Portal 2 | PC

portal2_coop.jpg

valve Software
Sci-Fi First-Person Shooter
Release: Apr 19, 2011​

حتما همه نسخه ی اول رو به یاد دارید !
یکی از خلاقانه ترین عناوین تاریخ که سال 2007 در قالب پک حیرت انگیز Orange Box همه را شکه کرد!

حالا valve با شماره ی 2 برگشته که با توجه به شواهد موجود یک عنوان فوقالعاده وسیع با یک خط داستانی قوی خواهد بود.

گلادوس را که به یاد دارید دشمن اصلی شما در شماره ی قبل که از دید IGN بهترین شخصیت منفی تاریخ هم هست.
ببینید انبار دیگر با چه شخصیت پردازی هایی طرف خواهیم بود!

اگر شایعات حقیقت داشته باشد خط داستانی بازی بسط دهنده و توضیح دهنده ی وقایع HL2
نیز خواهد بود .

ما بی صبرانه منتظریم تا در سال 2011 از شاهکار VAVLE لذت ببریم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FrankinG
این تاپیک تو صفحه 3 چی کار می کنه؟ خدایی نکرده کاندید GOTY هستش بازی ها! :دی

بچه ها یه سوالی: الان استیم پرتال 2 رو حراج کرده و گذاشته 10.19 دلار که میشه حدودا 14000 تومن. می ارزه آدم بگیردش؟ من سینگلش رو تموم کردم و واقعا خدا بود، ولی فقط در صورتی که Co-Op اش خوب باشه ارزش خرید توی استیم داره الان.

کسی Co-Op اش رو بازی کرده؟ لطفا بدون تعصب بگین به نظرتون چطور بود؟ حال میده؟ گیم پلیش چطوریه میشه یه کم توضیح بدین؟ من اصلا نمی تونم مجسم کنم چطور میشه همچین گیمی رو Co-Op بازی کرد؟
89.gif

در ضمن لطفا زودتر بگین، چون فقط 4 ساعت تا انتهای مهلت خرید بازیش مونده. بعید هم می دونم برسم بخرم با این دردسرهای خرید بازی استیم! بیشتر می خوام ببینم چی رو دارم تا 4 ساعت دیگه از دست میدم! :دی

پست ما رو باش! کسی نگا نکنه جون من!
81872_ghayem.gif

بچه ها کسی سایتی سراغ داره که نسخه ی اولو بشه ازش دانلود کرد؟ یعنی بازی واقعا عالیه، چقدر با این دوبلور ویتلی حال کردم اسمش چیه؟ تو نسخه ی اول هم حضور داشت؟
برای این که یه وقت گیر داده نشود برات لینکش رو پی ام کردم. :دی

ویتلی از پرتال 2 وارد بازی شده. دوبلورش هم اسمش Stephen Merchant هستش که فکر کنم چند تا جایزه بهترین دوبله هم پرتال 2 گرفت به خاطر کار عالیش! قیافه اش هم همچین بی شباهت به خود ویتلی نیست! :دی

220px-StephenMerchantAltNov09.jpg

پست ما رو باش! کسی نگا نکنه جون من!
81872_ghayem.gif

برای این که یه وقت گیر داده نشود برات لینکش رو پی ام کردم. :دی

ویتلی از پرتال 2 وارد بازی شده. دوبلورش هم اسمش Stephen Merchant هستش که فکر کنم چند تا جایزه بهترین دوبله هم پرتال 2 گرفت به خاطر کار عالیش! قیافه اش هم همچین بی شباهت به خود ویتلی نیست! :دی

220px-StephenMerchantAltNov09.jpg
واقعا دوبلش شاهکاره، این بازی همش سه تا شخصیت بیشتر نداشت که اینقدر بازیرو عالی ساختن و از اون عالی تر دوبله و دیالوگ ها بود که آدم به خلاقیت این valve فقط باید احسنت بگه.
در ضمن قیافشم عجیب به صداش میاد:d.

واقعا دوبلش شاهکاره، این بازی همش سه تا شخصیت بیشتر نداشت که اینقدر بازیرو عالی ساختن و از اون عالی تر دوبله و دیالوگ ها بود که آدم به خلاقیت این valve فقط باید احسنت بگه.
در ضمن قیافشم عجیب به صداش میاد:d.

uriel جان اگه کنسول هم داری حتماً co op نسخه ی دوم رو هم بازی کن واقعاً عالیه ! یک بازی فکری با همکاری دونفره !!!
البته نمی دونم half life بازی کردی یا نه ولی اگه بازی نکردی به نظرم بهتره Orange box بگیری که هم portal نسخه ی اول توشه و هم half life 2 به همراه اپیزود 1 و 2 ؛ البته اگه قصد بازی کردن half life رو داری حتماً نسخه ی اول رو هم دانلود کن حجمی نداره و با اینکه بازی مال سال 98 هستش ولی به قدری زیباست که بعد از یک ساعت بازی کردن یادت میره بازی مال چه سالیه و گرافیکش پایینه !!!

uriel جان اگه کنسول هم داری حتماً co op نسخه ی دوم رو هم بازی کن واقعاً عالیه ! یک بازی فکری با همکاری دونفره !!!
البته نمی دونم half life بازی کردی یا نه ولی اگه بازی نکردی به نظرم بهتره Orange box بگیری که هم portal نسخه ی اول توشه و هم half life 2 به همراه اپیزود 1 و 2 ؛ البته اگه قصد بازی کردن half life رو داری حتماً نسخه ی اول رو هم دانلود کن حجمی نداره و با اینکه بازی مال سال 98 هستش ولی به قدری زیباست که بعد از یک ساعت بازی کردن یادت میره بازی مال چه سالیه و گرافیکش پایینه !!!
نه متاسفانه کنسول ندارم مولانا جان، از قدیم الایام بازی رو فقط رو pc بازی میکردم :). valve هر بازی ای که ساخته برای همیشه در خاطراتم مونده، HALF LIFE 1&2 که جز بهترین بازی های زندگیم و بهترین شوترهایی بود که بازی کردم. این portal 2 رو هم اولش یکم با بی میلی رفتم طرفش اون موقع که منتشر شد ولی مطمئن بودم شاهکاره و همینطور هم بود، الانم در حال دانلود portal 1 هستم . راستی مولانا جان از اون بسته ی orang box فقط همین پورتال 1 مونده که بازی نکردم که اونم به لطف لینک دوست عزیزمون mahi58 دارم دان میکنم.:d

نه متاسفانه کنسول ندارم مولانا جان، از قدیم الایام بازی رو فقط رو pc بازی میکردم :). valve هر بازی ای که ساخته برای همیشه در خاطراتم مونده، HALF LIFE 1&2 که جز بهترین بازی های زندگیم و بهترین شوترهایی بود که بازی کردم. این portal 2 رو هم اولش یکم با بی میلی رفتم طرفش اون موقع که منتشر شد ولی مطمئن بودم شاهکاره و همینطور هم بود، الانم در حال دانلود portal 1 هستم . راستی مولانا جان از اون بسته ی orang box فقط همین پورتال 1 مونده که بازی نکردم که اونم به لطف لینک دوست عزیزمون mahi58 دارم دان میکنم.:d
Portal 1 رو اول بازی میکردی خوب :دی بعد اینکه اونو تموم کردی Portal 2 یه چیزی مثل جوک میشد،معما هاش منظورمه :دی پرتال یک تا حدی پیش میرفت که آدم احساس میکرد که باید سرشو بکوبه به دیوار :دی البته کوتاه تر هم بود، یه بازی کوچیک بود خلاصه.نمیدونم چرا اصلا تو بازار ایران نیومد. :-?
========================

ازorange box هم من فقط Portal رو بازی کردم :دی ،کلbox رو هم تو استیم دارم حوصله ندارم دانلود کنم :دی

یه زمانی شده بودیم مسخره این محمود(mahi 58) که HL 2 رو بازی نکردیم :دی

Portal 1 رو اول بازی میکردی خوب :دی بعد اینکه اونو تموم کردی Portal 2 یه چیزی مثل جوک میشد،معما هاش منظورمه :دی پرتال یک تا حدی پیش میرفت که آدم احساس میکرد که باید سرشو بکوبه به دیوار :دی البته کوتاه تر هم بود، یه بازی کوچیک بود خلاصه.نمیدونم چرا اصلا تو بازار ایران نیومد. :-?
========================

ازorange box هم من فقط Portal رو بازی کردم :دی ،کلbox رو هم تو استیم دارم حوصله ندارم دانلود کنم :دی

میخوای منو بترسونی کاوه؟ :d حالا که اینطور شد باید حتما بازیش کنم تا یا معماهای پرتال کله ی منو بکوبه تو دیوار یا من کلشو بکوبم تو دیوار:d. ولی جدا از شوخی portal 2 یه چند تا معمای تو مخی داشت کلا، بقیشو یکم فکر کنی راحت میشه حلش کرد حالا نسخه ی یکشو باید بازی کنم ببینم زور کدوم یکی میچربه :d. ولی بازیرو اینقدر جذاب ساختن اصلا خسته نمیشی.

یعنی واقعا فکر می کنی الان نیستی؟
7g55dtp4i83pi0balag.gif
میخوای منو بترسونی کاوه؟ :d حالا که اینطور شد باید حتما بازیش کنم تا یا معماهای پرتال کله ی منو بکوبه تو دیوار یا من کلشو بکوبم تو دیوار:d. ولی جدا از شوخی portal 2 یه چند تا معمای تو مخی داشت کلا، بقیشو یکم فکر کنی راحت میشه حلش کرد حالا نسخه ی یکشو باید بازی کنم ببینم زور کدوم یکی میچربه :d. ولی بازیرو اینقدر جذاب ساختن اصلا خسته نمیشی.
قابلی نداشت داداش FPS باز قدیمی تیر فایوی! :دی

بازی کردی یه فیدبکی بده که به نظرت چطور بود. البته اکثرا نظر همین پسره (کاوه) رو دارند که پرتال خیلی سخت تر از پرتال 2 بوده، ولی واقعا موقعی که این Portal به عنوان جزئی از Orange Box اومده بود، انقدری که این سر و صدا کرد تو دنیای گیم و نقدهای مثبت گرفت خود HL2: Episode 2 نگرفت! :دی

یعنی واقعا فکر می کنی الان نیستی؟
7g55dtp4i83pi0balag.gif

قابلی نداشت داداش FPS باز قدیمی تیر فایوی! :دی

بازی کردی یه فیدبکی بده که به نظرت چطور بود. البته اکثرا نظر همین پسره (کاوه) رو دارند که پرتال خیلی سخت تر از پرتال 2 بوده، ولی واقعا موقعی که این Portal به عنوان جزئی از Orange Box اومده بود، انقدری که این سر و صدا کرد تو دنیای گیم و نقدهای مثبت گرفت خود HL2: Episode 2 نگرفت! :دی
چاکررررررررررییییییم;)، رو چشم عزیییز حتما بعد تست نظرمو میگم;). از نظر من همون قدر که بازی half life توی fps خلاقیت و نوآوری داشت این بازی هم از پایه و اساس همش خلاقیته:).

البته اکثرا نظر همین پسره (کاوه) رو دارند که پرتال خیلی سخت تر از پرتال 2 بوده، ولی واقعا موقعی که این Portal به عنوان جزئی از Orange Box اومده بود، انقدری که این سر و صدا کرد تو دنیای گیم و نقدهای مثبت گرفت خود HL2: Episode 2 نگرفت! :دی
سخت ترینش قسمت coop پورتال 2 هستش که واقعا دیگه اخراش و البته اون DLC رایگانش مغز رو منفجر می کنن......و گرنه بخش تک نفره هر دو شماره 1 و 2 اونقدرا سخت نیس.
+
EPISODE 2 که بازی جدیدی نبود یه جورایی "expansion pack" بود و در نتیجه ازش انتظار زیادی نمیرفت ولی پورتال اصلا یه نواوری انقلابی بود...شماره 2 اش هم به نظر من بیشتر از گیم پلی بازی داستان و روایتشه که بی نظیره ....یعنی چطور روح بلک مسا یا شهر 17 رو تو halflife 1 و halflife2 به طرز زیبایی به مخاطب نمایش دادن اینجا هم اون وضعیت aperture و تنهایی گیمر و هوش مصنوعی دیوانه شده به طرز خارق العاده ای بیان شد........
حقا که شایسته بهترین داستان سال هستش این بازی(و البته از خیلی جاها هم گرفت این عنوانو)

آخرین ویرایش:
من اومدم تا این تاپیکو احیا کنم.
portal_short_chell_610.jpg

آقای Alex Zemke قصد داره یه انیمیشن کوتاه به سبک شرکت پیکسار بسازه از روی بازی پورتال 2.ایشون خیلی کار درست هستند و در ساخت بازی های سری آنچارتد فعالیت داشتن. اسم انیمیشن هم گذاشته Companionship . اینم صفحه اقای Zemke هست .می تونید عکس های بیشتر رو اونجا ببینید.

دوستان یه جایی تو چپتر 2 گیر کردم . خیلی هم سعی کردم بفهمم باید چیکار کرد:-s ...
یه چندتا اسکرین شات گذاشتم تا یادتون بیاد اگه میدونید چطوریه از ما دریغ نکنید :

دوستان یه جایی تو چپتر 2 گیر کردم . خیلی هم سعی کردم بفهمم باید چیکار کرد:-s ...
دقیق یادم نیس! ولی اگه اشتباه نکنم، روی اون صفحه ی اریب که تو عکس سوم هست و الان پورتالی روش نیست(که مقابل دکمه ی باز شدن در هست) یه پورتال میزنی، روی زمین هم اون پایین یه پورتال دیگه! بعد مکعب ـه رو برمیداری و از بالا میپری تو پورتالی که روی زمینه، بعدش از پورتال بالا پرت میشی روی دکمه. جعبه رو میذاری روش.
بعد همین حرکت رو با اون یکی صفحه ی اریب سفید تکرار میکنی تا برسی به در خروج.

این فکر کنم این از معما راحت ها باشه! یه سری هاش خیلی وحشتناک بودن، قشنگ یه نیم ساعتی معطل میکرد آدمو! یه سایتی بود که دقیق مرحله به مرحله با عکس توضیح کامل داده بود، اگه گیر کردی برو اونجا، توضیح یه سری مراحل خیلی طولانی و دشواره! :d

rd610.jpg

ندیدم کسی بش اشاره کنه! یه سری اپیزودیک بر اساس Portal به نام Aperture R&D توسط فن های بازی ساخته شده که تا الان 6 اپیزودش منتشر شده. اگه علاقه ای به سری دارید دیدنش ضرری نداره

tKQ-lcNRsrE
-5yheB4ocHE
2pf-aZflpgY
ucbkACPV8wE
kqL1HjJCgmA
mQOEi-0tfjM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or