Preview~Bulletstorm،خون،شلاق،حماسه و میل مفرط به دیوانگی!

خیلی خوب بود ولی کاش اولش به صورت دسته بندی شده می نوشتی کنسولش چیه؟ تاریخ عرضش چیه؟
چه شرکتی میسازدش! و کی منتشرش میکنه

Gears Of War3 بازگشت لوکاست های تشنه با تیغ و دشنه!

منتظریم.:x

پست اول ویرایش و تصاویر حجیم حذف شدند.

حالا شما خواستی عکسارم بزرگ بزاری این دفعه ایراد نداره،من که شنبه دوباره خطم وصل میشه!!!>:)

درخواست:اگه امکانش هست بازی هایی رو انتخاب کنید که به تاریخ عرضه شون داریم نزدیک میشیم،مثل 3 Killzone.حالا باز شما خودتون بهتر میدونید.هر طور که خودتون صلاح میدونید.

خیلی خوبه ممنون
تنها اشکالی که به نظرم میرسه وجود اشتباهات گرامری و غلط های املاییه که اونها هم به مرور زمان رفع میشه
در ضمن من همچنان مشتری طنزهای نوشته هات هستم (چیزی که باعث میشه نوشته هات با بقیه فرق بکنه)

سلام . اگر رک و پوست کنده بخوام بگم که چند تا ایراد وجود داره :

1- اشتباهات گرامری باعث شده که مطلب ، منظم نباشه و موقع خوندن به مخاطب احساس آشفتگی بده ! ( خیلی از مطالب که در سایت گذاشته میشن این مشکل رو دارند ! )
2- سعی کن از بار طنز مطلبت کم کنی ، در واقع به صفر برسونش !
3- سعی کن از عکس های بهتری برای مطلبت استفاده کنی ، عکسهای با کیفیت با سایز یکسان .

در کل خوب بود .

دوستان صحبتا ونظراتتون عالیه ولی درباره ی طنز نظرات متفاوت میشنوم دارم با جناب دایناسور هماهنگ می کنم یه نظر سنجی بذارم.;)
دوستان دیگه هم نظر بدن به شدت دارم استفاده می کنم.
به کمک شما ایشالا نقد بعدیم خیلی بهتر میشه.

گفتی رک بگو همه قبل من گفتند دیگه من چی بگم نامردا هیچی برای من نزاشتن :(
به هر حال کارت عالی بود من کلا یک تریلر ازش دیدم همین عکسایی که گذاشتی ولی دیگه دنبالش نگرفتم(نمیدونم چرا هرچند از تریلرش خوشم اومده بود)
ولی با این مقاله ات منتظر این بازی هستم 100%:d

عالي بود !
حيف كه به تازگي بهت امتياز دادم و الان نميذاره دوباره امتياز بدم وگرنه از خجالتت در ميومدم :|

در كل من از بازي بي نهايت خوشم مياد، مخصوصا لاز كاراكتر اول بازي كه خيلي صداي جالب و لحن بي تربيتي داره ! :d

درود

اول اینکه ازت تشکر میکنم که منو قابل دونستی و ازم خواستی که مقالت رو بخونم و در موردش نظر بدم.

واقعاً عالی بود. خسته نباشی. اطلاعات کمی از این بازی داشتم که به لطف این مقاله اطلاعاتم افزایش پیدا کرد. از این بابت واقعاً ازت تشکر میکنم.

یه سری نکات هم میگم، اگه به کار ببندیشون قطعاً سطح مطالبت بالاتر هم میره:

اول اینکه پیشنهادای ماکان رو به کار ببند. منم دقیقاً میخواستم همون حرفا رو بزنم.

بعد اینکه همونطور که اکثر دوستان گفتن سایز عکسایی که گذاشتی مناسب نیست. بهتره عکسا رو خودت کوچیک کنی و بعد آپلود کنی و بذاریشون.

مورد بعدی اینکه به نظرم کلاً جملاتی که زیر تصاویر مینویسی رو به حالت طنز ننویس. چون سلایق بسیار متفاوته. یکی ممکنه با خوندن اونا قهقهه بزنه یکی هم خیلی لوس و بی مزه بدونشون. پیشنهاد من اینه که زیر هر تصویر سعی کن با توجه به اون تصویر خصوصیتی از بازی رو شرح بدی.
مثلا به نظر من زیر تصویر اول به جای نوشتن "
بازی سنتری ها،بجه های بالا.بجه های بالا،بازی سنتری ها:biggrin1:" میتونستی بنویسی "در بازی موجودات غول پیکری به عنوان دشمن شما حضور دارند". جمله ای که برای تصویر دوم نوشتی تا حدودی مناسبه ولی اگه من بودم مثلا به جای "نورپردازی،نورپردازی،جزئیات!" مینوشتم "بازی از نظر جزییات گرافیکی بسیار موفق عمل کرده و فوق العاده به نظر می رسد". یا "از او بالا کفتر می آیه ...." خیلی نامناسب هست. حداقل از نظر من خیلی لوس و بی نمک هست. میشد به جاش مثلاً نوشت "دشمنان توانایی های فیزیکی قابل توجهی دارند". یا "آخ!آآ ببخشید لنگم ول شد!" به جاش میتونست نوشته بشه"شما در این بازی قابلیت های زیادی از جمله لگد زدن دارید". و بالاخره جمله ی آخر که "بیا بابایی بیا نترس،می خوام سلاخیت کنم!" هست بازم به نظر من اصلاً مناسب نیست. میشد بازم اینجا درمورد یکی از قابلیت های شخصیت اصلی بازی مثلاً توضیح داد.

البته همه ی این جمله ها که من گفتم مثال بود. کلاً میخوام بگم که از طنز برای نوشتن چنین جملاتی استفاده نکن چون همه جور سلیقه ای رو نمیشه راضی کرد.

برای نوشته هم همینطور. سعی کن حتی الامکان طنزگونه ننویسی یا خیلی کم و طنزـی که به کار میبری معنی دار باشه. بعد از شکلک هم اصلاً تو نوشته هات استفاده نکن.

تو بعضی از موارد نگارشی هم من اشکالاتی دیدم که اینجا جای توضیحش نیست، خواستی تو پ.خ ازم بپرس تا بهت بگم.

یه بار دیگه ازت تشکر میکنم و خسته نباشید بهت میگم و منتظر کار بعدیت یعنی GeoW 3 شدیداً هستم.

خدانگهدار...

• Like
Reactions: Hosein M
خوب بود خیلی خوب بود:dولی بار طنز زیاد مطلب و یکمی هم به نظر نامنظم بودنش به متن لطمه زده....... .

در کل خسته نباشی.....

Gears Of War3 بازگشت لوکاست های تشنه با تیغ و دشنه!

شدیدا منتظر اینم.......

محمد رضا جان عالی بود خدایش همچین کسی را کمتر تو سایتی دیدم که اینجوری نوشته باشه
کارت قابل مقایسه با کار های اول نیست
فقط سعی کن از شکلک استفاده نکنی

ايول خيلي باهال بود.اينطور كه توضيح دادي فكر كنم كمتر از يك شاهكار نباشه مخصوصا تو بخش گرافيك.احتمالا عنوان بسيار موفقي خواهد شد.من كه ميميرم واسه اين مدل بازيها:x
مخصوصا اين كه ميشه از قابليتهاي محيط اطرافت استفاده كني واقعا لذت بخشه.چه حالي ميده با سيم بزني تو سرشون:d
فقط يه توصيه از طنز اصلا استفاده نكن مثلا يه جا نوشته بودي از او بالا كفتر ميايه كه اصلا منو از هيجان متنت بيرون اورد:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or