Multi Platform Prince of Persia: The Lost Crown

908298-summer-game-fest-ubisoft-devoile-prince-of-persia-the-lost-crown-le-retour-inattendu-de...jpg

Prince of Persia: The Lost Crown

Developer: Ubisoft Montpellier

Publisher: Ubisoft

Director: Mounir Radi

Composer: Gareth Coker, Mentrix

Platforms: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Microsoft Windows

(28 دی ماه 1402) Release Date: January 18, 2024

- ما در این بازی نقش قهرمانی جدید به نام سارگون را ایفا خواهیم کرد که یکی از اعضای جوان گارد جاویدان است. سارگون باید برای نجات شاهزاده غسان ربوده شده به همراه برادران خود به شهر نفرین شده کوه قاف سفر کند.

- این بازی در Summer Game Fest 2023 معرفی شد. معرفی این اثر به معنای لغو شدن نسخه Remake شن‌های زمان نمی‌باشد و این عنوان هنوز در حال طی کردن مراحل توسعه خود است.

- این عنوان یک اثر سایداسکرولر دو و نیم بعدی ماجراجویی است که به مدت چهار سال توسط سازندگان سری Rayman‌ در دست توسعه بوده است.

- کارگردان بازی عنوان کرده است که آن‌ها از افسانه‌های ایرانی در خلق این اثر الهامات زیادی گرفته‌اند.

- این بازی اولین عنوان یوبی‌سافت است که به صورت رسمی از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند.

تصاویر:

آخرین ویرایش:
بحث حمایت شد
اول من جواب دو پست قبل تر رو بدم
داداش چرا فکر میکنی... هیچ اصلا نظرم عوض شد نادیده میگیریم میریم سراغ همون مبحث حمایت :D
ببینید من که بازی رو میخرم نه فورا ولی حتما:D
ولی به غیر از خرید به نظرم خیلی کار ها میشه کرد
یکی از کار هایی که میشه کرد اینه که دسته جمعی ایمیل تشکر بفرستیم
بعد میشه از اون لینک هایی که امضا الکترونیکی جمع میکنن بزنیم با مضمون تشکر از یوبی جهت ساپورت زبان پارسی:D
کار بعدی دوستانی که با اینفلونسر ها در ارتباط هستن بهشون بگید خیلی این بازی رو پوشش بدن و تشکر کنن از یوبی خلاصه یه کاری کنیم صدامون به گوش یوبی برسه:D(یاد انیمیشن اورتون افتادم که میخواستن گرده گل رو تو روغن داغ بندازن بعد همه اهالی شهر داد میزدن که صداشون به گوش کانگوروئه برسه:)) )

آخرین ویرایش:
منم دمو رو فعلا تجربه کردم 😎
واقعا تجربه لذت بخشی بود ، گیم پلی روان و معماهای درگیر کننده، و البته چیزی که بیشتر پیگیرش بودم دوبله و ساب فارسی که داشت واقعا روان و واضح و بسیار متفاوت از چیزای فارسی مشابه که قبلا دیدیم بود البته اینم نباید انتظار داشته باشیم به زبان کوچه بازاری فعلی صحبت کنن چون فضای بازی مثل داستان های شاهنامه س
طراحی محیط های بازی و موسیقی بازی هم واقعا ایرانیه و با اینش هم خیلی حال کردم .
حتما میگیرم بازی رو .
در حمایت هم ما حتی نسخه گرونتر هم دلاری روی اکانت خودمون بگیریم باز هم به بسته به ریجن اکانت چیزی به نام ایران نمیخوره !
به نظرم یه متنی مختصر و مفید تهیه کنید بچه های اینجا بهشون پیاممون رو برسونیم.

• Like
Reactions: blak and NaViiDii
z.png
من همه دکمه ها رو درست کردم . فقط با آنلوگ چپ بالا پایین برعکسن . یعنی وقتی میخوام با تیرکمون بالا رو بزنم باید آنلوگ چپ رو بدم پایین .
کدوم گزینه رو باید درست کنم .
دسته Xbox One زدم .
یه 4 ساعتی بازی کردم . خوبه تا اینجا .

• Like
Reactions: blak
View attachment 325055
من همه دکمه ها رو درست کردم . فقط با آنلوگ چپ بالا پایین برعکسن . یعنی وقتی میخوام با تیرکمون بالا رو بزنم باید آنلوگ چپ رو بدم پایین .
کدوم گزینه رو باید درست کنم .
دسته Xbox One زدم .
یه 4 ساعتی بازی کردم . خوبه تا اینجا .
گزینه invert stick xرو تیکشو بردار

افتحضاح . در برابر شاهزاده قبلی ها هیچه . کارتونی .. باید مثل گاد آف وار درستش میکردن ... گرافیگ بهش میدادن ...
با کمال احترام نظر شخصی من اینه که
دوست عزیز شما هایی که فقط بازی رو به گرافیک میبینین باعث میشه که هزار تا اساسین و فارکرای تکراری بسازن
بازی فقط گرافیک نیست که
یه بازی با این گیمپلی مترویدونای عالی و فوقالعاده رو میگید کارتونی شده باید گرافیکش زیاد بود، و میگید افتضاح
یوبی بهترین تصمیم رو گرفته و یه بازی فوقالعاده درست کرد

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

دوستان این فقط نظر شخصیه امیدوارم گارد نگیرین با احترام به عزیزانی که مخالف نظر من هستن و نظرشون کاملا محترمه

یوبیسافت مضخرفترین شرکت بازی سازی هست که نه تنها بازیاش بدرد نمیخوره بلکه محتوی بازیاش بیشتر ضد اسلام و کشورهای اسلامیه من هیچ وقت با بازیاش نتونستم ارتباط برقرار کنم

تو گوگل سرچ کنی مقالاتی راجع به این قضیه هست

آخرین ویرایش:
دوستان این فقط نظر شخصیه امیدوارم گارد نگیرین با احترام به عزیزانی که مخالف نظر من هستن و نظرشون کاملا محترمه

یوبیسافت مضخرفترین شرکت بازی سازی هست که نه تنها بازیاش بدرد نمیخوره بلکه محتوی بازیاش بیشتر ضد اسلام و کشورهای اسلامیه من هیچ وقت با بازیاش نتونستم ارتباط برقرار کنم
اسلام چی میگه این وسط؟ ایران باستان چه سنمی با اسلام داره؟ ایرانی نیستی؟ اگه هستی تاریخ کشورت رو بلد نیستی یا فقط ۱۳۰۰ سالشو حساب میکنی؟
پرنس جدید اتفاقا یکی از بهترین ساخته‌های مرتبط با ایران باستانه. حالا ۲۵۰۰ سال پیش اسلام و یه عده کویرنشین وحشی چی می‌گفتن و چه ربطی به اصل و ریشه ما دارن خدا می‌دونه!

آخرین ویرایش:
داستان بازی 30 سال بعد از فوت پادشاه داریوشه، حالا اسلام این وسط سر پیازه یا ته پیاز مشخص نیست. ولی اینکه همه بازیهای یوبیسافت ضد اسلامه از اون تراوشات ساندیس پسنده که 24یی فکر میکنه دسیسه ای در کار است:دی

با کمال احترام نظر شخصی من اینه که
دوست عزیز شما هایی که فقط بازی رو به گرافیک میبینین باعث میشه که هزار تا اساسین و فارکرای تکراری بسازن
بازی فقط گرافیک نیست که
یه بازی با این گیمپلی مترویدونای عالی و فوقالعاده رو میگید کارتونی شده باید گرافیکش زیاد بود، و میگید افتضاح
یوبی بهترین تصمیم رو گرفته و یه بازی فوقالعاده درست کرد

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
دوس عزیز بنده دمو دیدم 20 دقیقه اول . ولی مثل بازی سگا هستش ... خودم از طرفدارشم البته ن با این سبک .
شما Prince Of Persia Warrior Within ببین چقد فرق داره . صحنه تک بعدی مثل بازی سگا فقط میره جلو ...فقط ضربه میزنه...

IMG_20240117_145039_200.jpg
حجم بازی ۲۱ گیگه و اینکه جالبه نسخه اپدیت 100000.001 که و سوییچ اپدیت نسخه 1.002 داشت که لیک شده بود.

واقعا نمیشه همه بازیا یه سبک رو برن وبا یه فرمون حرکت کنن،به شخصه برا خودم یه همچین چیزی تو مترویدوینیا خیلی دلچسب و دلنشین تر از هزار تا سند باکس زوری و اپن وردای چک لیست خور و بی سره تهه و از حق نگذریم این سبک بازیا روی کنسولای پرتابل و دستی هزار برابر شیرین تر و دلنشین تره تا قوی ترین سیستما و کنسولای روز ،انقدر گیم پی و اکسپلورر شیرین و لذت بخشه و روایت داستان دلنشین که اصلا توجهی به بافت ها و دیتیل و گرافیک نمیکنی،من الان کوچکترین فرصتی تو مغازه پیدا کنم رو همین سوییچ رتروارچ میارم بالا کربیهای قدیمی مثل گیم بوی کالر یا ....بقیه رو پلی میدم انقدر میچسبه که روح و روانتو اروم میکنه کلا انگار مدیتیشن کردی :D
بازی کنید و لذت ببرید.

آخرین ویرایش:

واقعا؟
من نمیدونستم پس دمش گرم

داداش شاید کسی تو این سایت به اندازه من اعتقادات مذهبی نداشته باشه ولی باید بگم این دو مقوله هیچ ربطی به هم نداره
همین نظرات غیر منطقی و تندروانه ست که مردم رو بدبخت کرده
درمورد بازی
اولا این یه بازی تاریخیه و ربطی به اسلام نداره و داستان واسه قبل از اسلامه
ثانیا من ایرانی و سپس مسلمونم و به فرهنگ و کشور و تاریخم افتخار میکنم چرا باید با ربط دادن گودرز به شقایق لذت تجربه این شاهکار رو از خودم بگیرم اونم وقتی که داستان در مورد وطنمه
خواهشا بیشتر از این، با نظرات مسخره ما افراد مذهبی رو احمق و عصر حجری نشون نده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or