Prince of Persia: Classic

منم روی دی وی دی همراه با 4 بازیه دیگه پسر داییم از فرانسه برام آورد خودش گرفته بود
بازیه خیلی خوبی هستش ولی بعضی جاهاش کسل کننده میشه

با سلام
دوست عزیز من فکر کنم که این وسط یک اشتباهی شده.
اولا باید ببینیم اون چیزی که شما بازی کردی دقیقا همین بازیه؟؟؟؟

این هم بازی معادل قدیمی این بازی است.

prince-of-persia.gif

تا اونجایی که من می دونم و مطمئن هستم این بازی فعلا فقط بر روی Marketplace عرضه می شه نه جای دیگه. والا اگر فامیل شما به این راحتی تونسته بازی Arcade ایکس باکس رو انتقال بده که الان باید تو همه جا بازی های Arcade یافت بشه. و نکته دیگری که برای من خیلی عجیبه اینه که هممون می دونیم که ساختار بازی های XBOX خیلی پیچیده هستند اما چگونه فایل یک بازی Arcade روی DVD ریخته شده اما دستگاه به این راحتی اونو خونده.
خواهشا پاسخ بدید که موضوع کاملا روشن بشه.

موفق باشید
امیر

کسی این بازی رو تمام کرده یا نه ؟

این سوال من رو جواب بدید : :دی

من قسمتی که باید با Dark Prince مبارزه کنی موندم.وقتی یکیمون کشته میشه اون یکی هم می میره.البته گاهی اوقات وقتی من می کشمش خودم به فاصله 1-2 ثانیه بعد یهو می میرم.اینجا باید چیکار کرد.کسی می دونه ؟

کسی این بازی رو تمام کرده یا نه ؟

این سوال من رو جواب بدید : :دی

من قسمتی که باید با Dark Prince مبارزه کنی موندم.وقتی یکیمون کشته میشه اون یکی هم می میره.البته گاهی اوقات وقتی من می کشمش خودم به فاصله 1-2 ثانیه بعد یهو می میرم.اینجا باید چیکار کرد.کسی می دونه ؟
آدم اصولاً خوشو نمی تونه بکشه:biggrin1: بنابراین وقتی رسیدی به dark prince سریعاً شمشیرتو می زاری جیبت و اون هم به تقلید از تو اینکارو می کنه بعد می دوی طرفش و می رین تو هم.
تمام کردنش که کاری نداره. اینکه بازی رو بدون اینکه یکبار بمیرید از اول تا آخر یک ضرب برید رو هرکی رفت هنر کرده...

آدم اصولاً خوشو نمی تونه بکشه:biggrin1: بنابراین وقتی رسیدی به dark prince سریعاً شمشیرتو می زاری جیبت و اون هم به تقلید از تو اینکارو می کنه بعد می دوی طرفش و می رین تو هم.
تمام کردنش که کاری نداره. اینکه بازی رو بدون اینکه یکبار بمیرید از اول تا آخر یک ضرب برید رو هرکی رفت هنر کرده...

ممنون اشکان جان. :biggrin1:
آدم اگر نمی تونست خودشو بکشه این همه چاقو و قرص و اینا دم دستش نمیذاشتن :دی

من در کل Mini Gamer هستم :دی

پدرام عجب تاپیک زیرخاکی پیدا کردیا:d

چی کار کنیم دیگه.مجبوریم برای این که اچیومنت بگیریم دست به دامن تاپیک های خاک خورده بشیم.
بازی نازیه...نمی تونم ازش بگذرم که... :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or