Portal Gun های وافعی به بازار می آید!

Acatalectic

کاربر سایت
PORTALGUNS_large_verge_medium_landscape.jpg

خبر خوب برای هواداران بازی Portal. یک مدل از اسلحه پورتال ساز Aperture Science در اندازه واقعی عرضه خواهد شد. این وسیله هم اکنون در ژاپن به قیمت 16000 ین (معادل 200 دلار) به پیش فروش گذاشته شده است. NECA ( کارخانه آمریکایی ) تائید کرده که مدل را برای بازار آمریکا نیز در نظر گرفته و در International Toy Fair نیویورک از آن رونمایی خواهد کرد. قیمت پیش بینی شده در آمریکا 120$ می باشد.

مسلما این اسلحه مانند بازی کار نمی کند! اما به رنگ های نارنجی و آبی روشن می شود. و ممکن است گران بنظر برسد ( حتی با قیمت 120$ ). اما حداقل برای اتاق خواب هایی که مملو از کلاه خودهای Halo و دید در شب های Call of Duty: Modern Warfare 2 شده اند یک پیشرفت بحساب می آید.

portal-gun-replica-image-02.jpg

portal-gun-replica-image-03.jpg

آخرین ویرایش:
زانگت تو که خودت عربی بلدی باید بدونی اون قید "مسلما" رو واسه دکور نذاشتم اونجا. :|:d در واقع این در تکمیل جمله بعدیش هست! یعنی از بابت چراغاش خیالتون تخت.
you_have_disappointed_me_tshirt-p235761682401217214z7tqq_400.jpg
:d

نه بابا؟
yahoo_7.gif

من فک میکردم دو تا از اینا بخرم به جاش یه خونه بسازم در نداشته باشه.
متاسفاه باید بگم به این آرزوت نمیرسی ولی نوه نتیجه ات ممکنه یه روزی بتونن، غصه نخور. :d

:))
بابا من منظورم این بود که چرا مثل بازی کار نمیکنن :دی

Now you disappointed me more :|
این چه طرز منظور رسوندن، از هر زاویه ای بهش نگاه می کنم مفهوم اولی بیشتر استنباط میشه. :d

آخرین ویرایش:
زانگت تو که خودت عربی بلدی باید بدونی اون قید "مسلما" رو واسه دکور نذاشتم اونجا. :|:d در واقع این در تکمیل جمله بعدیش هست! یعنی از بابت چراغاش خیالتون تخت.
you_have_disappointed_me_tshirt-p235761682401217214z7tqq_400.jpg
:d

متاسفاه باید بگم به این آرزوت نمیرسی ولی نوه نتیجه ات ممکنه یه روزی بتونن، غصه نخور. :d
:))
بابا من منظورم این بود که چرا مثل بازی کار نمیکنن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or