PowerUp Heroes | Kinect

مرسی مسن جان از توضیحاتت با این تفاسیر حتما خیلی عالی شده بازیش:دی
فقط یه سوال . شلیک ها بهم برخورد هم می کنه؟ مثلا تو آتیش ول میدی حریفتم برق.اینا رو هوا بهم برخورد می کنن؟:دی

نه ! شلیک هر کی که زودتر به طرف مقابل برسه اثر میکنه و شلیک طرف مقابل خنثی میشه و از بین میره ! البته شاید همزمان هم بشه که هر دو طرف آسیب ببینن !

ممنون
از كجا مي خريد؟
يه جا نيست بازي ها رو ارزون بده؟
كسي ديگه اي اون دوتا بازي رو نكره؟
فكر كنم چرت باشن

من از انقلاب گرفتم اون دوتای دیگه رو هم خبر ندارم و ندیدم چیزی ازشون ! فقط SS که منم گرفتم میانگین نمراتش تو متا 81/100 هست الان ! از 4 تا نقد البته :دی

mosen عزیز من 3 تا سوال دارم .جواب بدی ممنون میشم :

1- لگ بازی در حالت بازی تک نفره چطوره؟در دو حالت splitscreen چطور؟؟جادوها و حرکاتو رو خوب جواب میده؟؟
2-افکتا و هیجان چطوره ؟؟یه توضیح بیشتری بده؟؟
3-lt2 میخواد یا نه؟؟؟؟مرسی
.
.

منم امروز بازی رو گرفتم .. واقعا تجربه ناب و تکی رو خواهید داشت .. مبارزات بسیار عالی و روان هستند.البته بعد از یک ساعت بازی کردن دیگه انرژی برای تن و بدن و به خصوص دستانتون باقی نخواهد ماند!:d

• Like
Reactions: DeanAmbrose
mosen عزیز من 3 تا سوال دارم .جواب بدی ممنون میشم :

1- لگ بازی در حالت بازی تک نفره چطوره؟در دو حالت splitscreen چطور؟؟جادوها و حرکاتو رو خوب جواب میده؟؟
2-افکتا و هیجان چطوره ؟؟یه توضیح بیشتری بده؟؟
3-lt2 میخواد یا نه؟؟؟؟مرسی
.
.

من دو نفره رو تست نکردم ! ولی ویدئوش رو دیدم ! تفاوت چندانی نداره با حالت تکنفره ! در کل بازی خیلی روون هست و اگر حرکات رو به موقع انجام بدید ( از دستگاه جلو نزنید ! :دی ) دستگاه هم به موفع جواب میده ! :دی

افکتهاش خیلی زیاد نیست ولی من از گرافیک بازی بدم نیومد ! در عین ساده بودن برام جذاب هم بوده ! مدلسازی ها ساده هستن و محیط هم ساده طراحی شده ( با شکل آواتار ها تناسب داره ) بافتها کیفیت چندان خوبی ندارن ولی برای یه عنوان کارتونی مانند خوب هستن، افت فریم نداریم و نور پردازی و افکت ذرات و ... با اینکه خیلی پیشرفته نیستن ولی چشم نواز هستن ! با در نظر گرفتن ماهیت بازی این افکتها و گرافیک قابل قبول هست بنظرم !

بله LT2 میخواد ! بازی هنوز ریلیز جهانی نشده و 4-5 روز دیگه میاد تو خارج !

قربان تو ! :دی

بلاخره بازی کردم 3مرحله از حالت سینگل رفتم 3بار هم با پسر خاله ی عزیز(:دی) Versus زدیم یعنی همون Co-op
باید بگم بازیش عالیه وقعا اگه کسی کینکت داره اینو نگیره نصف عمرش رفته!:دی قدرتاشون شلیکای مخصوص هر کارکتر خیلی جذاب طراحی شده
گرافیک بد نیست
بیشتر از همه گیم پلی بازیه که باعث شده بازی خوب از آب دراد

Nexus جان شما الان چند ساعت بازی کردی؟!
آخه گفتی کوتاه نیست:دی
بازی XGD3 هست یا نه؟!
آره هست
والا ساعتی نمیتونم بگم با 10 نفر مبارزه کردم فکر میکردم آدماش کمه:دی

---------- نوشته در 11:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

سبکِ بازی fighting ِ؟؟!بخشِ career ای چیزی ام داره؟؟!
بله 3D Fighitng هست
آره داره اما داستان خاصی نداره که به نظر من مهم نیست واسه همچین بازی ای

---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

اين بازي فقط 8 تا ادم داره يا بيشتر؟
نه خیلی بیشتر میبینم باز بهت میگم

---------- نوشته در 11:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:51 PM ارسال شده بود ----------

خیلی عجیبه! کارکتر EZio هم داخل بازی هست! ندیده بودم :-o چه باحال:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or