شایعه Prince of Persia معرفی نشده برای موبایل خواهد بود

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
timthumb.php

دو روز پیش بود که شرکت Ubisoft در صفحه ی Face-Book بازی اعلام کرده بود که خبر هایی از Prince of Persia در این هفته منتشر خواهد شد.
حال یه شخص ادعا می کند که Ubisoft به آنان گفته است که این بازی برای موبایل خواهد بود.

طبق گزارش سایت Kotaku، شخص Jason Schreier در Twit-ter خود گفت: "درباره ی خبر Prince of Persia خیلی شگفت زده نباشید، Ubisoft به ما گفته است که این بازی متعلق به تلفن های همراه است."

با این حال همه چیز در این هفته مشخص می شود.

منبع

درود خوب همه چیز مشخص شد !:|
[h=1]Prince of Persia: The Shadow and the Flame hitting Android, iOS later this month[/h] Prince of Persia: The Shadow and the Flame will release on Android, iPad, iPhone and iPod Touch for £1.99 later this month. The Shadow and the Flame is set after the events of Prince of Persia Classic, and includes an improved combat system with multiple enemies, tactical challenges and a new combo system. It also contains social connectivity, allowing users to unlock achievements, hit the leaderboards or to share scores with Facebook integration. It’s out on July 25.

امیدم نا امید گشت :| :(

Life.. has betrayed me once again :((
گفتم که Don't Get Your Hopes Up :-" :d
گفتم که آدمی نباید زیاد به یوبیسافت و جید و جردن دل خوش کنه :d
گفتم که اینا برنامه 10 ساله واسه آیدن پیرس ـه بیچاره ریختن سه شماره دیگه از اسسین هم در راهه :|
لطفا یه بار هم که شده به توصیه دوستات توجه نشون بده :-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or