Preview گیم پلی از بازی GTA V به مدت 90 دقیقه

دوستان توضیحات کامل با عکس با لینک اصلی در پست اول اظافه شد . بابت اشتباه ببخشیدl-)

---------- نوشته در 06:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:57 PM ارسال شده بود ----------

عزیزه من این گیم پلی نیست اطلاعات غلط نده ۵ دقیقه هم دیدی اره باشه اونم CVG نه CGV

شما خونتو کثیف نکن درستش کردم

قبل از اینکه شما این تایپیک رو بزنی من خودم سرچ کردم که آیا لیک شده یا خیر اینم سند :
تریلر های درخواستی شما - صفحه 147

این تنها عکس هست و تریلر گیم پلی نیست وگرنه R* دیونه نبود گیم پلی رو نشون بده که براش لیک کنند، راک استار نمیذاره یه اطلاعاتش لیک شه چه برسه به اون ....

قبل از اینکه شما این تایپیک رو بزنی من خودم سرچ کردم که آیا لیک شده یا خیر اینم سند :
تریلر های درخواستی شما - صفحه 147

این تنها عکس هست و تریلر گیم پلی نیست وگرنه R* دیونه نبود گیم پلی رو نشون بده که براش لیک کنند، راک استار نمیذاره یه اطلاعاتش لیک شه چه برسه به اون ....

بله عزیز اگر دقت کنی نوشتم preview یعنی چی ؟ یعنی پیش صحنه هایی از گیم پلی اصلی بازی که قرار طی چند روز اخیر بیاد

داداش گلم!!

موقعی که 3 تریلر جدید از کارکترا میخواست بیاد کل اینترنت داشت میترکید از خبرش!
توی تاپیکش در لحظه شونصد نفر آن بودن! کل نت پر بود از خبرش!

بعد 90 دقیقه از گیم پلی اومده و ما بی خبر!!!
اینا همش الکیه!

راکستار به این راحتیا تریلر گیم پلی بیرون نمیده حاظرم شرط ببندم!

تا الان من هرچی تریلر گیم پلی از GTA V دیدم فول فیک بوده و یا GTA IV با پچ گرافیکی و ... بوده یا هم کلا انیمیشنی و الکی بوده!!!

داداش گلم!!

موقعی که 3 تریلر جدید از کارکترا میخواست بیاد کل اینترنت داشت میترکید از خبرش!
توی تاپیکش در لحظه شونصد نفر آن بودن! کل نت پر بود از خبرش!

بعد 90 دقیقه از گیم پلی اومده و ما بی خبر!!!
اینا همش الکیه!

راکستار به این راحتیا تریلر گیم پلی بیرون نمیده حاظرم شرط ببندم!

تا الان من هرچی تریلر گیم پلی از GTA V دیدم فول فیک بوده و یا GTA IV با پچ گرافیکی و ... بوده یا هم کلا انیمیشنی و الکی بوده!!!
90 دقیقه گیم پلی چیزی هست که *R به مجله ها نشون داده و اونا از روش پیش نمایش نوشتن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or