PlayStation VR نسبت به Oculus Rift قدرت کمتری دارد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

آقای Palmer Luckey، سازنده «Oculus Rift»، گفت: «هر دو هدست واقعیت مجازی (PlayStation VR و Oculus Rift) مخاطب‌های مجزا و خاص خود را در بازار دارند.» در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه شوید.

qruy_playstation_vr_headset.jpg

هدست واقعیت مجازی سونی به نام PlayStation VR به اندازه Oculus Rift، از کیفیت بالایی برخودار نیست. همچنین Oculus Rift نسبت به PlayStation VR قدرتمند تر است و طرفداران هدست واقعیت مجازی خواهان تکنولوژی به کار گرفته شده در Oculus Rift در مقایسه با PlayStation VR هستند.

«شایان ذکر است که هدست واقعیت مجازی سونی به اندازه هدست واقعیت مجازی ما، قدرتمند نیست اما هنوز هم من گمان می‌کنم PlayStation VR خوب است. کنسول PS4 نیز تقریبا نسبت به کامپیوتری (PC) که سیستم مورد نیاز Oculus Rift است، قدرت ندارد.»

«این دو هدست بازی‌های مشترکی ندارند پس بابراین مخاطب‌های خاص و مجزای خود را در بازار خواهند داشت.»

«من فکر می‌کنم افراد زیادی وجود ندارند که صاحب PS4 باشند اما با PC بازی نکنند که تقریبا 1500 دلار هزینه Oculus Rift کنند. این واقعا یک بازار متفاوت و مجزایی است.
فکر کنم آن‌ها (سونی) گروه و افرادی را به سمت هدست واقعیت مجازی خود جذب می‌کنند که در بازار فروش ما نقشی ندارند.»

Oculus Rift به همراه لوازم جانبی خود 600 دلار است.

منبع

همه چیز بر میگرده به قیمت.. اینام حدس میزنن ممکنه سونی زیر قیمت بفروش هدستشو (هر چند قبلا خود سونی هشدار رو داده که حداقل قیمت، برابر با یک کنسوله) به همین خاطر این حرفارو زده..

ولی یه فرق عمده با بقیه دارن اینا و اونم اینه که حرکات زیادی نیاز ندارن موو و کینکت نیاز داشتن شما زیاد تکون بخوری و به قول شما نمیشد لم بدی ولی VR رو فقط باید بزاری رو چشمت و نهایتا سرتو بچرخونی. بعلاوه کاربردای دیگه ای هم دارن مثلا دیدن فیلم به این روش واقعا تجربه ی نابی میتونه باشه. توی گف من خیلی دیدم مردم به شوخی - جدی زیاد اسم فیلم چیز رو با VR میارن که اونم خودش در نوبه خودش خیلی متفاوته:d
خوب فیلم باید مخصوص اون ساخته بشه که خوب بعید می دونم فیلم های بزرگ این کار رو کنن. من بیشتر از نظر مقایسه با 3D گفتم که مدتی داغ بود بعد پنچر شد! مشکلاتش کم نیست، اینکه کلا کور و کر میشی موقع بازی، مشکل motion sickness، مشکل برای عینکی ها، مشکل اینکه هر سبک بازی باهاش حال نمیده، مشکل اینکه نمی تونی کنترلر یا کیبرد رو ببینی. من رفتم تو یه نمایشگاه امتحان کرد به همراه 4 نفر دیگه، به جز یه نفر بقیه سرگیجه گرفتن، یه نفر هم که اوضاعش ریخت به هم حالت تهوع بهش دست داد! خودم به شخصه اصلا نتونستم زیاد تحمل کنم، سرگیجه و بدتر از اون چشم درد اذیتم کرد.

احتمالش زیاده که همه گیر نشه! کلا میشه قضیه مرغ و تخم مرغ، تا تعداد خریدار ها زیاد نشه انتظار بازی بزرگ واسش نمیشه داشت، تا بازی بزرگ واسش نیاد انتظار فروش بالا نمیشه! کلا بهتره کسانی که خیلی تو کف تکنولوژی جدید نیستن صبر کنن سر فرصت بخرن تا جا بیفته تا چیزی مثل کینکت نشه. مخصوصا الان که قیمتش چند برابر کینکنته این تکنولوژی.

همین صحبت ها رو نایب رئیس Sony Computer Entertainment گفت:
"If you just talk about the high-end quality, yes, I would admit that Oculus may have better VR,However, it requires a very expensive and very fast PC. The biggest advantage for Sony is our headset works with PS4. It's more for everyday use, so it has to be easy to use and it has to be affordable. This is not for the person who uses a high-end PC. It's for the mass market."

دقیقا مهم ساپورت نرم افزاری از وسیله ست و نه قدرت و... که به نظر نمیاد سونی تو زمینه ساپورت نرم افزاری مشکلی داشته باشه اما زمان پشتیبانی هم مهمه تا به سرنوشت ویتا بدبخت دچار نشه!

مطمئن باشید چیزی که سونی بسازه قابل مقایسه با بقیه نیست . PS VR هم از لحاظ قیمت و هم کیفیت خوب از آب در میاد و یه نکته رو این آقای متواضع فراموش کرده که این وسط بازدهی که یک کنسول میتونه برای این تکنولوژی بده به خاطر ساختار یک کنسول به مراتب از PC بهتره و لذتش هم چندین برابر

مطمئن باشید چیزی که سونی بسازه قابل مقایسه با بقیه نیست . PS VR هم از لحاظ قیمت و هم کیفیت خوب از آب در میاد و یه نکته رو این آقای متواضع فراموش کرده که این وسط بازدهی که یک کنسول میتونه برای این تکنولوژی بده به خاطر ساختار یک کنسول به مراتب از PC بهتره و لذتش هم چندین برابر

هم خود مسیول سونی و هم خیلی از افراد و بزرگان این صنعت که همه vr ها رو تجربه کردن قبول دارن که vr سونی در حد چیزی مثه vive یا آکلس نیس.
مزیت بزرگ vr سونی قیمت کمترش(بخاطر تکنولوژی بکار رفته پایینترو مقرونتر ) و بزرگتر بودن کتابخونه بازیهای قابل اجراشه که بخاطر ساپورت یه کنسول ساز از دستگاه.

.

شما می‌دونی شرکت‌های رقیب سونی چه شرکت‌هایی هستند که انقدر مطمئنی؟
سونی تقریباً از منظر تکنولوژی cutting edge با شرکت‌های رقیب نمی‌تونه رقابت کنه و تصمیم درستی گرفته که یک چیز ساده‌تر بسازه با قیمت کمتر.

sent from mobile

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or