Prince of Persia ریشه ی Assassin's Creed

• Thread starter Thread starter m.a.t
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

m.a.t

Loyal Member
به تازگی چندی پس از انتشار Artwork های اولیه از مجموعه بازی Assassin's Creed، تریلری حاوی اولین گام ها برای خلق عنوانی بر اساس
فرقه ی Assassins منتشر شده است.

42731420835289792100.jpg

در این تریلر، عنوانی با نام Prince of Persia:Assassins نمایش داده می شود که در سال 2004 در دستان تیم Prince of Persia در حال ساخت بوده است.
در این تریلر که به صورت نامشخصی در اینترنت انتشار یافته، بسیاری از قابلیت های نسخه ی اول بازی البته با امکانات سال 2004، مشاهده میگردد.
عنوان Assassin's Creed اولین بار در سال 2006 در نمایشگاه E3 نمایش داده شد که با بازخوردهای بسیار مثبت گیمرها مواجه شد.
شما چه نظری در این باره دارید؟

پ.ن: متن خبر از سایت ها و تریلر از یوتیوب حذف شده.

دریافت تریلر

یکی از کارکنای این یوبی سافت گفته بود که دارن روی ادامه POP4 که 2008 عرضه شده کار میکنن.اگر هم یادتون باشه،دیدیم که آخر بازی ورق برگشت. (خبرشو یادم نیست کجا خونده بودم ولی منبع داشت).
خدا کنه اگر هم ادامه اونو میسازن،Open-World نباشه و کمبو هم داشته باشه.چی میشد یه سه گانه مثل Sands Of Time خلق میکرد؟

گیم پلیش تو این تریلر از AC که در حال حاضر مشاهده میکنیم جذاب تر و طبیعی تر نشون میداد برای سال 2004 واقعا عالی بوده
البته خیلی خوب شد که یه سری بازی جدا و یه IP جدید شد تا با بیشتر شدن تمرکز یوبی رو این بازی اون POP که ازش نفرت دارم کاملا محو شد و خبری از ادامشم نیست

حاضرم به مدت یه سال! چیزی بازی نکنم و به جاش یه POP مثل شماره دوم و سوم بازی کنم.
نمدونم چرا یوبی سافت هیچ کاری نمیکنه؟! یه چیزی مثل شماره چهارم نباشه که تمام کمبوهای شماره های قبلی رو از توش حذف کرده بودن.یه چیزی هم مثل شماره پنجم نباشه که اصلا کمبو نداشت!
هنوز روی دیوار دویدنش آدمو میبره توی کف!

عزیز جان، پس sand of time چی؟ من که sand of time را به بقیه ترجیح می دم

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

عزیز جان، پس sand of time چی؟ من که sand of time را به بقیه ترجیح می دم

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
خب برادر من SOT فقط یه خورده خشک بود (چون شماره اولش بود ولی با این حال عالی بود).هیچکس از SOT ایراد نگرفت.
فقط چون شماره دوم و سوم بهتر بودن اینو گفتم.شماره سوم هم که نقطه اوجش بود و خیلی کامل شده بود! از مخفیانه کشتن گرفته تا قسمت تاریکش (Sand Creature)

آخرین ویرایش:
خب برادر من SOT فقط یه خورده خشک بود (چون شماره اولش بود ولی با این حال عالی بود).هیچکس از SOT ایراد نگرفت.
فقط چون شماره دوم و سوم بهتر بودن اینو گفتم.شماره سوم هم که نقطه اوجش بود و خیلی کامل شده بود! از مخفیانه کشتن گرفته تا قسمت تاریکش (Sand Creture)

پرت و پلاهای شاهزاده توی شماره اول، به کل دو تا بازی بعدی می ارزید:d
حافظه ی پیرمردیم، اگه درست کار کنه، اون موقع می گفتن، تعداد Polygon های موهای کاراکتر شاهزاده در شماره ی سوم به اندازه ی به اندازه ی کل هیکل شاهزاده در شماره ی قبلیه.
ما هم با کارت گرافیک Radeon Bough Edition ـمون چه قدر از اجرا کردنش به همراه کندن DVD-ROM شاد میشدیم!
اگه این بازی در همین حد دمو سال 2004 یا 2005 میومد بیرون، ما کف و خون قاطی می کردیم.
هرچند 2006 هم که AC رو نشون دادن با اون CG وحشتناک کف و خون رو قاطی کردیم.

واقعا خلاقیت تو این تریلر 1 دقیقه ای بیشتر از آخرین شماره ی AC بود:|
(مثلا اون صحنش که مردم اون یارو رو میگیرن خیلی قشنگ کار شده! کاشکی همینو میساختن)

فقط Warrior Within ... هنوزم جزو بهترین بازیهای زندگیمه
موسیقی ، تنوع اسلحه ، گیم پلی ، گرافیک ، ترس از داهاکا ، همه چی عالی بود ، کاش یه Remake ازش میساختن..

فقط Warrior Within ... هنوزم جزو بهترین بازیهای زندگیمه
موسیقی ، تنوع اسلحه ، گیم پلی ، گرافیک ، ترس از داهاکا ، همه چی عالی بود ، کاش یه Remake ازش میساختن..
یعنی اگه یه remake از pop 2 ببینم تا 5 سال دیگه از صنعت گیم هیچی نمی خوام :d تو این نسل که خبری نشد خدا کنه تو نسل بعد این آرزو برآورده بشه :d

چه آتمسفری! چه گیم پلی!
همینطور مثل گوسفند هم آدم نمی کشه! فقط اونایی که واقعا لازمه. تریلر شماره 3 رو آدم می بینه خوابش میگیره گند زدن به سری...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or