Portal 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام يه سوال دارم اين عكس ماله كجاي بازيه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(بازي رو تموم كردم ولي ما همش تو يه محيط بسته بوديم اين محيطش بازه!)
Portal-2.jpg

عکس فیک هست. یک صحنه از HL2 هست که ورداشتن با پورتال مخلوط کردن!

دوستان من بخش تک نفره بازی رو تموم کردم چند تا سوال داستانی برام پیش اومده که امیدوارم اساتید راهنمایی کنند :
1- از اونجایی که من نسخه ی اول رو بازی نکردم اگه میشه یه توضیح خلاصه ای از داستان نسخه ی اول بگید .
2- من از جزئیات آخر داستان portal 2 سر در نیاوردم که بالاخره ویتلی و گلادوس و چل چه اتفاقی براشون افتاد !؟
3- آیا داستان بخش دونفره آفلاین به نسخه ی تک نفره مربوطه ؟

دوستان من بخش تک نفره بازی رو تموم کردم چند تا سوال داستانی برام پیش اومده که امیدوارم اساتید راهنمایی کنند :
1- از اونجایی که من نسخه ی اول رو بازی نکردم اگه میشه یه توضیح خلاصه ای از داستان نسخه ی اول بگید .
2- من از جزئیات آخر داستان portal 2 سر در نیاوردم که بالاخره ویتلی و گلادوس و چل چه اتفاقی براشون افتاد !؟
3- آیا داستان بخش دونفره آفلاین به نسخه ی تک نفره مربوطه ؟
3- نه مربوط نیستش
2-1- از صفحه ویکی پدیای بازی استفاده کنید داستان هر دو نسخه را به صورت خلاصه توضح داده

دوستان رعایت کنید
هنوز خیلی ها هستن که بازی نکردن و دوست ندارن داستان براشون اسپویل بشه
پ.ن: این کامنت را میتونین بمنزله اخطار تلقی کنین

سلام امروز بخش co-op‏ بازی رو تموم کردم البته از سلول های خاکستری مغزم کمک گرفتم نه راهنما و تقلب , واقعا قشنگ بود 40 مرحله داشت , خیلی باهاش حال کردم.
حالا یه سوال این dlc‏ که براش اومده حجمش چند مگه?چند تا مرحله به بازی اضافه میکنه?اصلا ارزش دانلود رو داره?

سلام به همه من توی مرحله ی 8 گیر کردم همون جایی که یه سکوی پرتاب هست که از روی اب به سکوی دیگری پرتاب میکنه بعد بالای یه سکوچه یه کلید هست که با فشار دادنش زل نارنجی میریزه پایین یه کلید هم بالای دیوار هست که دستم به اون نمیرسه که یه در پایین همون کلید هست کمککککککککککککککک؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or