Premium Edition بازی RE6 و قیمت سرسام آور آن

.Evanescence.

کاربر سایت
شرکت کپکام نسخه premium بازی Resident Evil 6 را معرفی کرد، که می‌توان آن را یکی از گرانترین نسخه‌های ویژه بازی‌ها دانست. فیمت آن در ژاپن 105,000 ین خواهد بود که معادل است با 817 یورو یا 1300 دلار!!

54748357516139008165.jpg

این نسخه شامل یک کپی از بازی، چهار کاور ویژه، و از همه مهم‌تر کت چرم Leon Kennedy است. این کت که Leon آن را در شماره ششم سری RE بر تن دارد با 4 سایز مختلف (Small, Medium, Large, Extra Large) برای پیش فروش آماده است.

هر یک از کاورها، مخصوص یک شخصیت می‌باشد که شامل Chris، Leon، پسر Wesker یعنی Jake Mller و یک شخصیت مخفی است.

این بازی در تاریخ 2 اکتبر 2012 برای PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

بچه ها زیرپوش لئون و شورت کریس رو بیخیال شید. این تیکه حرفش منو به فکر انداخته....
هر یک از کاورها، مخصوص یک شخصیت می‌باشد که شامل Chris، Leon، پسر Wesker یعنی Jake Mller و یک شخصیت مخفی است.
یعنی کی میتونه باشه؟!؟؟ :-?

این کپکام هم اگه عقل داشت، ست لباس زیر جیل ولنتاین رو میزاشت جای کت لیان!
====
اینم شده مثل قضیه پیراهن ایمون زاید!:))
کتی که در واقع هیچ کس تا حالا نپوشیدش و از نظر معنوی در حد همون کتیه که میری از سر مغازه میخرِی، چه ارزشی داره رو فقط کپکام میتونه جواب بده!

باز حالا اگه VALVE لباس HEV SUIT گوردون فریمن رو به این قیمت میفروخت یه چیزی:dجذب رادیواکتیویته و ضربه ایناش پایین بود و ........خلاصه یه چیزی داشت که ارزش 1200 دلار رو داشته باشه:d

اگه یه زامبی بذارن من خریدارم!!

البته زنده باشه،در ضمن از اون زامبی ها که توی اویل 3 بود باشه. . . زامبی های اویل 5 بیشتر شبیه معتادای میدون شوش بودن :-&

حداقل یه شاتگان با یه زامبیه اشانتیون می‌گذاشتند دلی از عزا در می‌آوردیم:d

ولی خدایی از فروشنده‌های ما هم بی انصاف ترند، یه کت رو می‌خوان 1300 دلار تو پاچه ملت کنند! این کپکام واقعاً شیداست.

چه خبره:دی
البته برای ژاپنی ها چيزی نيست ولی من اگه يه ژاپنی بودم كه اين پولا برام چيزی نبود به جای خريد اين پك با نصف اين پول كل شخصيت های مونث سری RE رو در قالب كاس پلی كرايه می كردم:دی

فک کنم چند وقت دیگه برای هر بازی شخصیت cosplay شده را میذارن تو جعبه برای فروش :d
میشه colector human edition :))

---------- نوشته در 12:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 AM ارسال شده بود ----------

این کپکام هم اگه عقل داشت، ست لباس زیر جیل ولنتاین رو میزاشت جای کت لیان!
====
اینم شده مثل قضیه پیراهن ایمون زاید!:))
کتی که در واقع هیچ کس تا حالا نپوشیدش و از نظر معنوی در حد همون کتیه که میری از سر مغازه میخرِی، چه ارزشی داره رو فقط کپکام میتونه جواب بده!
نه دیگه با بدن لیان تبرک شده :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or