Prince Of Persia اينبار واقعا Prince Of Persia!!?

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Cloud Strife

کاربر سایت
ديدم دوستان دارن در باره شبيه بودن پرينس به اعراب كثيف و .. ‌(اگه دوباره بن نميشدم...ميدونستم چي بگم!!) صحبت مي كنند گفتم يك چيزي در باره نسخه جديد بازي بگم.

بر خلاف سه گانه قبلي كه كاملا عربي بودند و تمام محيط ها بر اساس كشور هاي عربي طراحي شده بود اين شماره كاملا مربوط به ايران هستش.

در بازي قبلي تنها چيز هايي كه ما رو ياد ايران مينداخت شكل هاي تخت جمشيدي بود.يعني كلا كارگردان هنري بازي سعي كرده بود (مخصوصا در SOT ) كه محيط ها هزار و يك شبي (شب هاي عربي اي!!! ) در بياد!! اخه به علت تبليغات فوق العاده زياد دولت از تمدن ايران!!! ما هميشه با اعراب و هند اشتباه گرفته ميشيم.(البته هزار و يك شب اساسن ايراني هست ولي خوب اعراب طبق معمول اين رو هم ازمون دزديدند!!)

ولي گويا براي بازي جديد مطلاعات زيادي شده....

تا حالا در باري ونديداد و مغان چيزي شنيديد؟

دين زرتشت بر خلاف تفكر اكثر افراد ديني دوگانه باور نيست.در كتاب سروده هاي زرتشت يا همون گاتها يا گاثها همواره پرستش خداي يكتا توصيه شده است.زرتشت تمام خدايان اريايي را "ديو" به معناي جعلي خوانده است.دين زرتشت خالي از هر گونه افسانه و اساطير است.زرتشت كسي بود كه با ظهورش كفار و اعراب را "كپي" خواند.(به معني كثيف!!:love:) پس دين زرتشت به هيچ وجح دوگانه باور نبود.

و اما بريم سراغ مغان.مغ ها يا روحاني هاي زرتشتي (كه يك لغب جعلي هست!) طبق نوشته هردوت گروهي بودند كه از قبل از ظهور زرتشت در ايران قدرت داشتند و جزو ايراني ها يا آريايي ها نبودند!! گروهي خشكه مقدس و عوضي بودند كه وقتي قدرت گرفتن دين زرتشت در ايران رو ميبينند به ظاهر زرتشتي ميشن ولي در باتن شروع به نابودي و تحريف اين دين مي كنند و با قدرت گرفتن ساساني ها كه از همين مغ ها بودند كاملا به ايران و دين زرتشت مسلط ميشن و تا جايي پيش مي روند كه متاسفانه نگهبانان دين زرتشتي شناخته مي شوند.

مغ ها از جهاتي آسيب جبران ناپزيري رو به دين زرتشت زدند.اكثر قواعد زشت دين زرتشت مثل خويدوده (ازدواج با محارم) و دفن نكردن مرده ها و ... ماحصل سلطه مغان مي باشد.

مغ ها به گرانبها ترين دارايي ايران يعني افسانه هاي مردم آريايي هم صدمه جدي وارد كردند و ان رو تحريف كردند.بعد از تحريفات نام برده مغان زرتشتي كتاب "ونديداد يا آيين ضد ديو "رو نوشتند (بعدا در بارش توضيح مي دم) را نوشتند كه متاسفانه تا قبل از محققاني چون اشپيگل معرف دين زرتشت شناخته مي شد.همين امر باعث غلط جا افتادن دين مقدس و پاك زرتشت در اذهان عموم مردم جهان بود...

اينها مقدماتي بود كه براي توضيح داستان و مباني فلسفي ان لازم مي باشد.داستان POP4 بر اساس افسانه زير بنا شده است:

افسانه زروان:

اگر كتاب "بندهش" (آفرينش) كه يك كتاب فوق زيبا از افسانه هاي آفرينش دنيا از ديد آريايي هست ، را خوانده باشيد متوجه ميشويد كه اين كتاب با اين مقدمه شروع شده است:

"در ازل هرمز بود و اهريمن.يكي در مينوي و ديگري در انگره مينو...." اين جمله مستقيما به باور ايراني ها در مورد آفرينش اشاره دارد.از ديدگاه ايراني ها از روزگار صفر يا هزاره اول اهورامزدا و اهريمن وجود داشتند و هيچ توضيحي از اينكه آنها از كجا بوجود امده اند داده نشده است.اولي نماد همه خوبي ها و دومي نماد همه بدي ها....

ولي اگر شما متني رو كه بن متز درباره بازي زده خوانده باشيد متوجه ميشيد كه ايشان اهورامزدا و اهريمن رو برادر يك ديگر اعلام كرده است!!

آقاي بن متز اين جمله رو از خودش در نياورده!! در واقع اين باور بر مي گرده به افسانه زروان.

افسانه زروان يك افسانه جعلي هست كه مغان ان رو از خودشون در آوردند و به افسانه هاي آريايي و دين زرتشت چسبوندند تا كتاب خودشون يعني ونديداد رو معرفي كنند.

بر طبق اين افسانه در آغاز شخص زروان در دنيا وجود داشته.(كدوم دنيا هم معلوم نيست!! در صورتي كه در افسانه هاي آريايي دنيا و موجوداتش رو هرمز خلق ميكنه) زروان 1000 سال قربوني و راز و نياز ميكنه (با كي بازم معلوم نيست!! چون ان وقت فقط خودش وجود داشته!!) تا صاحب يك فرزند بشه و با خودش عهد ميكنه كه حكومت بر جهان رو به اولين فرزندش بده...ولي از شانس گندش اولين فرزندش اهريمن از اب در مياد!! زروان كه سر خورده شده بوده (چون ميدونسته كه اهريمن بده!) يه باره ديگه تلاش مي كنه و اهورامزدا رو بدنيا مياره!!(با فشار زياد موفق ميشه!) ولي چون عهد كرده بود كه پادشاهي رو به اولين فرزندش بده ! مجبور ميشه حكومت دنيا رو به اهريمن بده ولي براي اينكه دنيا نابود نشه حكومت اهريمن رو محدود به 9 هزار سال ميكنه كه بعد از اين 9 هزار سال حكومت تا پايان به دست اهورامزدا ميفته.
بر طبق اين افسانه جهان تا روز رستاخيز و نابودي اهريمن در اختيار اهريمن هست و انسان ها براي دور ماندن از دست اهريمن كتاب ونديداد يا آيين ضد ديو رو بخوانند!!!

بر طبق اين افسانه اهريمن راز فرستادن اهريمن ها به دنياي ادم ها رو نميدونسته و اين راز در اختيار هرمزد بوده.ولي يك روز يك انسان احمق كه به صحبت هاي اهورامزدا گوش ميداده (گوش وايستاده بوده!!! برو تو كاره فضولي!!! فضولي خدايان!!!!!!) اين راز رو ميفهمه و ميره به اهريمن ميگه و ان هم جهان رو پر از ديو ها ميكنه.

اين كل افسانه زروان نبود!! يعني يكم از اولاش بود.

قبلا گفته بودم كه متاسفانه ونديداد به عنوان پايه دين زرتشت شناخته شده.همين امر باعث شده كه اكثر افراد درباره اهريمن و هرمزد اينجوري فكر كنند.

حالا كل داستان POP4 هم بر اساس اين افسانه ساساني نوشته شده.انصافا نويسنده هاي اين بازي اينسري زياد وقت گذاشتند كه رفتن سر اين افسانه قديمي.
اهريمن و اهورا طبق همين افسانه با هم برادر هستند و پرينس هم همخون ادم احمقي هست كه اهريمن ها رو به اين دنيا راه داده.
تا اينجاي داستان تمامي المان ها ايراني-ساساني اصيل هستش.در ضمن قول داده شده كه در بازي زرتشت هم باشه و از المان هاي ديگه افسانه هاي ما استفاده بشه و بازي به مثائل عميق فلسفي دين زرتشت بپردازه.

قيافه پرينس هم از ان ظاهر سندباد گونش (قيافه پرينس در SOT دقيقا قيافه سندباد در كميك بوك هاش بود) در امده و سعي شده كه ظاهري ايراني پيدا كنه.البته اين تغيير ظاهر و لباس بايد طوري باشه كه به درد بازي بخوره.براي همين خيلي ها شايد فكر كنند كه ربطي به ايران نداره!!!

اگر محيط ها هم بر خلاف POP SOT و POP TT عربي نباشند و كاملا ايراني و تريپ تخت جمشيد باشند با يك بازي كاملا ايراني طرف هستيم.

البته درسته داستان بازي بازم به اساطير اصلي ايران ربط نداره ولي بايد يادمون باشه كه سازنده بازي ما نيستيم ، بلكه يك شركت كانادايي هست و همين قدر هم كه كار كرده و در دنيايي كه همه عليه ايران هستند يك بازي با اسم ايران ساخته خودش كلي هست.

يادمون نره كه همين سازندگان ايراني كه ايراني هستند ميان از مقاومت لبنان و فلسطين و ... اعراب بازي مي سازند....پس زياد هم نميشه به عربي بودن بازي گير داد.... .

حالا وايستيد من داستان "تازش اهريمن" خودم رو كامل كنم و وقتي از روش يك بازي ساختم ميتونيد بريد با يك بازي كاملا ايراني حال كنيد!:biggrin1::love:

ایول. خیلی عالی بود. من هم از طرفداران پرنس جدید هستم اما متاسفانه بسیاری از دوستان در اینجا به شدت علیه آن جبهب گرفته اند.

نکته مهم در مورد سری POP، تغییرات و تحول های بزرگ در هر سری است. سری اول POP که نزدیک 20 سال پیش عرضه شد به همراه دتباله اش شاهکار های بی بدیلی بودند اما هیچ اتباطی با پرشیا و پارس ها نداشتند.
در سری بعدی یعنی Sands of Time، همه چیز عوض شد و هیچ اثری از پرنس قبلی نبود. اگر آن تقییر کلی نبود که ما الان سه گانه زیبای شن های زمان را نداشتیم.

در سری جدید هم بار دیگر همه چیز عوض شده اما خوشبختانه این بار کمی به فرهنگ و تاریخ ایران توجه شده.
در دنیایی که آشغال هایی مثل فیلم 300 ساخته می شوند و کسی فرق ایرانی و عرب را نمی داند، باید از یک سری بازی که نه تنها پرشیا را وحشی و غلط نشان نداده و کمی به فرهنگ کهن آن نگاه کرده همایت کنیم نه اینکه به ضد آن برخیزیم مخصوصا که خودمان برای دفاع از پرشیا کار نکرده ایم و امثال 300 هم روز به روز کار را خراب تر می کنند.

همچنین فراموش نکنیم که پرنس جدید با الهام از دو تا از بهترین بازی های تاریخ یعنی Okami و Zelda: Ocarina of Time در دست ساخت است.

ا

حالا این چه ربطی داره به اخبار بازی ها؟
منتقل میشه به گفتگوی آزاد.

حالا زیاد خودتو ناراحت نکن، همنیه که هست از این بدتر هم میشه :دی.

و اما بريم سراغ مغان.مغ ها يا روحاني هاي زرتشتي (كه يك لغب جعلي هست!) طبق نوشته هردوت گروهي بودند كه از قبل از ظهور زرتشت در ايران قدرت داشتند و جزو ايراني ها يا آريايي ها نبودند!!
شما مطمئنید نوشته های هردوت رو درست خوندید؟ مغها یک طایفه از مادها بودند!

مغ ها از جهاتي آسيب جبران ناپزيري رو به دين زرتشت زدند.اكثر قواعد زشت دين زرتشت مثل خويدوده (ازدواج با محارم) و دفن نكردن مرده ها و ... ماحصل سلطه مغان مي باشد.
نمیدونم اما اگه مثلا داریوش دوم با خالش و اردشیر دوم با خواهرش ازدواج کرده بنظرم نشون نمیده که توی ایران(اشتباه بگیم ایران. کشور ایران 150 سال بیشتر قدمت نداره) این کار رسم بوده.
بیشتر بنظر میاد چون میخواستن به طبقه ای امتیاز این داده نشه مرتکب این عمل میشدند.
در ضمن چون خاک مقدس بوده مرده ها رو دفن نمیکردن و مینداختن توی جنگل. بقیه اینکار رو میکردن. فقط مغان اینکار رو میکردن نه همه.

در ضمن من توضیحی نمیبینم، وقتی ازنیک این اعتقادات رو بعنوان اعتقادات رسمی ایران حساب آورده در زمان اشکانیان، من نمیدونم چرا دارید دفاع میکنید از دین زردشت؟ ازنیک توی ارمنستان بوده و دسترسی به اعتقادات ایران براش کاری نداشته. ایرانیها از قدیم این اعتقاد رو داشتن که انگرومنیَ برادر اهورای مزدَ هست و شکی درش نیست. امکان نداره یک طبقه بتونند دین رو تحریف کنند.
اصلا تنها چیزی که آیرها بهش اهمیت نمیدادند همین مغها بودند. به این طبقه فقط دوبار توی تاریخ به این شدت اهمیت داده شده، یکبار قبل از اسلام در زمان ساسانی، چون خود اردشیر پاپکان یک مغ بود و یکبار هم در بعد از اسلام بعنوان ورژن اسلامیش الان میبینیم.
پس چطور ازنیک زمان اشکانیان اینها رو نوشته؟
بازهم میگم اشتباها دارید این تاپیک رو(که هنوز ربطش رو با این انجمن کشف نکردم) پیش میبرید.
راستی داستان رو تصحیح کنم. اهورا و انگرومنیَ باهم به دنیا میان. آخه چرا به اسناد پهلوی استناد میکنید کی ایران اهل ادب و هنر بوده که بار دومش باشه. همین الان هم مورخهای احمقی رو میبینیم که تاری خایران رو تا 7300 سال پیش میبرن بی دلیل در حالی که اوستان زیر 11 قبل از میلاد نوشته شده(نمیگم نازل شده چون بت پرستی هست)

در ضمن میخواید برید کشو گشایی هم بکنید من هستم. یک هولوکاست هم از عربها راه بندازید بندازیدشون توی کندر داغ پوستهاشون رو بکنید.(نژادپرستی هم حدی داره. خوب از یک قوم بدبخت که الان توی خودشون موندن بدتون بیاد، چه سودی داره؟):laughing:

واقعا با اسلامی ایرانی بودن کسی مشکل نداره.
مشکل قوس های عربی و texture های عربیه که از اردن تا اندونزی رو توی خاطر آدم زنده می کرد اما ایران رو نه!
**حتی دریغ از یک کاشی با گل و بوته های ایرانی.**
متاسفانه این گروه pop به کاشی ها و جزییات ایرانی و کلیت بازار ، مدرسه و مسجد ایرانی اسلامی توجه نکردند و همه چیز رو قاطی بود.

تنها صحبت سر ساسانی ماقبل باشه میشه امیدوار بود. که بنظر اینطور نمیاد؟ میاد؟

شما مطمئنید نوشته های هردوت رو درست خوندید؟ مغها یک طایفه از مادها بودند!

نمیدونم اما اگه مثلا داریوش دوم با خالش و اردشیر دوم با خواهرش ازدواج کرده بنظرم نشون نمیده که توی ایران(اشتباه بگیم ایران. کشور ایران 150 سال بیشتر قدمت نداره) این کار رسم بوده.
بیشتر بنظر میاد چون میخواستن به طبقه ای امتیاز این داده نشه مرتکب این عمل میشدند.
در ضمن چون خاک مقدس بوده مرده ها رو دفن نمیکردن و مینداختن توی جنگل. بقیه اینکار رو میکردن. فقط مغان اینکار رو میکردن نه همه.

در ضمن من توضیحی نمیبینم، وقتی ازنیک این اعتقادات رو بعنوان اعتقادات رسمی ایران حساب آورده در زمان اشکانیان، من نمیدونم چرا دارید دفاع میکنید از دین زردشت؟ ازنیک توی ارمنستان بوده و دسترسی به اعتقادات ایران براش کاری نداشته. ایرانیها از قدیم این اعتقاد رو داشتن که انگرومنیَ برادر اهورای مزدَ هست و شکی درش نیست. امکان نداره یک طبقه بتونند دین رو تحریف کنند.
اصلا تنها چیزی که آیرها بهش اهمیت نمیدادند همین مغها بودند. به این طبقه فقط دوبار توی تاریخ به این شدت اهمیت داده شده، یکبار قبل از اسلام در زمان ساسانی، چون خود اردشیر پاپکان یک مغ بود و یکبار هم در بعد از اسلام بعنوان ورژن اسلامیش الان میبینیم.
پس چطور ازنیک زمان اشکانیان اینها رو نوشته؟
بازهم میگم اشتباها دارید این تاپیک رو(که هنوز ربطش رو با این انجمن کشف نکردم) پیش میبرید.
راستی داستان رو تصحیح کنم. اهورا و انگرومنیَ باهم به دنیا میان. آخه چرا به اسناد پهلوی استناد میکنید کی ایران اهل ادب و هنر بوده که بار دومش باشه. همین الان هم مورخهای احمقی رو میبینیم که تاری خایران رو تا 7300 سال پیش میبرن بی دلیل در حالی که اوستان زیر 11 قبل از میلاد نوشته شده(نمیگم نازل شده چون بت پرستی هست)

در ضمن میخواید برید کشو گشایی هم بکنید من هستم. یک هولوکاست هم از عربها راه بندازید بندازیدشون توی کندر داغ پوستهاشون رو بکنید.(نژادپرستی هم حدی داره. خوب از یک قوم بدبخت که الان توی خودشون موندن بدتون بیاد، چه سودی داره؟):laughing:
جواب كل حرف هاي شما در مقدمه كتاب ونديداد وجود داره.

در مورد مغ ها دقيقا اشاره شده كه ايراني نيستند.چون به ايراني ها لغب آريزنتو داده ولي به مغ ها نه.اصلا اگر درباره مغ ها كتاب خونده باشي متوجه ميشي.

در زمان ساساني ها، بازم مي گم ساساني ها اين كار رسم بوده.اگه شما كتاب ارداويراف نامه رو خونده باشيد كه براي تبليغ يك دين جديد هست براي اينكه بگه ارداويراف ادم خوبي بوده گفته ميشه كه با 7 خواهرش ازدواج كرده... در ونديداد هم درباره ثواب هاي زياد اين كار بار ها تاكيد شده ولي كلا اين كار در ايران جا نيفتاد و فقط مختص خود مغان بود و اصلا مغ ها با اين كار ميخواستند اصالت خونيشون رو حفظ كنند.

در ضمن جنازه ها رو هم در جنگل نمينداختند بلكه در ارتفاعات قرار مي دادند تا طعمه حيوانات بشه.بازم اگر ونديداد رو خونده باشي گناه زياد دفن مرده و سوزوندن مرده رو مي بيني.ولي اين رسم هم علارغم فشار زياد مغان در ايران جا نيفتاد.

مغ ها اين كار ها رو وارد دين كردند ولي نتونستند كه جابندازنشون.

ايراني ها هم به هيچ وجح عقيده نداشتند كه اهورا و اهريمن با هم برادرند.شما داري كل كتاب بندهش و دينكرد و زاداسپرم و ... رو نقض مي كني!!!!

انديشمندان زيادي هم هستند كه به اتفاق مي گن دين زرتشت به هيچ وجه ربطي به دين مغان نداره.دين زرتشت الهي بوده.شما براي خاطر خدا هم كه شده برو گاتها رو بخون بعد بيا با هم صحبت كنيم!
در اين كتاب بار ها گفته ميشه كه خداي يكتا رو بپرستيد نه خدايان رو....زرتشت پيامبر خدا بوده...ولي دينش مثل 123999 پيامبر ديگه تحريف شده.اين تحريف هم توسط مغان بوده...

در باري قدرت مغ ها هم داري اشتباه مي كني.اگه درباره فرار مغ ها به تخت جمشيد و درست كردن شهر استخر توسط انها بعد از حمله اسكندر اطلاعي نداري خوب حرفي نزن!!

حكومت ساساني ها كه حكومت مغ ها بود از همين شهر استخر شروع شد...موسس اين سلسله يكي از افراد مغان بوده.

اهورا و اهريمن هم با هم بدنيا نميان.شما كه اصلا داستان زروان رو نميدوني چرا بحث مي كني؟ داري كل ونديداد رو ميبري زير سوال!! يتنه تحريفش كردي.

تكرار مي كنم اول 4 تا كتاب بخون بعد بيا اينجا نظر بده....

اين جمله رو هم خوب امدي:ايراني ها كي اهل هنر و ادب بودند!!!!!! واقعا برات متاسف هستم....

پ.ن:مطالب اين تاپيك مربوط به اساس و پايه داستان بازي هستش.
پ.ن:هر كسي كه در باره صحت صحبت هاي من شك داره مقدمه كتاب ونديداد رو بخونه!! خودش متوجه ميشه كه صحبت هاي من راست هست يا دروغ.

آخرین ویرایش:
و 1400 سال پیش ، عده ای عرب به ایران حمله کردند
....
14 قرن بعد
...
ایرانیان که دم از تمدن میزنند همچنان با هر عربی مشکل دارند !
نکته دوم : ایرانیانی که اینقدر از اعراب چوب خورده اند ، سالانه چند میلیارد دلار به اعراب پول میدهند ؟
نکته سوم : ببخشید تروخدا ... شما ببخشید که پدرانشون یه اشتباهی کردند ...

این امور در شأن ایرانیها نیست ...

و 1400 سال پیش ، عده ای عرب به ایران حمله کردند
....
14 قرن بعد
...
ایرانیان که دم از تمدن میزنند همچنان با هر عربی مشکل دارند !
نکته دوم : ایرانیانی که اینقدر از اعراب چوب خورده اند ، سالانه چند میلیارد دلار به اعراب پول میدهند ؟

این امور در شأن ایرانیها نیست ...
لطفا بحث اعراب رو راه نندازيد...چون خداييش من صحبتم ربطي به اعراب نداشت و بحث سر يه چيز ديگس......ولي بعضي از زخم ها وجود داره كه هيچ وقت ترميم نميشه....

كلا بي خيال اعراب شيد....درباره اساس داستان و خود افسانه بحث كنيد...

واقعا از استاد ياشار ياد بگيريد...چقدر خوب اصل مطلب رو گرفت.
اصل مطلب اين هست كه بلاخره يك بازي وجود داره كه به فرهنگ ما يك نگاهي ميندازه نه اينكه لهش كنه.پس اينقدر ازش ايراد نگيريم.

در باري قدرت مغا ها هم داري اشتباه مي كني.اگه در باره فرار مغ ها به تخت جمشيد و درست كردن شهر استخر توسط انها بعد از حمله اسكندر اطلاعي نداري خوب حرفي نزن!!
اول بگم من چون اصلا به مدارک پهلوی اعتقاد ندارم(الان هم از روی مجبوری به این زبون مینویسم)

اگر استطخر بعد از حمله ی اسکندر درست شده، چطور گشتاسب پدر داریوش اول یک نسخه از اوستا رو توی این ده گذاشت؟:confused: عجیبه!

در ضمن جنازه ها رو هم در جنگل نمينداختند بلكه در ارتفاعات قرار مي دادند تا طعمه حيوانات بشه.بازم اگر ونديداد رو خونده باشي گناه زياد دفن مرده و سوزوندن مرده رو مي بيني.ولي اين رسم هم علارغم فشار زياد مغان در ايران جا نيفتاد.
نویسنده های یونانی میگن مینداختن توی جنگل.

ايراني ها هم به هيچ وجح عقيده نداشتنمد كه اهورا و اهريمن با هم برادرند.شما داري داري كل كتاب بندهش و دينكرد و زاراسپرم و ... رو نقض مي كني!!!!
جمله ی اولی که گفتم.

دانشمندان زيادي هم هستند كه به اتفاق مي گن دين زرتشت به هيچ وجه ربطي به دين مغان نداره.دين زرتشت الهي بوده.شما براي خاطر خدا هم كه شده برو گاتها رو بخون بعد بيا با هم صحبت كنيم!
من اصلا نمیخوام شر و ورهای اوستا رو بخونم و حتی بهش فکر کنم. شما یکمکی این کتاب رو با کتب آسمانی مقایسه کنید میفهمید. بگم من فقط یک پراگرافش رو اتفاقا میدونم. که میگه شماها توی 14 تا سرزمین بودید بعد ارواح بد اومدن براتون مشکل ایجاد کردن. اِ....

حكومت ساساني ها كه حكومت مغ ها بود از همين شهر استخر شروع شد...موسس اين سلسله يكي از افراد مغان بوده.
اردشیر پاپکان اصلا اسطخری نبوده بلکه یکی از موبذانی بوده که اشکانیان توی پارس مستقر کرده بودند جهت نگهداری مذهب زردشت.

اهورا و اهريمن هم با هم بدنيا نميان.شما كه اصلا داستان زروان رو نميدوني چرا بحث مي كني؟ داري كل ونديداد رو ميبري زير سوال!! يتنه تحريفش كردي.
دارم میگم ازنیک گوگپی این حکایت رو اینطور نقل میکنه. اهورا و انگرومنیَ باهم نطفه شون در رحم مادرشون بسته شد. یکی برای 1000 سال قربان و یکی 1 ثانیه شک. بازهم جمله ی اول پستم.

تكرار مي كنم اول 4 تا كتاب بخون بعد بيا اينجا نظر بده....
شرمنده اما من از سر بیکاری یک کتاب جامع رو خوندم و فکر کنم بتونم نظر بدم.(بیکاری رو میگم یکوقت خیال نکنید که بیکارم و میشینم چرت و پرتهای تاریخ رو میخونم)

اين جمله رو هم خوب امدي:ايراني ها كي اهل هنر و ادب بودند!!!!!! واقعا برات متاسف هستم....
اهل دود و دم که چرا... اهل علم و ادب بودن؟
ابوریحان بیرونی و خوارزمی از خوارزم بودند،(ترک). دیگه اسکولار دیگه ای نمیشناسم که ایرانی باشه. شما میشناسید؟ اصلا الان هم دانشمند هست توی ایران؟

حالا جدا ازین، یکمکی به کلود ابن عنیمه ی عزیز پیشنهاد میکنم تاریخ رو بخونن تا کارهای بزرگ اعراب و دانشمندهای بزرگش رو بشناسن.

آخرین ویرایش:
اولا هردوت به عنوان يك مورخ اشتباهات بسياري داشته واين را بسياري از مورخان ديگر هم تاييد نموده اند وبدليل نزديك بودن تاريخ زندگي وي با دوران ايران قبل از اسلام ودر نتيجه تاثيرپذيري او ازحملات هخامنشيان به يونان ويوناني بودن وي درنوشته هايش شك وترديد وجوددارد. ثانيا ازدواج بامحارم نه تنها درايران وجود نداشته بلكه به جاي ان صيغه ي موقت وحجاب زنان وحرمسرا[درحاليكه اسلام هنوزظهورنكرده بود]درايران وجودداشتندوكلارسوم وكثافت كاري هاي پست انساني[ببخشيدحيواني]مانندهمجنس بازي ونظاير ان ازيونان اغاز گرديد وبه هيچ وجه درايران راه نيافت درثاني مرده هارادر دخمه قرار ميدادن وقرار دادن ان هادركوه وجنگل مشتي ياوه بيش نيست هم چنين اصالت خون[كه گفتي براي داشتنش بامحارمشون ازدواج مي كردند]اصلا ربطي به مغ ها وازدواج بامحارم نداره وقبل از مادها وجود داشته و افراد اصيل اريايي ان را دارا بودند[لااقل كتاب تاريخ دوم انساني رومي خوندي:sick:]حكومت ساسانيان هم توسط مغان تشكيل نشده[مراجعه به كتاب تاريخ اول راهنمايي:laughing::punk:]شما هم چون از تاريخ چيزي نمي دونستي الكي رو تاريخ خراب كاري كردي من خودم امسال مقام دوم المپيادتاريخ شدم وبه خاطر تاريخ رشته مو انساني انتخاب كردم;هيجا نديدم ونديداد منبع تاريخي باشه وساير چرندياتي كه گفته شد;دوست عزيز انگارشماتحت تاثير جريان بازگشت به خويشتن تجددگراها هستي...بهتره به جاي خواندن كتاب هاي پنجاه صفحه اي كتاب سرزمين جاويدروبخوني ...اخرم توجه كنيد به درس هاي تخت جمشيد به جهان كه در ان=هيچ پيكره ي عرياني وجودندارد[برخلاف اثارباستاني يونان]هيچ كس برده ي ديگري نيست[برخلاف اثارباستاني يونان]هيچ كس ديگري راشكنجه يااذيت نمي كند[برخلاف اثار باستاني يونان]درهمه جاصلح وصفابرقراراست[برخلاف اثارباستاني يونان]:groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave:اگر سوالي داشتين تو تاپيك بپرسين.

راستش من اول فکر می کردم با چند تا کاربر طرف هستم که اطلاعات خوبی از اساطیر و تاریخ ایران دارند و شروع کردم به بحث کردن ولی مثل اینکه اشتباح می کردم.:((

شماها اصلا یک کتاب هم نخوندید....اطلاعاتتون در حد صفر هستش:sick:

بحث هم باهاتون بی فایده هستش.

برید به افکار مزخرف خودتون بپردازید:sick:

پ.ن:در ضمن اسم من ماکان هستش و از جاودان ها هستم.من پسر مشترک مهر (میترا) و آناهیتا هستم.در آخر و زمان هم به همراه پشوتن و گرشاسپ به یاری سوشیانس میام.
به خاطر این توهین زشتی که به من کردید (ابن عنیمه:sick:) دچار عقوبت الهی خواهید شد.:evil:

برادر ماکان بیخیال این داداش ما خودش عرب به نظر میرسه .

البته من خودم نظرم اینکه حال خیلی خیلی مهمتره و اینکه الان ایرانیها چی کار میکنن .

در مورد این که سوال شد ایا الان ایران دانشمند داره یا نه باید بگم که لطف کن هیچی نگو پس این همه ایرانی

که در ناسا کار میکنند این همه دکتر که سالی کلی کشف در ضمینه پزشکی میکنن یا همین کسانی با این

همه تحریم و فشار ها انرژیه هسته ای رو راه انداختن چین ؟؟؟؟ متاسفانه تمام غربی ها از این میترسن که

ایرانی توانایی زیادی داره اونوقت یه عرب مثل شما میاد میگه مگه ایران دانشمند هم داره یا داشته .

حالا یه بحثی هست اینکه یه زمان این کشور توسط مغولها داغون شد یه زمان بدست اسکندر ها و این ادامه

داشته و خواهد داشت ولی با همین شرایط هم بازم کلی پیشرفت داشته شما یدونه کشور عرب میبینید که

مثل ایران فشار روشه اونم سوریه هستش که هیچ غلطی نتونسته بکنه هر کاری هم که کرده ایران بهش حال

داده .

اصلا جای بحثی نیست بین نژاد عرب و ایرانی چون تفاوت واقعا وحشتناکه :laughing:

کلود:

1- من کتابهایی که خوندم از همیشه از 1000 صفحه متجاوز بوده و فقط از مورخین یونانی.
2- کلود جان منهم بابای میترایم. زمانی که حضرت آدم داشت به دنیا میومد، من براش چرغ میبردم.
اسم من هم بورباق ابن جغری ست. توی ارتش داریوش بودم پادو بودم و هر روز برا شاه هووکر جور میکردم.:laughing:
3- نگو متوجه نشدی ابن عنیمه یعنی چی؟
アニメマスター!

نئو:
4- من عرب نیستم و اگر بودم هم بالفرض، فرقی نداشت. حداقل یک زبون با قاعده تر داشتم.:-"

5- اوه دوست من اول اینکه بند چهار رو نگاه کنید. دوما فکر کنم ­10­­­­­­­­²²²×1/55 درصد(البته این توان 10 منفیه من نمیدونم چطوری بذارم منفیشو) دانشمندان جهان ایرانین. در ضمن ایران رو چه به فضانوردی علوم حوضوی(!) و تحریف ادیان بخونن بهتره.(گرچه یک بست بکشن میتونن بین کهکشانها هم سفر کنن:laughing:)

6- فشار در مورد انرژی هسته ای رو برات شرح بدم سیاسی میشه. یکم فکر کن یک کشور بعد از 50 سال تازه به این انرژی دست یافته. من جای سیاستمداران بودم راه مسخره کردن ایران رو پیش میگرفتم. بعد پنجاه سال تازه فهمیدن چه خبره./:) اونوقت میان براش پرونده هم تشکیل میدن. برو بابا علوم حوضوی و استخری هسته هم بسازین. فقط هسته ی هلو نباشه بدمزه ست.

7- آره بابا... میگم یک کتاب منتشر کنید به نام"المفصل فی الراشیسم و الرعاب الاسلامیه" خیلی خوب میشه.:cheesygri

اولا هردوت به عنوان يك مورخ اشتباهات بسياري داشته واين را بسياري از مورخان ديگر هم تاييد نموده ان
پلوتارک همه ی مورخینه؟

كلارسوم وكثافت كاري هاي پست انساني[ببخشيدحيواني]مانندهمجنس بازي ونظاير ان ازيونان اغاز گردي
علم، دانش، خط، هندسه، ریاضی، تاتر، آکادمی، معماری، تمدن و... هم از یونان شروع شدند. این حرف از شما بعید بودها. اگر المپیک رو برنده شدید، باید بدونید زمانی که ایران خط نداشت توی یونان خط میساختن. همین خط پهلوی رو نگاه کنید 1000 تا حرف داره! قبلش هم که از خط آرامی استفاده میکردن. درهمون حال خط یونانی اختراع شده با کاکترهای کمتر.
در ضمن از کجا معلوم خط میخی هخامنشی 42 تا حرف داره؟ اونوقت پهلوی 1000 تا؟ معلومه این خط هم ایرانی نیست.
تمدن برتر: یونان(منظورم همشونه نه فط یونان)

حكومت ساسانيان هم توسط مغان تشكيل نشده
ارتخشتیر پاپکان=آتروپوان... خوب مغ نیست؟ وقتی موسس مغه، همه چیش مغه. به تعصب مذهبی هم توجه کنید.
اخرم توجه كنيد به درس هاي تخت جمشيد به جهان كه در ان=هيچ پيكره ي عرياني وجودندارد[برخلاف اثارباستاني يونان]هيچ كس برده ي ديگري نيست[برخلاف اثارباستاني يونان]هيچ كس ديگري راشكنجه يااذيت نمي كند[برخلاف اثار باستاني يونان]درهمه جاصلح وصفابرقراراست[برخلاف اثارباستاني يونان]
اهان پس داریوش پاش رو گذاشته رو من توی بیستون؟ هیچکس لخت نیست باشه الان توجه کنی تمدن برتر روی نیودیتی شکل گرفته.(کار ندارم به عواقبش)
البته درسته توی ایران صلح و صفا بوده اما به قیمت بدبختی ملل دیگر.

كلود جان;داداش اگه ناراحت شدي معذرت مي خوام عزيز دل برادر در اين كه اطلاعات شما از اساطير ايراني عاليه شكي ندارم ولي در مورد تاريخ كمي اشتباه كرده بودي...من هم با شما در اين مورد كه سازندگان پرنس در سري هاي قبل زياد محيط و شخصيت بازي رو ايراني طراحي نكرده بودن با شما موافقم...اميدوارم از حرفام دلخور نشي و اگه خبر بيشتري از بازي داري بذاري.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or