رسما اعلام شد عنوان Postal III برای X360 , PC سه ماهه دوم سال 2009 منتشر خواهد شد! استدیو روسی Akella اعلام کرد این عنوان برای PS3 تایید نشده استن اما امکان عرضه آن تا عرضه دو نسخه دیگر مقدور نیست!
کلآ سری بازیهای Postal به خاطر گرافیک و گیم پلی معروف نیستن ! من خودم هیچ کدوم از نسخه هاشو بازی نکردم ولی اون طور که میگن خشونت و جو خاصی بازی جالبه. توی شماره دوش فکر کنم مایه های سیاسی هم داشت !
postal از بازیهای خیلی قدیمی هست که فکر کنم نسخه دومشه حدود 4 الا 5 سال پیش بازی کردم . سری بازی های postal دنیایی از مشکلات و باگ ها و انواع ایراد های عجیب مخصوص به خودشو داشت ! ولی قابلیت های جالبی هم داشت مثل خرابکاری کردن تو دهن افراد ! ریختن نفت و آتش زدنش با کبریت ، جدا کردن انواع کله با بیل ! و خیلی چیزای دیگه . البته این بازی اول شخص بود ! نمیدونم چرا cam تو این عکس ها 3rd هست
کلآ سری بازیهای Postal به خاطر گرافیک و گیم پلی معروف نیستن ! من خودم هیچ کدوم از نسخه هاشو بازی نکردم ولی اون طور که میگن خشونت و جو خاصی بازی جالبه. توی شماره دوش فکر کنم مایه های سیاسی هم داشت !
آره ، نسخه های قبلی هم گرافیکشون از حد تیم محله ای که در زمین خاکی فوتبال بازی می کنند فراتر نمی رفت. امثال این بازی ها و Armageddon رو هم برای گرافیک و گیم پلی نمی سازند ، برای اون کسانی می سازند که مانند سازنده هاشون دچار سادیسم افراطی و از حد گذشته هستند و دنبال این هستند که عقده هاشون نسبت به جامعه را در این دنیای مجازی بروز بدهند.وگرنه کدوم انسانی با عقل سالم خوشش میاد قیچی دستش بگیرد و راست راست توی شهر راه برود و با پرتاب قیچی ، کله ملت را بپرونه !!؟
البته اینهم بگویم که امثال Pain Killer و انواع و اقسام مدهای این بازی به هیچوجه در دسته اینگونه بازی ها قرار نمی گیرند.چون اونها واقعا" سرگرم کننده ، جذاب و درگیر کننده هستند.
یادمه شماره دومش رو بازی می کردم میشد با بیل سر مردم بدبخت رو پروند البته جالب این بود که وقتی یه ضربه بهشون میزدی زانو میزدنو ازت التماس میکردن در این صورت دو راه داشتی، با یه ضربه دقیق کلشو بپرونی یا ولش کنی بره که اگه راه دوم رو انتخاب می کردی طرف می رفت پلیسا رو خبر می کرد و میریختن سرت، اگر بکشیش و ازمنطقه دور شی بعدش میبینی پلیسا وقتی پیداش میکنن یه مدتی علافش میشنو همونجا دنبال قاتل میگردن!!!!!!!!!! یادمه یه جا تو یه ساختمون نفت و کبریت پیدا کردم بعدش رفتمو نفتو رو سر یه نفر خالی کردم و کبریت رو هم زدم، بیچاره به طرز وحشتناکی جزغاله شد و هی جیغ میکشید
حالا دیگه شماره سومش چیه خدا میدونه، احتمالا صد برابر از Manhunt2 بدتره