S0HEIL
کاربر سایت
دوست عزيز اون موقع كه شما كتاب حسني نگوبلابگو رو داشتيد مي خوانديدمن ايلياد اديسه راكه به زبان فرانسه بود تموم كردم اردشيربابكان:cheesygriكه گفتي مغ بود جدش مغ بود نه خودش ضمنا از سياست درست حرف بزنيد ومسخره نكنيدبعلاوه اولا انگيليش را پاس بدارhooker/nudityرو فارسي ننويس دويم غير از پلوتارك مستشرقين روسي و مورخين وطني اين حرف من را درباره ي هردوت تاييد كرده اند سييما حرف شما در مورد اينكه هنرهاي گوناگون از يونان شروع شده درست ولي فقط مي تونم بهت بگم كه اگه اسكندر و مغولان به ايران حمله نمي كردند انوقت بهت جواب مي دادم بعدش هم در بيستون اون نقش شاپور اول ساسانيه نه داريوش و والرين امپراطور روم رو كه به ايران تجاوز كرده بود و مردم رو كشته بود رو اسير كرده و مثل اثار باستاني يونان نيست كه طرف داره جيگر پرومتئوس رو در مياره در مياره يا ass ديگري رو جر ميدهraying:بعدش دست رو زندگي خصوصي پادشاهان هخامنشي وساساني نذار اگه زن داشتن وكاري كردن از راه حلال بوده:angel: نه مثلblow job وhardcore يونانيان مورد علاقه شماهر موقع هم از اين به بعد خواستي از اين فكرا در موردشون كني سريع يادrapeاون يارو در فيلم... با..شوهردار وبچه دار بيفت[ريدم به 300:gunner:]کلود:
1- من کتابهایی که خوندم از همیشه از 1000 صفحه متجاوز بوده و فقط از مورخین یونانی.
2- کلود جان منهم بابای میترایم. زمانی که حضرت آدم داشت به دنیا میومد، من براش چرغ میبردم.
اسم من هم بورباق ابن جغری ست. توی ارتش داریوش بودم پادو بودم و هر روز برا شاه هووکر جور میکردم.:laughing:
3- نگو متوجه نشدی ابن عنیمه یعنی چی؟
アニメマスター!
نئو:
4- من عرب نیستم و اگر بودم هم بالفرض، فرقی نداشت. حداقل یک زبون با قاعده تر داشتم.
5- اوه دوست من اول اینکه بند چهار رو نگاه کنید. دوما فکر کنم 10²²²×1/55 درصد(البته این توان 10 منفیه من نمیدونم چطوری بذارم منفیشو) دانشمندان جهان ایرانین. در ضمن ایران رو چه به فضانوردی علوم حوضوی(!) و تحریف ادیان بخونن بهتره.(گرچه یک بست بکشن میتونن بین کهکشانها هم سفر کنن:laughing
6- فشار در مورد انرژی هسته ای رو برات شرح بدم سیاسی میشه. یکم فکر کن یک کشور بعد از 50 سال تازه به این انرژی دست یافته. من جای سیاستمداران بودم راه مسخره کردن ایران رو پیش میگرفتم. بعد پنجاه سال تازه فهمیدن چه خبره. اونوقت میان براش پرونده هم تشکیل میدن. برو بابا علوم حوضوی و استخری هسته هم بسازین. فقط هسته ی هلو نباشه بدمزه ست.
7- آره بابا... میگم یک کتاب منتشر کنید به نام"المفصل فی الراشیسم و الرعاب الاسلامیه" خیلی خوب میشه.:cheesygri
پلوتارک همه ی مورخینه؟
علم، دانش، خط، هندسه، ریاضی، تاتر، آکادمی، معماری، تمدن و... هم از یونان شروع شدند. این حرف از شما بعید بودها. اگر المپیک رو برنده شدید، باید بدونید زمانی که ایران خط نداشت توی یونان خط میساختن. همین خط پهلوی رو نگاه کنید 1000 تا حرف داره! قبلش هم که از خط آرامی استفاده میکردن. درهمون حال خط یونانی اختراع شده با کاکترهای کمتر.
در ضمن از کجا معلوم خط میخی هخامنشی 42 تا حرف داره؟ اونوقت پهلوی 1000 تا؟ معلومه این خط هم ایرانی نیست.
تمدن برتر: یونان(منظورم همشونه نه فط یونان)
ارتخشتیر پاپکان=آتروپوان... خوب مغ نیست؟ وقتی موسس مغه، همه چیش مغه. به تعصب مذهبی هم توجه کنید.
اهان پس داریوش پاش رو گذاشته رو من توی بیستون؟ هیچکس لخت نیست باشه الان توجه کنی تمدن برتر روی نیودیتی شکل گرفته.(کار ندارم به عواقبش)
البته درسته توی ایران صلح و صفا بوده اما به قیمت بدبختی ملل دیگر.
آخرین ویرایش: