POP جديد در فاصله ي بين sands of time و warrior within است

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
poptheforgottensands.jpg

Ubisoft گفت كه بازي در بازه ي زماني هفت ساله ي prince بين دو بازي sands of time و warrior within هستش.

بازي گيمر ها رو به جهان شن هاي زمان (حال و هواي شماره 1) بر ميگردونه , جايي كه آقاي Michael McIntyre معتقد است براي تيم سازنده جالب بوده و هست.

"تو اين كار جديد ما به حال و هواي sands of time بر ميگرديم, ما فقط ميدونيم كه پرنس به يك ماجراجويي ديگه رفت (بين دو بازي قبلي) و اين زماني است كه خيلي براي ما جالبه."

"جو اين بازي خيلي شبيه به جو sands of time هست, ما سعي كرديم كه همون حس و همون ديد رو منتقل كنيم, چيزي كه مشخصه اينه كه پرنس از شاهزاده اي ساده و بي تكلف به يك پرنس تاريك و قاطي(عصبي) تبديل شده."

در بازي پرنس به شهر برادرش مالك ميره كه توسط يك ارتش قديمي شن براي نجات فرمانروايي فراخونده بوده و حالا مورد حمله ي همونا قرار گرفته , مطمعنا بعدش هم ميدونيد, قراره شهر رونجات بده.پرنس براي كمك به آزادي شهر قدرتهايي داره , همونطور كه ميدونيد ميتونه زمان رو جا به جا كنه البته قدرتهايي هم داره كه به عنصر ها مربوط ميشه مثلا آب.
اون آب رو منجمد ميكنه و ميتونه از روش عبور كنه يا ازش بالا بره, در يك اتاق فواره ها آب رو عمودي و افقي پرتاب ميكنن كه پرنس ميتونه از قدرتش استفاده كنه و از روي اونا تاب بخوره.چهار قدرت اصلي براي كسب كردن وجود داره كه با به دست آوردن اونا معما ها هم پيچيده تر و بيشتر ميشن.
نكته جالب اينه كه شما ميتونيد با 50 تا دشمن با هم مبارزه كنيد و تو اين بازي نميتونيد دفاع كنيد بلكه فقط ميتونيد جا خالي بديد.
"مكانيك بزرگ بازي اينجاست كه شما مبارزاتتون رو انجام بديد, ولي مبارزات شمارو به يك خط مشخص نمي كشونن , يه جورايي شبيه شماره 1 هست فقط خيلي بهتر شده"

بالانس بازي مثل شماره يك هست كه شما هم مبارزات رو داشته باشيد هم گشت و گزار و حل معما رو.
"بالانس مثل شماره يك هست (او بازيه شماره 1 رو به عنوان بهتيرن شماره ي اين فرنچايز ميشناسه) ما گشت و گزار رو داريم كه شامل حل اتاق هاست (معما ها) و همينطور اكشن داريم كه مبارزات با حركت هايه آكرو بات سريع باشه "

بازي 18 و20 مي در آمريكا و اروپا عرضه ميشه براي PC و هرسه كنسول 360 و ps 3 و Wii .

منبع:
http://www.vg247.com/2010/02/19/pop-the-forgotten-sands-fills-in-a-seven-year-gap-for-the-prince/

آخرین ویرایش:
دیروز شدید تو فکر این بازی بودم.واقعا واسم عجیبه که اصلا منتظر این بازی نیستم.نمیدونم چرا ولی این یوبی رسما گند زده به خیلی آیپیای بزرگش.اونم مکس پینشه که رسما رمدی دست انداختش دیروز.

ویرایش:سوتی دادم خفن.چرا حس کردم مکس پین دست یوبیه؟:دی
اره تازه شانس مي ياريم gta يو geow و aw رو گند نزنه بهش:biggrin1:
فیفا رو گند نزنه بقیه بازیای بقیه شرکتا مهم نیستن:دی
نكته جالب اينه كه شما ميتونيد با 50 تا دشمن با هم مبارزه كنيد و تو اين بازي نميتونيد دفاع كنيد بلكه فقط ميتونيد جا خالي بديد.
ایول اولی خیلی خوبه.ولی دومی رو نظری ندارم.بدون دفاعم مگه میشه؟چرا حذف شده جدا؟

آخرین ویرایش:
با این تفاسیر بازی میتونه از بهترین شماره های بازی بشه ولی یه جورایی بعد از شماره یک و عرضه 3 نسخه از بازی که هر کدوم نسبت به شماره 1 ضعیف تر می شدن، یه جورایی باور کردن این حرفا سخته و رسیدن به کیفیت شماره یک توی یک قالب و بازی جدید یه مقدار غیر ممکن شده
ولی اگه همه این چیزهایی که گفته شده درست باشه و همه تمرکزشون روی شماره 1 بوده باشه میشه امیدوار بود

دیروز شدید تو فکر این بازی بودم.واقعا واسم عجیبه که اصلا منتظر این بازی نیستم.نمیدونم چرا ولی این یوبی رسما گند زده به خیلی آیپیای بزرگش.اونم مکس پینشه که رسما رمدی دست انداختش دیروز.
اره تازه شانس مي ياريم gta يو geow و aw رو گند نزنه بهش:biggrin1:

بالانس مثل شماره يك هست (او بازيه شماره 1 رو به عنوان بهتيرن شماره ي اين فرنچايز ميشناسه)
دقیقا همین طوره . این شماره اخر که به هر بازی میخورد به جز POP !

امیدوارم این شماره بتونه عنوان POP رو به اوج خودش برسونه .

خدائیش این سری طراحی شخصیت بازی خیلی خوب بوده و یه تصویری هست تو ign که شخصیت را از پشت سر نشون میده یه جورایی من را یاد altair میندازه.(منظورم از نظر کیفیت کرکترهست.)

با این تفاسیر بازی میتونه از بهترین شماره های بازی بشه ولی یه جورایی بعد از شماره یک و عرضه 3 نسخه از بازی که هر کدوم نسبت به شماره 1 ضعیف تر می شدن، یه جورایی باور کردن این حرفا سخته و رسیدن به کیفیت شماره یک توی یک قالب و بازی جدید یه مقدار غیر ممکن شده
ولی اگه همه این چیزهایی که گفته شده درست باشه و همه تمرکزشون روی شماره 1 بوده باشه میشه امیدوار بود
ولي به نظر من سگانه شنهاي زمان به هيچ وجه افت نداشته ... و تو قسمت دوم به اوج خودش مي رسه... :love:
از همه لحاظ مي تونم باهاتون بحث كنم اگر مايل بوديد,
اين نسخه يه شاهكار بود :love: :love: :love:

به نظر من که بهترین بازی سری قسمت دوم بود,بعد سوم و بعد اول!البته اصلا منظورم گرافیک نیست!گرافیک را کنار گذاشتم.ولی تو قسمت دوم اون ترس و محیط هولناک و داستان قوی و چالش انگیز و کارکتر های به شدت کار شده و یک عنصر مهم به نام فرار از داهاکا,و شماره ی سوم که عامل برتریش را دو چیز می دونم,یکی گیم پلی فوق روون در هنگام dark prince و دومی مبارزه با غول ها!هر چند من واقعا با نسخه ی اول هم حال کردم.البته نسخه ی 2008 که در ایران به 4 معروف شده هم به نظر من در نوع خودش قشنگ بود و به خصوص گیم پلیش خیلی روون بود.

به نظر من شماره آخر POP فوق العاده بود...

همیشه که نباید مبارزه کنید...

طراحی هنری بازی فوق العاده بود + اینکه گیم پلی هم خیلی روان و خوب بود...

فقط داستان بازی مشکل داشت اونم برای ما ایرانی ها که با اصل داستان اهورا و اهریمن آشناتریم...

در کل منتظر ادامه این بازی هستم...

راجع به این شماره هم که امسال میاد فکر نکنم به زیبایی Sands of Time بشه، آخه کم پیش میاد که یه شاهکار دو بار تکرار بشه....:)

به طرز مشکوکی به این عنوان بدبین هستم....شاید زمان ساخت کم و عرضه ی
از نظرمن بد موقع (APRIL) که هم زمانی با دیگر عناوین بزرگ یوبی رو باعث میشه به نوعی نشان دهنده ی
به نسبت کم اهمیت بودن این عنوان برای یوبی باشه...
البته اینها همه برداشت های شخصی هست....

کاشکی ادامه قسمت 4 میساختن
Alan wake هم دقیقا 18 May منتشر میشه. . .
شاید میخوان یک ربطی به فیلمش بدن مثلا از صدا Jake Gyllenhaal به عنوان پرنس استفاده کنن . . .(از لحاظ تبلیع برای فیلم میگم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or