را ایفا خواهیم کرد که یکی از اعضای جوان گارد جاویدان است. سارگون باید برای نجات شاهزاده غسان ربوده شده به همراه برادران خود به شهر نفرین شده کوه قاف سفر کند.

- این بازی در Summer Game Fest 2023 معرفی شد. معرفی این اثر به معنای لغو شدن نسخه Remake شن‌های زمان نمی‌باشد و این عنوان هنوز در حال طی کردن مراحل توسعه خود است.

- این عنوان یک اثر سایداسکرولر دو و نیم بعدی ماجراجویی است که به مدت چهار سال توسط سازندگان سری Rayman‌ در دست توسعه بوده است.

- کارگردان بازی عنوان کرده است که آن‌ها از افسانه‌های ایرانی در خلق این اثر الهامات زیادی گرفته‌اند.

- این بازی اولین عنوان یوبی‌سافت است که به صورت رسمی از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند.

تصاویر:

آخرین ویرایش:
این کار شعبه کانادای یوبی سافته؟؟؟ اصلا هر شعبه ایش باشه چهار تا ایرانی نبودن ازشون مشاوره بگیرن؟؟؟ کانادا پر ایرانیه
اگه هم صرفا خواستن یه بازی بسازن که هیچ!
البته ایرانیای اونورم که به اینا بخوان مشاوره بدن توشون خل و چل زیاد هست... (دارای همون تفکرات مارکسیستی که دوستمون گفت)
استودیو یوبی سافت مون پلیر فرانسه درستش کرده.

• Like
Reactions: blak and Cait Sith
View attachment 297261

بله دوستان کاوه اهنگر رو مشاهده میکنید یک بانوی سیاه پوست مستقل و قدرتمند.
من درک می‌کنم منظور شما رو، ولی به هر شکل اسم ایشون Kaveh نیست و Kaheva هست. به نظر معادل ایرانی شده Hephaestus هست، یک Goddess هستن و آهنگر خدایان با توجه به Wiki بازی.
Kaheva

من درک می‌کنم منظور شما رو، ولی به هر شکل اسم ایشون Kaveh نیست و Kaheva هست. به نظر معادل ایرانی شده Hephaestus هست، یک Goddess هستن و آهنگر خدایان با توجه به Wiki بازی.
Kaheva
این چیزی رو تغییر نمیده, اسمش که مشخصه کاملا از روی خود کاوه گرفته شده و یه تله خوب برای کساییه که از تاریخ و فرهنگ خبری ندارن
و مطمئن باشید روزی میرسه که به بچه هامون به صورت عمدی تو مدرسه چیزی در مورد تاریخ, فرهنگ و اخلاقیات یاد نمیدن و اون بچه ها این چیزا رو باور میکنن, که همین الانم بنظر میرسه که در حال اجراست و به سیستم آموزشیمون نفوذ کردن.

همین الان تو هم سن و سال های خودم دارم میبینم که اطلاعشون چقدره, اگه این نسل اینجوریه معلوم نیست که کی نسل بعدی اخلاقیات و اعتقادش به خدا رو از دست بده و به سراغ وک که خودش نوعی مذهب هست بره.

اصلا از این حرفا بگذریم, ایرانی ها سیاه بودن؟, نه نبودن
خدای سیاه داشتن؟, نه نداشتن

همه اسم اهورامزدا و آناهیتا رو شنیدن,ولی کاهواای به گوش من نرسیده, این از کجا رسیده؟
اکتیویست های مارکسیست|فاشیست نوین یوبی سافت ساختنش و میخوان بچپوننش تو حلق ما
این بازی نه تنها یک حمله فرهنگیه, بلکه یک توهین به ایرانی ها و از طرف دیگه یک توهین به آفریقایی هاست.

دم سید مه یر گرم یادمه تو Civilization V چقدر باشکوه ایران و گارد جاویدان رو درست کرده بود
هنوز آهنگ مرغ سحر تو پس زمینه بازی یادمه
تنها بازی ای بود که ایران واقعی رو نشون داده بود بدون تحریف و خرابکاری
آره همون بازی ای که سازندش انقدر درک داشت که قبل از ساختش تحقیق کنه, و بعد از تحقیق همونجوری که بود بسازتش و سعی نکنه ایدئولوژی های خودش رو بچسبونه بهش تا جوانانی که بیست و چهار ساعته تو شبکه های اجتماعی میگردن رو گیج و سردرگم کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BatmanGame
این چیزی رو تغییر نمیده, اسمش که مشخصه کاملا از روی خود کاوه گرفته شده و یه تله خوب برای کساییه که از تاریخ و فرهنگ خبری ندارن
و مطمئن باشید روزی میرسه که به بچه هامون به صورت عمدی تو مدرسه چیزی در مورد تاریخ, فرهنگ و اخلاقیات یاد نمیدن و اون بچه ها این چیزا رو باور میکنن, که همین الانم بنظر میرسه که در حال اجراست و به سیستم آموزشیمون نفوذ کردن.

همین الان تو هم سن و سال های خودم دارم میبینم که اطلاعشون چقدره, اگه این نسل اینجوریه معلوم نیست که کی نسل بعدی اخلاقیات و اعتقادش به خدا رو از دست بده و به سراغ وک که خودش نوعی مذهب هست بره.

همه اسم اهورامزدا و آناهیتا رو شنیدن,ولی کاهواای به گوش من نرسیده, این از کجا رسیده؟
این بازی نه تنها یک حمله فرهنگیه, بلکه یک توهین به ایرانی ها و از طرف دیگه یک توهین به آفریقایی هاست.

آره همون بازی ای که سازندش انقدر درک داشت که قبل از ساختش تحقیق کنه, و بعد از تحقیق همونجوری که بود بسازتش و سعی نکنه ایدئولوژی های خودش رو بچسبونه بهش تا جوانانی که بیست و چهار ساعته تو شبکه های اجتماعی میگردن رو گیج و سردرگم کنه.
منم ار این طراحی خوشم نمیاد
ولی چیزی که هست بازی هم تاریخی نیست ، و به اندازه موهای سر میشه مثال زد که توی داستان های برگرفته از اساطیر و یا حتی تاریخی ، زدن طرف رو کن فیکون کردن...

مثلا 4سوار آخر الزمان ، 7 گناه کبیره و فرشته ها و شیاطین و ...
خودت برو نگاه کن چند برداشت مختلف ازشون شده و چقدر با این نوع نگاه بهشون گند زده شده:-"

یا مثلا تو ژاپن نگاه کن چه برداشت هایی از نوبوناگا اودا شده:))
یا سری Fate رو نگاه کن که دقیقا همین استایل؛ آرتور رو کردن آرتوریا ، و زن شده:-" (و هزار تغییر جنسیت / سن و سال / اخلاقیت و ... دیگه تو کاراکترها:-" )

تهش اینه من از این نوع برداشت خوشم نمیاد، این بازی رو نمیزنم:-" گور باباشون:دی

حالا نظر خودتون هست و خودتون میدونید.
رنگ پوستش هم به هر شکل قرمز هست.
از نظر من که شما زیادی شلوغش میکنید، چیزی که تو مدرسه داره تدریس میشه چه ربطی به یوبی داره؟ اصلا چه بخشی از مشتری های یوبی جامعه ایرانی هست که هدف این تهاجم فرهنگیی که شما توصیف میکنید باشه؟
حالا شما میشه بازی رو تهیه نکنید، ولی دیگه بعضی صحبت های هم میره تو مسیر Conspiracy Theory و خیلی شاید درباره بازی درست نباشه و به نظرم این انرژی رو میشه جایی به کاربرد که دارند الان واقعا تهاجم به فرهنگ انجام میدن.

ولی چیزی که هست بازی هم تاریخی نیست ، و به اندازه موهای سر میشه مثال زد که توی داستان های برگرفته از اساطیر و یا حتی تاریخی ، زدن طرف رو کن فیکون کردن...

خودت برو نگاه کن چند برداشت مختلف ازشون شده و چقدر با این نوع نگاه بهشون گند زده شده:-"

یا سری Fate رو نگاه کن که دقیقا همین استایل؛ آرتور رو کردن آرتوریا ، و زن شده:-" (و هزار تغییر جنسیت / سن و سال / اخلاقیت و ... دیگه تو کاراکترها:-" )

تهش اینه من از این نوع برداشت خوشم نمیاد، این بازی رو نمیزنم:-" گور باباشون:D
اون چیزایی که شما میگی انتخاب هنری بوده :D
ولی این انتخاب هنری نیست, این کاملا یک تلاش موزیانه برای تهاجم فرهنگیه, دفعه اولشونم نیست از اینکارا میکنن
همین الانشم رو کشورهای دیگه امتحان کردن.

حتی بی اطلاع ترین آدمم میدونه که ایرانی ها سیاه نبودن و تهش فکر میکنه که عرب بودن, درست مثل POP اصلی
آقا مگه این بازی پیش درآمد POP نیست؟, پس چرا براساس اون نساختن؟, حتما جوابشون اینه که نسخه های اصلی همکین بود و شما یادتون نیست.

از هیولاها و مجسمه هاش مشخصه که سازنده های این بازی میدونن ایرانی ها چجوری بودن, اما کاملا از عمد اومدن تحریف و دستکاری انجام دادن
هدفشونم اینه: "تاریخ اونیه که ما بهتون میگیم, پس مثل بچه آدم ساکت شید و قبولش کنید."

این کاری که میکنن خیلی آشنا, خیلی خیلی آشنا, مثل یه امپراطوری که تا 30سال پیش وجود داشت و نصف جهان تحت اختیارش بود و همه دیدن که عاقبتش چی شد.

حالا نظر خودتون هست و خودتون میدونید.
رنگ پوستش هم به هر شکل قرمز هست.
از نظر من که شما زیادی شلوغش میکنید، چیزی که تو مدرسه داره تدریس میشه چه ربطی به یوبی داره؟ اصلا چه بخشی از مشتری های یوبی جامعه ایرانی هست که هدف این تهاجم فرهنگیی که شما توصیف میکنید باشه؟
حالا شما میشه بازی رو تهیه نکنید، ولی دیگه بعضی صحبت های هم میره تو مسیر Conspiracy Theory و خیلی شاید درباره بازی درست نباشه و به نظرم این انرژی رو میشه جایی به کاربرد که دارند الان واقعا تهاجم به فرهنگ انجام میدن.
رنگ پوستش یخورده قرمزه, ولی چهرش کاملا آفریقاییه و شرط میبندم که صداش هم همینه
خیلی به تدریس ربط داره, چون آدم که بی سواد باشه راحت گول اینجور چیزا رو میخوره, و البته کورپوریشن هایی مثل یوبی سافت برای اضافه کردن اینجور چیزها از ESG پول میگیرن, ربطش اینه, کارمند وک+بازی وک برابر است با امتیاز ESG.

الان مثلا من یا شما یا اصلا کل کاربرا از تاریخ خبری نداشتن شاید گولش رو میخوردن, که جامعه آمریکا دقیقا همینجوریه, از بس چیزی بهشون یاد نمیدن تاریخ خودشونم بلد نیستن, همین الان که دارم اینو مینویسم فساد آموزشی خودشون رو وارد مدارس کشورهای دیگه کردن, تازه به اونا القا میکنن که خدا وجود نداره
شاید اینجاها تو سیستم آموزشی از این خبرا نباشه ولی از در دیگه وارد شدن و تاثیراتشم دارید میبینید.

چیزی به اسم تئوری توطئه وجود نداره, این جمله فقط ساخته شده که به مخالفا برچسب بزنن
خودتون برید ریشه جمله و اینکه کی برای اولین بار ازش استفاده شد رو ببینید, مناسب تاپیک نیست.

اگه فکر کردید سراغ ما نیومدن اشتباه کردید, یسری از ده 80ی ها و ده 90ها تحت تاثیر وک قرار گرفتن, اونایی هم که خارجن اصلا بحثشون نیست, کامل وک شدن (نه همه ولی منظورم رو فهمیدید)
شاید در ظاهر بازار هدف ایران نباشه اما در باطن هست, همه اینترنت دارن و به هرحال اینو میبینن, بخدا بچه ای که کلش همیشه تو اینترنته مثل منو شما هوشیار نیست و از تاریخ خبر نداره.
با همین ایراد نگرفتنا و چیزی نگفتنا جامعه غرب به اینجا رسید, که مسئله فقط وک هم نیست و چیزهایی مثل مهاجرت هم شاملش میشه که جاش اینجا نیست.

ببخشید که سرتون رو دردآوردم ولی اگه شل بگیریم مبینید که فردا چیزی از اخلاق برامون باقی نمیمونه.

آخرین ویرایش:

تهش اینه من از این نوع برداشت خوشم نمیاد، این بازی رو نمیزنم:-" گور باباشون:D
این که ژاپنیا میان فلان شخصیت تاریخی رو میکنن یه دختر کیوت که تو بیایی ۵۰۰ دلاری بزنی پس کله ناسو خیلی با این کارای غربیا فرق داره :دی

نه انتخاب هنری نبوده! برداشت دلخواه سازنده از اون کاراکتر یا هرچیزی بوده!

در مورد هفت گناه کبیره گفتم، این چند نمونش :

p12296875_b_v9_aa.jpg
cfd62-16506168008635-1920.jpg
Sins.png
darksiders_3___seven_deadly_sins_by_fiqllency_defeh0q-fullview.jpg

هر کدوم هرجور خواسته طراحی کرده! (تو دارکسایدرز که حتی مثلا هویت 4سوار آخر الزمانم تغییر دادن! )
و مطمئنم یه عالمه نوع دیگه میبینی که اینا رو به تصویر کشیدن!

---

یا این آرتوریا که میگفتم :

S002_Stage3.png

این که دیگه "سبک هنری" نیست! حتی اگر بود هنین سری ، آرتور رو هم داره حتی تو یک دنیلی موازی ! :
S160_Stage3.png

---

بعد اودا یا همون Devil King ( که خیلی جاها مشابه کار کردنش مثل Samurai Warriors ، Basara , Ni oh ) اینجا میاد اینجوری میشه :

DemonArcherFGO.png

این هیچ، ورژن بیکینی پوشم برات میزنند :دی

BerserkerOdaNobunageStage2.jpg

اصلا ما همینجا آرش کمانگیر رو هم داریم حتی:)) که اصلا شبیه انتطاراتمون نیست...
یا بچه ها از یه بازی دیگه رستم و فریدون گذاشته بودن، با دیدنشون چپ میکردی:-"

یا مثلا یه کاراکتر افسانه ای مثل ساکاتا کینتوکی (کینتارو) برو ببین چقدر مدل های متفاوتی ازش هست ، یا هرکول و ...

میگم نهایتش اینه من از این برداشت خوشم نمیاد، گور باباشونم که کرده:دی

---

بازی سیلویزیشن که مثال میزنید، اونجا میخوان یه بازی استایل تاریخی ارائه بدن، مشخصه که سعی میکنند هر حکومت، بناها، یونیت ها و ... رو نزدیک به واقعیت پوشش بدن
ولی این POP یه بازی کاملا برداشت آزاد از اساطیره... یعنی حتی برداشت آزادم نه، صرفا استفاده کردن یک سری المان از اون فرهنگ هست
آدم بخواد گیر بده، نه فقط کاوه، که سر تا پاش رو میشه ایراد گرفت چرا شبیه نیست:دی

تنها کار همینه، طرف گند زده تو برداشتت، سراغش نری:دی

ببخشید که سرتون رو دردآوردم ولی اگه شل بگیریم مبینید که فردا چیزی از اخلاق برامون باقی نمیمونه.

یکم وضعیت ما جوریه که سفت هم بگیریم به جایی نمیرسیم. وضع خیلی خرابه :D

این که ژاپنیا میان فلان شخصیت تاریخی رو میکنن یه دختر کیوت که تو بیایی ۵۰۰ دلاری بزنی پس کله ناسو خیلی با این کارای غربیا فرق داره :D

البته الله وکیلی تیم ناسو و Type-Moon خیلی در حق ما لطف داره :D
یعنی من فکر کنم آگاهی بخشی ای که Fate Grand Order برای آرش کمانگیر کرد رو خودمون با کل بازخوانی ها و مدیاهای اقتباسی از شاهنامه نتونستیم بکنیم :D :D

این که ژاپنیا میان فلان شخصیت تاریخی رو میکنن یه دختر کیوت که تو بیایی ۵۰۰ دلاری بزنی پس کله ناسو خیلی با این کارای غربیا فرق داره :D
اینکه غربیا دارن برمیدارن همه چیو سیاه میکنند هست

ولی اینکه به هر چیزی هم‌گیر داده میشه هم هست
این POP کلا طراحیاش مشکل داره! یعنی جدا از سیاه و سفید بودن هم اینا کلا گند زدن رفته:دی

اما کلا این تغییرات بوده، بدتر/بهترشم بوده!
نگاه ما هیچ چیزی به دنیا معرفی نکردیم خودمون، مشخصه وقای چنین برداشتی ازش میشه، هر بلایی هم ممکنه سرش بیارن
مثلا از اساطیر یونان، زئوس انقدر شناخته شدست که هرکی میره سراغش، تهش این بشر با نگاه اول شناخته میشه! میخواد GOW باشه یا AOM یا Hades یا انیمیسن هرکول و ...
اونجاست که اگر یکی زئوس رو متفاوت جلوه داد، باعث تعجب میشه! (مثل همین اودا که 90% طراحیاش یه جورن:-" )

ولی تو همون اساطیر یونان ، حالا برو سراغ هیدس و این بشر تو تمام اون بازی ها یه طراحیه کاملا متفاوتی داره! ذره ای هم شبیه نیستن:دی (حقیقتا طراحی AOMش رو یادم نیست:-" )

کلا این چیزا هست، زیادم هست، برای همه جا هم هست
مشکل اینه ما خودمون چیزی ارائه نمیدیم، میخوایم بقیه بهترین برداشت که تو ذهن ماست رو ارائه بدن:دی

اینکه غربیا دارن برمیدارن همه چیو سیاه میکنند هست

ولی اینکه به هر چیزی هم‌گیر داده میشه هم هست
این POP کلا طراحیاش مشکل داره! یعنی جدا از سیاه و سفید بودن هم اینا کلا گند زدن رفته:D

اما کلا این تغییرات بوده، بدتر/بهترشم بوده!
نگاه ما هیچ چیزی به دنیا معرفی نکردیم خودمون، مشخصه وقای چنین برداشتی ازش میشه، هر بلایی هم ممکنه سرش بیارن
مثلا از اساطیر یونان، زئوس انقدر شناخته شدست که هرکی میره سراغش، تهش این بشر با نگاه اول شناخته میشه! میخواد GOW باشه یا AOM یا Hades یا انیمیسن هرکول و ...
اونجاست که اگر یکی زئوس رو متفاوت جلوه داد، باعث تعجب میشه! (مثل همین اودا که 90% طراحیاش یه جورن:-" )

ولی تو همون اساطیر یونان ، حالا برو سراغ هیدس و این بشر تو تمام اون بازی ها یه طراحیه کاملا متفاوتی داره! ذره ای هم شبیه نیستن:D (حقیقتا طراحی AOMش رو یادم نیست:-" )

کلا این چیزا هست، زیادم هست، برای همه جا هم هست
مشکل اینه ما خودمون چیزی ارائه نمیدیم، میخوایم بقیه بهترین برداشت که تو ذهن ماست رو ارائه بدن:D
ببین موضوع کیفیت نیست، هدف سازنده هست
همین فیت آرش رو شکل قهرمان یه ایسکای دوزاری دیزاین کرد و قشنگ معلومه از روی عدم آشنایی بوده، یا مثلا همین گنشین خودمون که آناهیتای لولی تحویل ملت داده و نویسنده اش یه دیکشنری پیدا کرده هر چی خوشش اومده چپونده تو بازی :D هیچکس با اونا کاری نداره چون می‌دونن صرفا یه چیز کول و خفن از یه فرهنگی که براشون بیگانه هست دیدن خوششون اومده گذاشتن توی بازی

اینا کارشون با دیزاینرای غربی که همه جا رسما جار میزنن تو همه چی باید کاراکتر سیاه پوست و فلان باشه خیلی فرق داره. بعد یه نکته دیگه هم اینکه اینایی که ادعای فرهنگ دوستیشون فلان چیز رو پاره کرده :دی و همش میگن cultural appropriation و فلان قاعدتا نباید این کارا رو بکنن ولی میکنن و عین خیالشون هم نیست :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ali.jangi
یکم وضعیت ما جوریه که سفت هم بگیریم به جایی نمیرسیم. وضع خیلی خرابه :D
بابا بخدا قسم اینا مارکسیست و فاشیستن :D

این جمله مریض و نفرت انگیز رو ببینید که وصف حال هرچی وکه هست.

"مرد باید دور خورشید خودش بچرخد" کارل مارکس.
یعنی مرد باید خود محور و خودخواه باشد.

برای همینه که میگن وک مارکسیسم نوینه چون واقعا هست
اگه مدرک هم میخواید پایش رو شوروی چیده بود و سالها داشت تو جهان اجراش میکرد که موفق هم شد و حالا یکی دیگه داره ادامش میده.

حالا چرا فاشیستن؟, چون میگن سیاه و هرنژاد دیگه ای از نژاد سفید برتره, قشنگش اینه که خودشونم سفیدن!
وضع ما خرابه, ولی این سفت نگیریم بدترم میشه, خیلی خیلی بدتر میشه, نون نداریم بخوریم ولی اخلاقمون رو که هنوز از دست ندادیم, چیزی که دنبالشن
البته هنوز کاملا از دستش ندادیم.

و شاید اشتباه کنم ولی بنظرم قضایای چندماه پیش به دلایلی که نمیتونم اینجا بگم کاملا به اینجور چیزا ربط داشت و برنامه ریزی شده بود, دست کم بخشیش, خودتون به کلیتش و تفاوتش با دفعات قبل فکر کنید میفهمید.

نه انتخاب هنری نبوده! برداشت دلخواه سازنده از اون کاراکتر یا هرچیزی بوده!

در مورد هفت گناه کبیره گفتم، این چند نمونش :

View attachment 302098
View attachment 302099
View attachment 302100
View attachment 302101

هر کدوم هرجور خواسته طراحی کرده! (تو دارکسایدرز که حتی مثلا هویت 4سوار آخر الزمانم تغییر دادن! )
و مطمئنم یه عالمه نوع دیگه میبینی که اینا رو به تصویر کشیدن!

---

یا این آرتوریا که میگفتم :

View attachment 302105

این که دیگه "سبک هنری" نیست! حتی اگر بود هنین سری ، آرتور رو هم داره حتی تو یک دنیلی موازی ! :
View attachment 302106

---

بعد اودا یا همون Devil King ( که خیلی جاها مشابه کار کردنش مثل Samurai Warriors ، Basara , Ni oh ) اینجا میاد اینجوری میشه :

View attachment 302107

این هیچ، ورژن بیکینی پوشم برات میزنند :D

View attachment 302108

اصلا ما همینجا آرش کمانگیر رو هم داریم حتی:)) که اصلا شبیه انتطاراتمون نیست...
یا بچه ها از یه بازی دیگه رستم و فریدون گذاشته بودن، با دیدنشون چپ میکردی:-"

یا مثلا یه کاراکتر افسانه ای مثل ساکاتا کینتوکی (کینتارو) برو ببین چقدر مدل های متفاوتی ازش هست ، یا هرکول و ...

میگم نهایتش اینه من از این برداشت خوشم نمیاد، گور باباشونم که کرده:D

---

بازی سیلویزیشن که مثال میزنید، اونجا میخوان یه بازی استایل تاریخی ارائه بدن، مشخصه که سعی میکنند هر حکومت، بناها، یونیت ها و ... رو نزدیک به واقعیت پوشش بدن
ولی این POP یه بازی کاملا برداشت آزاد از اساطیره... یعنی حتی برداشت آزادم نه، صرفا استفاده کردن یک سری المان از اون فرهنگ هست
آدم بخواد گیر بده، نه فقط کاوه، که سر تا پاش رو میشه ایراد گرفت چرا شبیه نیست:D

تنها کار همینه، طرف گند زده تو برداشتت، سراغش نری:D
ژاپنی ها فرق دارن, اونا هم اطلاع ندارن ولی کلا عجیب غریبن و برداشتشونم مثل این غربی ها مریض و منظور دار نیست, با فرهنگ خودشونم همچین کارایی میکنن ولی نمیخوان تاریخ رو از بین ببرن
اگه از برداشت نادرست بخوایم حرف بزنیم POPهای قبلی برداشت نادرست بودن, پس نشون میده که اینا میدونستن و از عمد اینکار رو کردن.

ببین موضوع کیفیت نیست، هدف سازنده هست
همین فیت آرش رو شکل قهرمان یه ایسکای دوزاری دیزاین کرد و قشنگ معلومه از روی عدم آشنایی بوده، یا مثلا همین گنشین خودمون که آناهیتای لولی تحویل ملت داده و نویسنده اش یه دیکشنری پیدا کرده هر چی خوشش اومده چپونده تو بازی :D هیچکس با اونا کاری نداره چون می‌دونن صرفا یه چیز کول و خفن از یه فرهنگی که براشون بیگانه هست دیدن خوششون اومده گذاشتن توی بازی

اینا کارشون با دیزاینرای غربی که همه جا رسما جار میزنن تو همه چی باید کاراکتر سیاه پوست و فلان باشه خیلی فرق داره. بعد یه نکته دیگه هم اینکه اینایی که ادعای فرهنگ دوستیشون فلان چیز رو پاره کرده :D و همش میگن cultural appropriation و فلان قاعدتا نباید این کارا رو بکنن ولی میکنن و عین خیالشون هم نیست :D
خیالشون هست, خیالشون تخریب هرچی که هست و جا به جاییش با جامعه ای تک پرچمیه که مردمی خودخواه, بی خدا (افراط رو جدا کنیم), ضعیف و تو سری خور باشه که هرچی بهش بگن بگه چشم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or