Prey 2 به صورت رسمی معرفی شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
prey.jpg

بازی Prey 2 چند دقیقه پیش به صورت رسمی معرفی گردید. این بازی توسط سازندگان قسمت اول یعنی Human Head Studios ساخته خواهد شد و سال 2012 توسط کمپانی Bethesda نیز منتشر می شود.

قسمت اول این بازی در سال 2006 بر روی X360 , PC عرضه شده بود و این قسمت سال اینده بر روی PC , X360 و PS3 عرضه خواهد شد. نکته جالب این است که Prey 2 از موتور id Tech 5 استفاده خواهد کرد ! همان موتوری که در بازی RAGE از ان استفاده شده بود. قابل ذکر است نسخه اول از موتور id Tech 4 استفاده می کرد.

اولین اطلاعات رسمی در شماره می مجله PSM3 به چاپ خواهد رسید. این بازی ابتدا در سال 2008 معرفی شد و در ان زمان اعلام شده بود که شخصیت اصلی قسمت اول Tommy در این شماره هم حضور خواهد داشت. در ان زمان سازندگان قول معماهای بیشتر و Portal های جذاب تر را داده بودند.

3 تا دلیل واسه "معمولی" بودنش بیاری، گیم و بازیسنتر رو برای همیشه میزارم کنار.

پ.ن. دلیل میخوام نه بامبول.

من نمی دونم تعریف شما از یه بازی معمولی چیه، حتما به بازیهای میانگین 4 و 5 می گید معمولی، اما از نظر من بازی که 95% گیم پلیش قرضی باشه ( کواک ) و داستان بی سروته داشته باشه و در کل چیز خاصی به صنعت گیم اضافه نکنه یه بازی معمولیه ( برای مثال بایوشاک دقیقا عکس این بازیه... )

ایده Portal هم حتما شلغمه ؟ اون اسلحه های زنده هم همینطور ؟ یا اون ایده روح شدنش هم از یک بازی دیگه گرفته بود ؟ نمیدونم چه شباهتی به کواک داشت ؟
پ.ن : از یک بازی خوشتون نمیاد دلیل نمیشه یک سری دلایل من دراوردی برای خودتون بیارید. کافیه بگید من خوشم نمیاد همین بس !

من نمی دونم تعریف شما از یه بازی معمولی چیه، حتما به بازیهای میانگین 4 و 5 می گید معمولی، اما از نظر من بازی که 95% گیم پلیش قرضی باشه ( کواک ) و داستان بی سروته داشته باشه و در کل چیز خاصی به صنعت گیم اضافه نکنه یه بازی معمولیه ( برای مثال بایوشاک دقیقا عکس این بازیه... )

خوب اگه از این دید به این قضیه نگاه کنیم؛ اون موقع 99% بازی ها معمولین :دی چون تو هر بازی ایده های بازی های دیگه مشاهده میشه. :دی فکر کنم مشکل اینه که یه گیمر تا چه حد با یه بازی ارتباط برقرار میکنه. Prey به هیچ وجه یه بازی معمولی نیست.

دوستان خواهشا ارزش های بازی Prey رو زیر سوال نبرن . این بازی از هر نظر یه بازی کامله .
تنها موردی که باعث شد مورد بی توجهی قرار بگیره ، مدت زمان طولانی ساخت بازی بود ( حدود 8 سال ) و همین هم باعث شد که انتظارات از این بازی به شدت بالا بره .

بحث ارتباط برقرار کردن نیست... من با فال آوت یا نینجا گایدن هم ارتباط برقرار نکردم اما می دونم که در بین بازیهای دیگه صاحب سبک و شخصیت هستند!
به نظر من prey چنین شخصیتی رو نداشت و از بیخ معمولی بود فقط سعی شده بود به قول دوستمون با روح و جن و پورتال بهش روح بدن که گویا تا حدودی موفق بودند! اما مشکل بنیادی رو نمیشه با این چیزا حل کرد! مثال دیگه ای که می تونم بزنم prototype هست در مقایسه با assassins creed و batman: arkham asylum ( این نظر منه به هر حال بیخیال )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or