Prince of Persia: The Forgotten Sands | PC

70ss_preview_POPFS_Palac.jpg

نام جدیدترین قسمت از بازی Prince of Persia است که داستان آن در فاصله The Sands of Time و Warrior Within (قسمت اول و دوم) رخ می دهد.
داستان بازی از جایی شروع می شود که پرنس به قصد دیدن برادر خود به مکانی به نام ازاد سفر می کند. اما پرنس بعد از سفر متوجه می شود که نیرو های بسیار قوی شهر را به احاطه خود در اورده اند و قصد از بین بردن حکومت برادر وی را دارند. پرنس مجبور می شود که از قدرت زمان خود استفاده کند تا پادشاهی از بین نرود. طبق گفته های تهیه کننده این بازی هیچ ارتباطی با فیلم The Sands of Time ندارد.
همانند سری SOT این بار شما با دشمنان زیاد روبرو می شوید و همچنین قدرت ها اکروباتیک بسیاری در بازی وجود دارد. در کل قدرت های بسیاری به پرنس در این شماره اضافه شده است.
این بار بازی این بار هم دارای تم شب های عربی است و دیگر از تم گرافیکی دو سال پیش استفاده نمی کند. Ubisoft قول یک تجربه بلاک باستر بزرگ را به بازیکنان داده است. این بازی از موتور بسیاری قوی Anvil ( موتور استفاده شده در سری Assassins Creed و Prince of Persia دو سال پیش ) استفاده می کند.
در بازی قدرتی به نام Mastery Over Nature اضافه شده است که سازندگان اطلاعات زیادی ان فاش نکرده اند. در بازی شما قابلیت کنترل زمان و طبیعیت و دشمنان خود را دارا هستید.
نکته دیگر در مورد خشن شدن بازی است زیرا درجه بازی توسط PEGI مثبت 16 سال اعلام شده است در حالی که POP سال 2008 دارای درجه بندی مثبت 12 سال بود.
تیم سازنده این اثر همان تیم اصلی سازنده این سری در بخش Ubisoft Montral هستند.

این بازی همزمان با عرضه فیلم Prince of Persia : The Sands of Time در می 2010 عرضه خواهد شد.

عکسهایی از بازی

سلام به همه.

آقا یه خبر جالب!!

توی این شماره از بازی Prince of Persia باز هم کلمات و جملات فارسی خاهید شنید!!

توی این تریلر CG :

http://www.gamersyde.com/news_prince...n-9299_en.html

دقیقآ در دقیقه دوم! یکی از سربازان ایرانی دستور حمله میه!

و بلند میگه :

حملـــه !!

باید دید چقدر جملات و کلمات فارسی توی بازی استفاده میشه!
توی تریلر ها بیشتر دشمن ها فارسی حرف میزنن تا پرنس! کلا اینا قصد ندارن که پرنس رو ایرانی نشون بدن و بیشتر علاقه دارن دشمنا ایرانی باشن!(شوخی!) بهر جهت فکر نمیکنم پرنس توی بازی فارسی حرف بزنه که چندان دلچسب نیست
درستش اینه که نسخه ی PC رفت به ماه June.
من یکی خیلی علاقه دارم یوبی بیخیال PC بشه
حالا از بحث تاخیر و انتظاری که باید بکشیم، بگذریم ، بحث DRM و کیفیت نسخه PC رو نمی شه بیخیال شد!
اگه کلا بگه رو PC نمیدیم ،PC گیمر ها هم دیگه وضعیتشون مشخص میشه و یا میرن کنسول میگیرن یا قید بازی رو می زنن و دیگه اینجوری اذیت نمی شن

حالا از بحث تاخیر و انتظاری که باید بکشیم، بگذریم ، بحث DRM و کیفیت نسخه PC رو نمی شه بیخیال شد!
اگه کلا بگه رو PC نمیدیم ،PC گیمر ها هم دیگه وضعیتشون مشخص میشه و یا میرن کنسول میگیرن یا قید بازی رو می زنن و دیگه اینجوری اذیت نمی شن
ممد بیا برو بیرون دیگه اینجا نیا :دی بدو ها :دی

اگه کلا بگه رو PC نمیدیم ،PC گیمر ها هم دیگه وضعیتشون مشخص میشه و یا میرن کنسول میگیرن یا قید بازی رو می زنن و دیگه اینجوری اذیت نمی شن __________________
چه طرز تفکر صحیحی! اولا که DRM باید برداشته بشه نه نسخه PC بازی ها چون در بهترین شرایط که آدم نسخه اوریجینال بازی رو هم بخره باز این DRM لعتنی از کیفیت و لذت بخشی بازی می کاهه بعد ثانیا کی گفته که حتما هر گیمری باید یک کنسول داشته باشه؟ شاید یکی خیلی علاقه داشت بازی هاش رو با ماوس و کی برد و پشت صفحه نمایش کامپیوتر انجام بده اونوقت باید بره بزور کنسول بخره؟ بازی ها باید برای PC هم عرضه بشن چون یادمون باشه که اولین نسخه های هین بازی ها فقط بر روی PC منتشر شدند و همه خاطرات ما با اوناست در ضمن کنسول ها نمیتونن همه نیاز های یک گیمر رو تامین کنند و از اجرای بازی هایی مثل StarCraft II ، Diablo III و WOW عاجزند.

ممد بیا برو بیرون دیگه اینجا نیا بدو ها
خوب راست میگم میثم!:دی اگه قرار باشه ما اینجوری واسه بازی کردن یه بازی ازین کمپانی خوش فکر(!) بعد از کلی انتظار یه بازی پورت شده کنسولی دستمون بیاد که حتی Aspect ratio ش هم برای PC تصحیح نشده و با این قفل جدید و مزخرف که کار رو برای ارجینال باز ها هم سخت کرده، بهتره کلا یوبی PC رو بیخیال شه که PC گیمر ها هم تکلیف خودشون رو بدونن!
در ضمن لحن من لحن یه شاکی بود و هست. نمی خوام که بهشون ایده بدم!:دی

آخرین ویرایش:
خوب راست میگم میثم!:دی اگه قرار باشه ما اینجوری واسه بازی کردن یه بازی ازین کمپانی خوش فکر(!) بعد از کلی انتظار یه بازی پورت شده کنسولی دستمون بیاد که حتی Aspect ratio ش هم برای PC تصحیح نشده و با این قفل جدید و مزخرف که کار رو برای ارجینال باز ها هم سخت کرده، بهتره کلا یوبی PC رو بیخیال شه که PC گیمر ها هم تکلیف خودشون رو بدونن!
خب راهش که این نیست که بگیم کلا pc رو بیخیال بشن!
راهش اینه که ارزش و وقت بذارن برای ورژن pc ! که البته با وضعیت ضایع فروش بازیهای pc بعید هست!

وقتی دیدم بازی واسه PC تاخیر خورده خیلی اعصابم خورد شده. این Ubi Soft شورشو درآورده.
به نظر من اینا دارن عمدا این کارها می کنن چون می خوان PC و PC بازهارو تحقیر کنن.

اگه روي PC بازي نياد اونوقت كي ميره CPU يا VGA بخره ؟ الان بيشتر خريداران قطعات كامپيوتري گيمرها هستند

البته DRM که دیگه مشکل زیادی ایجاد نمیکنه فقط میمونه وقت گذاشتن رو ی نسخه PC که یوبی با رو کردن DRM نشون داد که هیچ علاقه ای به PC و PC باز جماعت نداره

اینم بگم اینجا داره باقالی کاری میشه بهتره توی یه تاپیک دیگه این پستا دنبال بشن

بازی ها باید برای PC هم عرضه بشن چون یادمون باشه که اولین نسخه های هین بازی ها فقط بر روی PC منتشر شدند و همه خاطرات ما با اوناست در ضمن کنسول ها نمیتونن همه نیاز های یک گیمر رو تامین کنند و از اجرای بازی هایی مثل StarCraft II ، Diablo III و WOW عاجزند.
بله طرف تفکر صحیح هم فهمیدیم :)

بحث سخت افزار، DRM، قدرت این بیشتره نمیدونم یوبی گـِــل بگیره تموم کنید.

اگه روي PC بازي نياد اونوقت كي ميره CPU يا VGA بخره ؟ الان بيشتر خريداران قطعات كامپيوتري گيمرها هستند
بهتره که این بحث ها دیگه ادامه پیدا نکنه که تاپیک خراب میشه.
بریم سراغ اصل مطلب یعنی خود بازی.
دلیل تاخیر نسخه PC بازی اعلام نشد؟
مثلا می خواین گرافیکو (خیر سرشون) بالاتر ببرن یا یه کوفته دیگه؟ (من که شک دارم نسخه پی سی Prince خوب از آب در بیاد، با این گندی که Splinter Cell Conviction رو پی سی زد حسابی تو سر پی سی خورد)

بهتره که این بحث ها دیگه ادامه پیدا نکنه که تاپیک خراب میشه.
بریم سراغ اصل مطلب یعنی خود بازی.
دلیل تاخیر نسخه PC بازی اعلام نشد؟
مثلا می خواین گرافیکو (خیر سرشون) بالاتر ببرن یا یه کوفته دیگه؟ (من که شک دارم نسخه پی سی Prince خوب از آب در بیاد، با این گندی که Splinter Cell Conviction رو پی سی زد حسابی تو سر پی سی خورد)
دلیلش که واضحه! بازی اول فروشش رو کنسول بکنه، بعد پورتش میکنن رو PC که اگه احیانا کسی هم هست که کنسول نداره بازیش کنه. چون اگه همزمان عرضه بشه شاید بعضی از کنسول دارا برن از نسخه ی کپی PC استفاده کنن.

هیچ دلیلی جز اینکه پایه و بنای کنسولا اونقدر لرزان و ضعیفه که اگه همزمان بیاد هیچکی نسخه کنسولی نمیخره همه میرن با pc میزنن و حالشو میبرن نیست

کونسولا=تبل تو خالی

دلیلش که واضحه! بازی اول فروشش رو کنسول بکنه، بعد پورتش میکنن رو PC که اگه احیانا کسی هم هست که کنسول نداره بازیش کنه. چون اگه همزمان عرضه بشه شاید بعضی از کنسول دارا برن از نسخه ی کپی PC استفاده کنن.
تا اونجایی که من میدونم تو تمام سری های پرنس نسخه پی سی پورتی در کار نبوده و این سری هم نخواهد چون پی سی lead platform هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or