Multi Platform Prince of Persia: The Lost Crown

908298-summer-game-fest-ubisoft-devoile-prince-of-persia-the-lost-crown-le-retour-inattendu-de...jpg

Prince of Persia: The Lost Crown

Developer: Ubisoft Montpellier

Publisher: Ubisoft

Director: Mounir Radi

Composer: Gareth Coker, Mentrix

Platforms: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Microsoft Windows

(28 دی ماه 1402) Release Date: January 18, 2024

- ما در این بازی نقش قهرمانی جدید به نام سارگون را ایفا خواهیم کرد که یکی از اعضای جوان گارد جاویدان است. سارگون باید برای نجات شاهزاده غسان ربوده شده به همراه برادران خود به شهر نفرین شده کوه قاف سفر کند.

- این بازی در Summer Game Fest 2023 معرفی شد. معرفی این اثر به معنای لغو شدن نسخه Remake شن‌های زمان نمی‌باشد و این عنوان هنوز در حال طی کردن مراحل توسعه خود است.

- این عنوان یک اثر سایداسکرولر دو و نیم بعدی ماجراجویی است که به مدت چهار سال توسط سازندگان سری Rayman‌ در دست توسعه بوده است.

- کارگردان بازی عنوان کرده است که آن‌ها از افسانه‌های ایرانی در خلق این اثر الهامات زیادی گرفته‌اند.

- این بازی اولین عنوان یوبی‌سافت است که به صورت رسمی از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند.

تصاویر:

آخرین ویرایش:
من حدود ده ساعته بازی کردم و واقعا لذت بردم
به نظرم خیلی در حق این بازی اجحاف شده! به شدت underrated هست
جدا کسی جوابی داره چرا هیچ کس راجع این بازی حرف نمیزنه؟
شما از یه پلتفرمر چی میخاید دیگه؟ به نظر من فوق العاده قشنگ و جذابه و پازلهای خوبی داره
باس فایتهاشم خوبه و الکی سختش نکردن
شخصا خیلی خوشم اومد

شما از یه پلتفرمر چی میخاید دیگه؟ به نظر من فوق العاده قشنگ و جذابه و پازلهای خوبی داره
شخصا خیلی خوشم اومد
خیلی خوب بود همه چیش
متاسفانه یوبی تیم سازنده رو زد ترکوند

شخصا خیلی خوشم اومد
همینکه اصلا برای یه پلتفرمر تاپیک داریم و 30 صفحه هم جلو رفته یعنی اینکه ببین چی بوده.
اگه الان نسخه دومش تایید شده بود دوباره در موردش حرف میزدیم ولی حیف.
همه چیش یه طرف ، دوبله فارسیش و حس خوبی که میداد یه طرف.

همینکه اصلا برای یه پلتفرمر تاپیک داریم و 30 صفحه هم جلو رفته یعنی اینکه ببین چی بوده.
اگه الان نسخه دومش تایید شده بود دوباره در موردش حرف میزدیم ولی حیف.
همه چیش یه طرف ، دوبله فارسیش و حس خوبی که میداد یه طرف.
واقعا چسبید دوبله فارسیش...
هم دوبله، و هم متن ها به صورت فارسی، حالا درسته کمی مشکلات هم داشتن، یا یه سری دیالوگ ها کتابی بود و یک سری محاوره ای، ولی بازم خیلی خوب بود:x

کلا TLC یکی از بازی های جذاب پارسال بود که به نظرم تجربه ش به درد همه میخوره و بازی سلیقه ایی نیست:دی
شاید اگر طراحی شخصیت اصلی یکم موجه تر بود، تو همین سایت هم بیشتر محلش میزاشتن:دی ولی گول طراحی رو نخورید...عالیه بازی:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or