Prince of Persia: The Forgotten Sands معرفی شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
princeofpersia16.jpg

شرکت Ubisoft جدیدترین قسمت بازی Prince of Persia به نام Prince of Persia: The Forgotten Sands را برای کنسول ها نسل حاضر و کنسول های دستی تایید کرد. از این قسمت بازی به عنوان بازگشتی دوباره سه سری Sands of Time یاد شده است.

این بازی همزمان با عرضه فیلم Prince of Persia : The Sands of Time در می 2010 عرضه خواهد شد.

اطلاعات بیشتری از بازی یاد نشده است اما Ubisoft اعلام کرده است بسیاری از المان های محبوب سری به این شماره باز خواهد گشت. به نظر می رسد خالق سری Sands of Time و سری Prince of Persia یعنی Jordan Mechner در ساخت این بازی نقش داشته باشد.

این قسمت بازی هم همانند شماره های قبلی در Ubisoft Montreal ساخته می شود. طبق گفته بعضی منابع اولین تریلر از این اثر در مراسم VGA 2009 در روز 12 دسامبر پخش خواهد شد.

آخرین ویرایش:
به به بسیار عالی .
تورج وقتی میگه بر میگرده به سه گانه قبلی یعنی CS نیست برادر من :d یعنی همون استایل گرافیکی 3 گانه ی اولیه رو داره ! وای دوباره کمبو های Warrior Within ! چه حالی میده :d

البته نیما از لحاظ داستانی منظورش بوده اما به احتمال زیاد CS نیست. چند سال منتظر معرفی یک همچین POP بودم که بالاخره به ارزوم رسیدم :دی

به به بسیار عالی .
تورج وقتی میگه بر میگرده به سه گانه قبلی یعنی CS نیست برادر من :d یعنی همون استایل گرافیکی 3 گانه ی اولیه رو داره ! وای دوباره کمبو های Warrior Within ! چه حالی میده :d

امیدوارم اینجای خبر اشتباه باشه ...:biggrin1:
در شاهکار بودن ان ۳ سری قبل بحثهی نیست ... ولی آخری كه CS بود بیشتر لذت بخش بود ...:love::biggrin1:

این رو چند وقته دارن میسازن !؟
من از بازی های همزمان با فیلم دل خوشی ندارم
خدا کنه مثل سری های قبل روش کار شده باشه
دلمون براش تنگ شده بود
wellcome back dude:biggrin1:

حالا CS میخواد باشه یا نه زیاد برام مهم نیست، چون هرکدوم قشنگیهای خودشونو داشتن.
ولی بازی رو از این حالت فوق العاده آسون و نوبانه (!) شماره 4 دربیارن بسه.

البته امیدوارم رو بازی زیاد کار کرده باشن چون اگه 6-7 ماه دیگه عرضه بشه و تازه کار کردن روی بازی رو شروع کرده باشن مثل فیلم/ بازی های دیگه میشه !

خوشحال نشدم-بسی داشتیم با این دوتا زوج و بیشتر-با خرشون فرح حال میکردم:biggrin1:سل شید بود م قشنگ بودا!!!حیف.اینم برامون ارزو شد.:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or