djesi عضو جدید Jul 13, 2007 #1 سلام بچه ها با كلي دست كاري سيستم بالاخره تونستم بيام اينترنت مشكل من اينه كه هنوز ويندوز بالا نيومده ريست ميكنه يكي كمك كنه ببينم مشكلش چيه خيلي وقته اين مشكلو دارم در ضمن صفحه ابي هم قبل ريست كردن نمياد ديگه داره عصابم خورد ميشه منو به فكر خريد انداخته
سلام بچه ها با كلي دست كاري سيستم بالاخره تونستم بيام اينترنت مشكل من اينه كه هنوز ويندوز بالا نيومده ريست ميكنه يكي كمك كنه ببينم مشكلش چيه خيلي وقته اين مشكلو دارم در ضمن صفحه ابي هم قبل ريست كردن نمياد ديگه داره عصابم خورد ميشه منو به فكر خريد انداخته
Mr-Game کاربر سایت Jul 13, 2007 #2 اين مشكل دلايل زيادي ميتونه داشته باشه بايد يه تست هايي روي سيستمت انجام بشه
djesi عضو جدید Jul 14, 2007 #3 مثلا چه جور تستهايي؟ ولي خودم يه نگاه انداختم ديدم دماي cpu يه خورده بالاست ميتونه دليلش اون باشه؟
P poorna کاربر سایت Jul 14, 2007 #4 مثلا چه جور تستهايي؟ ولي خودم يه نگاه انداختم ديدم دماي cpu يه خورده بالاست ميتونه دليلش اون باشه؟ بیشتر... بله توی تابستون چون دمای CPU بالا میره ، سیستم ممکنه ریستارت کنه. شما اگه این مشکل رو بصورت دائمی داری ، بهتره فن CPU رو چک کنی تا سالم باشه. دور کیست هم باز باشه تا تهویه هوا به خوبی انجام بگیره .
مثلا چه جور تستهايي؟ ولي خودم يه نگاه انداختم ديدم دماي cpu يه خورده بالاست ميتونه دليلش اون باشه؟ بیشتر... بله توی تابستون چون دمای CPU بالا میره ، سیستم ممکنه ریستارت کنه. شما اگه این مشکل رو بصورت دائمی داری ، بهتره فن CPU رو چک کنی تا سالم باشه. دور کیست هم باز باشه تا تهویه هوا به خوبی انجام بگیره .
djesi عضو جدید Jul 16, 2007 #5 نوشته شده توسط poorna: بله توی تابستون چون دمای CPU بالا میره ، سیستم ممکنه ریستارت کنه. شما اگه این مشکل رو بصورت دائمی داری ، بهتره فن CPU رو چک کنی تا سالم باشه. دور کیست هم باز باشه تا تهویه هوا به خوبی انجام بگیره . بیشتر... اتفاقا همه اين كارها رو كردم تازه يه پنكه هم كنار كيس گذاشتم
نوشته شده توسط poorna: بله توی تابستون چون دمای CPU بالا میره ، سیستم ممکنه ریستارت کنه. شما اگه این مشکل رو بصورت دائمی داری ، بهتره فن CPU رو چک کنی تا سالم باشه. دور کیست هم باز باشه تا تهویه هوا به خوبی انجام بگیره . بیشتر... اتفاقا همه اين كارها رو كردم تازه يه پنكه هم كنار كيس گذاشتم