Preview گیم پلی از بازی GTA V به مدت 90 دقیقه

ⓘceғℓoฬer

کاربر سایت
سلام تمامی عزیزان الان یه لحظه پست یکی از بچه های بازی سنتر رو دیدم گفتم بذار ردیفش کنیم اینم لینک گیم پلی مشدی از بازی که کل لوکیشن های بازی و مد ها و اکتیویتی های بازی رو کامل نشون میده با 2 کیفیت 720 و 480 :
امیدوارم خوشتون بیاد
لینک های دانلود :فقط دوستان توجه کنند که این یه PREVIEW هستش و دقیقا نکاتی هست که خود rockstar قراره توی همین هفته بده بیرون که انشاالله در صورت مشاهده بلافاصله leech شده و در اختیار عزیزان قرار خواهد گرفت در ضمن این ویدیو توسط شرکت CVG زده شده و معتبر هستش که به گفته خودشون ویدیو اصلی رو دیدن و خواستن خودشون اول یه preview ازش بدن بیرون برای عاشقان بازی . من شخصا برای کسانی اینو پیشنهاد میکنم که واقعا عاشق این بازی هستن و میخوان در موردش بیشتر بدونن برای بقیه ویدیو بعدی که بزودی قرار میگیره پیشنهاد میشه همین بازم شرمنده
اینم لینک page youtube : GTA V - GTA 5 o'clock: GTA V - We've seen it! EXCLUSIVE PREVIEW - YouTube

attachment.php

attachment.php

Attachments

• GTA-5-Wallpaper-HD.jpg
    GTA-5-Wallpaper-HD.jpg
    186.8 KB · مشاهده: 471
  • gta v preview.jpg
    gta v preview.jpg
    103.9 KB · مشاهده: 418
آخرین ویرایش:
بله عزیز تازه هستش تقریبا ما اصلا گیم پلی کامل ندیدیم تا الان تا چه برسه به 90 دقیقه

الان سکته میکنم من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه سوال مسخره داداش شوخی نمیکنی؟؟؟؟؟ اخه هیچ سایتی نزده حتی خود راکستار
بعد قشنگ گیم پلی نشونمیده اخه 720 حدود 900 مگ الکی نگیریم

الان سکته میکنم من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه سوال مسخره داداش شوخی نمیکنی؟؟؟؟؟ اخه هیچ سایتی نزده حتی خود راکستار
بعد قشنگ گیم پلی نشونمیده اخه 720 حدود 900 مگ الکی نگیریم

والله من تا اوجا که توی youtube دیدم گیم پلی بود خودشم سایت CGV گذاشته میگی هیچ سایتی نیست . من یه 5 مین از ویدیو رو دیدم ولی کامل فردا انشاالله . اگر میخوای تا فردا صبر کن کامل مطمئن شو ولی ارزش داره چون کل نکات بازی رو واست رو میکنه

قبل از اینکه کسی دانلود کنه خواهش می کنم تکه ای این گیمپلی رو به همراه عکس قرار بدید تا مطمئن بشیم چون حجم بسیار بالاست و باید 100 درصد با اطمینان دانلود کرد.

این همان gta iv هست
با مد های اضافه کافیه همین مد ها نصب کنید
اخه یوتوب هم شد منبع >؟ پر از شایعه و ویدیو های فیک هست از بازی های بزرگی که قراره بیاد

تو گوگل بزنید gta iv mod

والله من تا اوجا که توی youtube دیدم گیم پلی بود خودشم سایت CGV گذاشته میگی هیچ سایتی نیست . من یه 5 مین از ویدیو رو دیدم ولی کامل فردا انشاالله . اگر میخوای تا فردا صبر کن کامل مطمئن شو ولی ارزش داره چون کل نکات بازی رو واست رو میکنه
عزیزه من این گیم پلی نیست اطلاعات غلط نده ۵ دقیقه هم دیدی اره باشه اونم CVG نه CGV

این ویدیو گویا در مورد یک تیکه از گیم پلی که سایت cvg دیده حالا 1.5 ساعت در موردش صحبت می کنه چیزی از گیم پلی نشون نمیده
بازم می گم تو این ویدیو فقط صدای صحبت های یه نفر میاد که گیم پلی رو دیده و چیزی از گیم پلی نشون نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or