Prince of Persia: The Forgotten Sands در حال ساخت ؟

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
256px-Popsotcover.jpg

بازی Prince of Persia و مخصوصا قسمت Sands of Time یکی از محبوبترین بازی هایی که تا به حال تولید شده است. در حال حاضر فیلم Prince of Persia : Sands of Time در مراحل اخر ساخت خود به سر می برد و قرار است در ماه می 2010 اکران شود اما شاید این اکران برای بازی باز ها هم جذاب باشد.

اقای Marc-Antoine-Seneca در صفحه linkedin خودش اعلام کرد که مدت سه ماه است بر روی یک بازی POP جدید کار می کند. البته ایشون به تازگی این جمله خود را عوض کرده است و به جای این , جمله Working on the best game ever قرار داده است.

اما از سوی دیگر Jordan Mechner خالق سری Prince of Persia و کسی که به عنوان کارگردان و طراح اصلی Sands of Time هم ظاهر شده بود به تازگی اسم Prince of Persia: The Forgotten Sands را به ثبت رسانده است.

نکته جالب این جاست که اقای Jordan Mechner با وجود اینکه نویسنده هم هست اما این اسم را برای استفاده در بازی های کامپیوتری به ثبت رسانده است !!

یعنی میشه گفت ادامه همون پرنس خودمون باشه :love:
چون معنیش میشه شنهای فراموش شده ( اگه اشتباه نگم ) :smile:
یا یک شماره کاملا مجزا :confused:

ممنون بابت خبر کسری .
ولی یه سوال من یکی از مجله ها خوندم که می خواستن اسمشو بزارن Prince of Persia : sands are alive حالا دیگه جریان چیه نمی دونم در اون مورد چیزی نمی دونی. حضور ذهن ندارم کجا خوندم ولی پیدا می کنم.

هيچي نمي تونه جاي warrior within رو بگيره....
اين نسخه آخري هم كه افتضاح بود... البته گرافيكش شاهكار بود اما گيم پلي كه حرف اصلي رو مي زنه همه چي رو نا بود كرد

اين نسخه آخري هم كه افتضاح بود... البته گرافيكش شاهكار بود اما گيم پلي كه حرف اصلي رو مي زنه همه چي رو نا بود كرد
خیلی خبر خوبیه ولی خدائیش این یوبی سافت اخرش گند میزنه به همه عناوینش از بس ادامش میده
پرنس هم فکر کنم تا دهش بیاد:laughing::laughing:
ولی خدا کنه یوبی سافت هنوز چیزی تو چنته داشته باشه اخه هرچی ایده داشته تو ac 2 گذاشته

شدیدا تایید میشود:d
شماره دوم اوج داستان گیم پلی معما طراحی مراحل سخت و...
البته هر وقت اسم Jordan Mechner میاد نمیدونم چرا فروش و کیفیت بازی تضمین هست!!!!

هر 7 نسخه پرنس در زمان خودشون عالی بودن و به نظر من 3 گانه هنوز هم بد نیست و نسخه 2008 هم فعلا هم عالیه
خیلی خوشحال شدن که نسخه بعدی داره ساخته میشه
واسم مهم نیست داستان ادامه 3 گانس یا نه مهم این بود که خبر ساخت یه نسخه دیگه تایید شد و واقعا خوشحال شدم!

من موندم اینا از شماره 2 توی داستان کم آورده بودن و بعضی از قسمت های داستان اصلا با منطق جور در نمیومد و یه جورایی توی شماره 3 کیلویی سر و ته قضیه رو هم آوردن،حالا می خوان ادامش بدن!شماره قبل هیچی نداشته باشه داستانش که حداقل ایرانی بود و موسیقی هاش هم دیگه سبک عربی نداشت و ریشه های ایرانی داشت.
امیدوار هر چی میسازن یه چی باشه که بهتر از شماره قبلیا باشه و این سیر نزولی بازی رو متوقف کنه چون هر چی میریم جلو بازی ضعیف تر میشه.

غجب ! امیدوارم این یکی Cell-shade نباشه ! که احتمال زیاد هم نیست !
اگه قرار باشه ادامه POP ـه 2008 باشه حتما CS ـه :biggrin1:... :love:.
حداقل ایرانی بود و موسیقی هاش هم دیگه سبک عربی نداشت و ریشه های ایرانی داشت.
از مصر بگیر تا بخشهای از هند، هر موسیقی سنتی که بشنوی رگ و ریشش از ایرانه ;).

مگه اخرین شمارش چی کار کرد کلا بازی رو با فا.......... داد من کاری ندارم فقط شماره 3 این عنوان دوست دارم شماره دوشم خوب بود ولی خوب سه یه چیزه دیگه بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or