Preview~Bulletstorm،خون،شلاق،حماسه و میل مفرط به دیوانگی!

همیشه به سبک FPS علاقه داشتم چون آدمو در شرایط واقعی بازی قرار می ده این بازی هم با این تفاسیر یک بازی فوق العاده خوبه و می تونه تا مدت ها مارو سرگرم کنه در مورد پیش نمایشت که یکی از پر محتواترین مقالاتی بود که دیدم البته هنوز به دلیل کمبود وقت نتونستم کامل بخونمش ولی می خونم البته این بازی یک بازی خوبه ولی نه شاهکار :d

سلام
ممنون مقالت نسبت به مقاله های قبلیت خیلی بهتر شده بود اما هنوزم از نظر جمله بندی و نگارشی جای کار داره ، نکته بارزش این بود که مختصر و مفید بود و همه اطلاعاتی که از بازی درج شده رو به مخاطب میرسوند. مشکل اصلیش هم عکس هاش بود که واقعا بد انتخاب کرده بودی ، سعی کن عکس ها رو با سایز مناسب(مثلا 281*500) انتخاب کنی و لوگوی سایت یا نشریه ای هم روشون نباشه.
در کل خیلی خوب بود موفق باشی:)

مقاله خیلی خوبی نوشتی و خیلی از نکاتی رو که یک مقاله حرفه ای لازم داره رعایت کردی. مثلا سعی کردی برای شروع مقالت از یک پاراگراف جذاب استفاده کنی که خواننده رو به خودش جذب کنه که تقریبا موفق هم بودی.

منتها یک نکته ای من توی پیش نمایش تو میبینم که باعث میشه یک قدم از یک نویسنده حرفه ای فاصله بگیری و اگه ان رو رعایت کنی قطعا کارت پرفکت میشه!

متنت از نظر نگارشی چندان قوی نیست و از کلماتی درش استفاده کردی که ازار دهنده هست و کیفیت مقالت رو میاره پایین. مثال میزنم:

از روی اطلاعات منتشر شده از بازی

خوب این جمله اصلا به دل نمیشینه و بیشتر شبیه یک متن محاوره ای هست! من جای تو بودم مینوشتم:

با توجه به اطلاعاتی که تاکنون سازندگان از بازی جدید خود منتشر ساخته اند....

ایراد بعدی هم مشکل درهم بودن متنت هست. مثلا مگاه کن:

نظر شما درباره ی "طوفان گلوله" چیست؟ حال اگر در سیاره ای کشف نشده و دور افتاده که موجودات گوشتخوار زیادی آنجا را به عنوان خانه ی خود قبول دارند و شما را به چشم متجاوز به حریم و خانه اشان می بینند باشید چطور؟ مسلما به فکر در اختیار گرفتن این طوفان به نفع خودتان و به ضرر کسانی که شما برایشان حکم سالاد را دارید می افتید! bulletstorm عنوانیست که به شما اجازه ی استفاده از هر طوفانی رو به نفع یا ضرر هر کس یا گروهی استفاده کنید. اما آیا تنها استفاده از طوفان گلوله و به رگبار بستن دشمنان کافیست؟این عنوان FPS خشنی است که به استدیوی "Can Fly "People تعلق دارد.این استدیو در کارنامه ی خود عنوان Painkiller را دارد. Epic در سال 2007 این استدیو را خرید و نام خود را روی آن نهاد.
مطمئنا پس از عرضه ی این عنوان درست یا اشتباه بودن این کار Epic بر همگان ثابت خواهد شد که تابحال به گواهی اطلاعات بازی این کار(خرید این استدیو) Epic بسیار بجا و عالی بوده و اگر در هنگام عرضه ی بازی نظرات نسبت به آن عوض نشود تمامی مردم و مخصوصا Epic بر این خرید هدفمند و عاقلانه ی Epic خواهند بالید.

توی این پاراگراف تا چند خط اول داری با لحن یکم طنز در بازی بازی صحبت میکنی تا میرسی به جمله: "اما آیا تنها استفاده از طوفان گلوله و به رگبار بستن دشمنان کافیست؟" بعد یهو بدون اینکه جملت رو تموم کنی میری سراغ اطلاعات دادن از بازی و سازندگانش! مثلا شخصا انتظار داشتم این جمله ادامه پیدا کنه و تو یا بهش جواب بدی یا جواب دادن به ان رو به آخر مقاله موکول کنی اما جملت رو ول کردی و منم با این جمله متن رو ول میکنم!

برای حل قسمت اول باید سعی کنی روی انتخای کلمات و جملات خیلی بیشتر از قبل دقت کنی و یکم بیشتر وقت بزاری همه چیز عالی میشه. برای ایراد دوم هم پیشنهاد میکنم خودت بازی رو چند بخش کن، برای هر بخش یک تیتر مناسب انتخاب کن و در زیر ان تیتر توضیحات رو بده.

مثلا اول یه مقدمه بنویس، بعد یه تیتر برای داستان انتخاب کن و زیر ان درباری داستان توضیح بده، برای شخصیت ها،شرکت سازنده، گیم پلی، گرافیک، موسیقی و یا اگه موضوع مهم دیگه ای برای بازی وجود داشت مثل یه کتابی که بازی ازش اقتباس شده یا یک دوبلور معروف و ... هم به همین ترتیب عمل کن!

این نکات رو رعایت کنی مقالت کاملا حرفه ای میشه و فکر میکنم دیگه همه از خوندنش لذت میبرن. در مجموع کارت به نسبت خیلی خوب هست، نمیگم عالی هستی اما خیلی خوب هستی. ادامه بده حتما پیشرفت میکنی!

• Like
Reactions: محمد رضا mr
واقعا عالی بود.

همه بخشها رو به خوبی پوشش داده بودین.نکته مهم مختصر و بودن Preview بود که به خوبی انجام شده بود.

بزار در یک جمله حالمو هنگام خوندن مطلبت توصیف کنم:من الان Dial-up دارم!!!الان که کل مطلبو خوندم+صبر کردن برای دیدن عکسها+صبر کردن برای لود شدن خود سایت شد 30 دقیقه...DC هم نشدم:|:d:x

البته با نظر آقای SaDrA-HhH و آقای Shang Tsung در مورد پاراگراف بندی و نگارش موافقم،که انشالله در preview بعدی جبران میکنید.

Bullets Of War...Gears of Storm

اولین بار که در مورد این بازی شنیدم(Epic و FPS)امیدی به بازی نداشتم...ولی الان نظرم عوض شده.واقعا به نظر من در بحران کنونی که گریبان گیر بازی های FPS شده(تقلید و تکرار)...کاری که Epic و People can fly دارن انجام میدن میتونه یه جور تحول محصوب شه.
حالا باید صبر کرد و امیدوار بود.

نتیجه گیری
باید گفت که این عنوان یک شاهکار بزرگ است که از پتانسیل بالایی برخوردار است و توانایی ایجاد تحولاتی جزئی یا حتی کلی در این سبک بازیها (FPS) را دارد و بهتر است اینگونه بگوییم که!"بازهم Epic و بازهم یک عنوان شاهکار دیگر" اما اینبار برای PCوPS3وXbox360
توصیه می کنم درصورتی که توان انجام این بازی را دارید به هیج وجه آن را از دست ندهید(البته پس از انتشار بازی!)
کاملا موافقم:d

بازم ممنون.
منتظر کارای بعدی تون هم هستیم.:d

از سیستم گیم پلی بازی خیلی خوشم اومده، گرافیک زیبا و پشتوانه خوب سازندگان نوید یکی از بهترین FPS های سال رو میده.
مرسی، مطلب جامعی بود.

واقعا خسته نباشی . مثل همیشه عالی بود. در ضمن میخواستم بدونم برای نوشتن یک preview , مطالب مختلفی که از بازی بدست اوردی جمع بندی میکنی یا از روی تریلرها یا هر دو؟

منم از همتون ممنونم که وقت گذاشتید و خوندید.;)
درپاسخ به جناب diablo136499 هم باید بگم در این مقاله از هردو استفاده کردم.قبلا فقط از مطالب و اطلاعات استفاده می کردم که بچه های دستشون درد نکنه انتقاد کردند و گفتند که یه خورده باید مقاله ها طولانی تر بشه بعد من اومدم اول مطالب رو در این مقاله کشش دادم و خلاصه بهش آب بستم و لی دیدم بار مفهومیش جالب نمیشه برای همین هم رفتم سراغ تریلرها و از همشون باهم حتی از نام و تاریخچه ی عوامل بازی!استفاده کردم تا نتیجه گرفتم.این مقاله تقریبا دوبرابر سایر مقالات هست!(از نظر طولانی بودن متن)
===========================================================
از بقیه هم دعوت می کنم اگه نظری دارن حتما بگن.

• Like
Reactions: UFOPower
:thumbup:
محمدرضا گل کاشتی!
جدا میگم کارت خوب بود یه سری اشکالات ریز داشتی که دوستان گفتن ولی خوب در کل عالی بود.
اعتبار کوفتت بشه!:d

به جون خودم این اولین پیش نمایشی بود که توی این فررم های ایرانی خوندم همیشه تو IGN میخوندم ولی به جون خودم دروغ نمیگم ها :d;) از اون خارجی هایی که تو IGN تحریریه هستند خیلی بهتر نوشته بودی و تازه عطش منو برای این بازی بیشتر کردی و اطلاعات جالبی دادی واقعا دمت لوله بخاری :d:d

امیدوارم یه روزی تحریریه بشی :-*

دست درد نکنه عالی بود .
یکی از بازیهایی که میدونم سوپرایز میکنه همه را یا به قولی ضد حال میزنه برای بعضی ها بابک میدونه چی دارم میگم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or