Portal 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تقریبا همه اچیو هاشو گرفتم . بگو کدوما بهت بگم .

اخرای چپتر 7 میتونی بگیریش .

این ویدئو رو ببین راحت میتونی بگیریش .

http://roosterteeth.com/archive/?id=3150

اینجا فکر کنم همون اولا باشه که فقط میتونی پرتال ابی باز کنی !!:d یک پرتال نارنجی تو یکجای ثابت هست . برو برس بهش بعد کنار در یک پرتال ابی باز کن برو توش . بعد برو تو در !!!:d

کدام در..؟ هر کار میکنم درست نمیشه یکم بیشتر توضیح بده..

یه پورتال نارنجی اون قسمت قرمز که علامت زدم درست کن.
پورتال آبی هم که خودت درست کردی.
وقتی رفتی تو پورتال آبی از پورتاب نارنجی در میای.پس در کنارته.
این قدر Gears بازی نکن :d.
یه خورده هم Portal بازی کن:d

پورتال نارنجی ندارم همش آبی میزنه

یک دونه نارنجی هست که ثابته و هر بار که آبی میزنم از تو نارنجی در میاد..

بعد نکته اینجاست که اصلا راهی نداره برم پیش اون علامت قرمز که درست کردی یعنی جلوم دیوار هست..

پورتال نارنجی ندارم همش آبی میزنه

یک دونه نارنجی هست که ثابته و هر بار که آبی میزنم از تو نارنجی در میاد..

بعد نکته اینجاست که اصلا راهی نداره برم پیش اون علامت قرمز که درست کردی یعنی جلوم دیوار هست..
ok.همین الان دوباره رفتمش.
اون قسمتی که علامت زدم از راه دور نشونه بگیر یه پورتال آبی درست کن.
حالا برو تو پورتال نارنجی که ثابته.وقتی رفتی داخلش از تو پورتال آبی که کنار در درست کردی میای بیرون.
بعد در باز باز میشه میری داخلش.

دقیقا تو همون تصویری که بالا هست یک در هست که باید بری توش . دیدی ؟:d

حالا یک پرتال ابی کنارت باز کن و از پرتال نارنجی در بیا . یک پرتال ابی کنار همون دری که تو عکس هست باز کن . برو تو پرتال نارنجی و از ابی در بیا و برو تو در !:)

دوستان این گاما ژل (همون سفیده که میشه توش پورتال زد!) برای اولین بار نشونت میده باید چیکارکنی کلا اونجا رو؟یه سری گوشت کوب میخورن رو زمین که بری زیرش میمیری(بعد از اینکه از اتاق کنترل بیرون میای)که باید پورتال بزنی! باید چه کرد؟

دوستان اینجا باید چی کار کرد..؟

50866033485207598600.jpg

ویرایش: ردش کردم..

دوستان این گاما ژل (همون سفیده که میشه توش پورتال زد!) برای اولین بار نشونت میده باید چیکارکنی کلا اونجا رو؟یه سری گوشت کوب میخورن رو زمین که بری زیرش میمیری(بعد از اینکه از اتاق کنترل بیرون میای)که باید پورتال بزنی! باید چه کرد؟
یک عکس بگزار

دو جور میشه از اون ها رد شده یا پرتال بزنی یا زیرشون از این مایع نارنجی ها بریزی تا سرعتت بره بالا و خلاص..

آخرین ویرایش:

تنها کاری که باید بکنی اینه که زیره این گوشت کوبا ژل نارنجی بریزی . ولی جلوش جای پورتال درست کردن نیست . با استفاده از اون ژل سفیده باید اونجا یک پرتال بسازی . بقیش حله .:)

تنها کاری که باید بکنی اینه که زیره این گوشت کوبا ژل نارنجی بریزی . ولی جلوش جای پورتال درست کردن نیست . با استفاده از اون ژل سفیده باید اونجا یک پرتال بسازی . بقیش حله .:)
=))
ظاهرا من تا سئوال میپرسم از پای C پامیشم میرم تو پورتال خودم ردش کمیکنم:|
بابا اوموقع که پرسیدم رفتم بازی کردم رد شد!
الان رسیدم اونجایی که یه اشعه آبیه و توش میری میره بالا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or