PlayStation VR نسبت به Oculus Rift قدرت کمتری دارد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

آقای Palmer Luckey، سازنده «Oculus Rift»، گفت: «هر دو هدست واقعیت مجازی (PlayStation VR و Oculus Rift) مخاطب‌های مجزا و خاص خود را در بازار دارند.» در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه شوید.

qruy_playstation_vr_headset.jpg

هدست واقعیت مجازی سونی به نام PlayStation VR به اندازه Oculus Rift، از کیفیت بالایی برخودار نیست. همچنین Oculus Rift نسبت به PlayStation VR قدرتمند تر است و طرفداران هدست واقعیت مجازی خواهان تکنولوژی به کار گرفته شده در Oculus Rift در مقایسه با PlayStation VR هستند.

«شایان ذکر است که هدست واقعیت مجازی سونی به اندازه هدست واقعیت مجازی ما، قدرتمند نیست اما هنوز هم من گمان می‌کنم PlayStation VR خوب است. کنسول PS4 نیز تقریبا نسبت به کامپیوتری (PC) که سیستم مورد نیاز Oculus Rift است، قدرت ندارد.»

«این دو هدست بازی‌های مشترکی ندارند پس بابراین مخاطب‌های خاص و مجزای خود را در بازار خواهند داشت.»

«من فکر می‌کنم افراد زیادی وجود ندارند که صاحب PS4 باشند اما با PC بازی نکنند که تقریبا 1500 دلار هزینه Oculus Rift کنند. این واقعا یک بازار متفاوت و مجزایی است.
فکر کنم آن‌ها (سونی) گروه و افرادی را به سمت هدست واقعیت مجازی خود جذب می‌کنند که در بازار فروش ما نقشی ندارند.»

Oculus Rift به همراه لوازم جانبی خود 600 دلار است.

منبع

اين حرف رو چند روز پيش بعد اعلام قيمت 600 دلاري، جناب سازنده فرمودند ! جالبه بعد اعلام قيمت كلي واكنش منفي نسبت به OR داشتيم

در مورد اين حرفش خوب مطمئناً درست مي گه چون حداقل سيستمي كه براي OR نياز داريد براي خودش كم چيزي نيست ولي هميشه اين نكته رو مد نظر داشته باشيم كه بازي ها و App هاي كنسول ها چه PS4 و چه X1 براي سخت افزار و نرم افزار كنسول كاملاً بهينه شدن

فقط نگاه بكنيم كه برخي تكنيك هاي گرافيكي بازي هاي انحصاري حتي تا چه حد به كامپيوترهاي High end نزديكه ( بحث FpS و Res رو وسط نكشيد )
حالا بحث هاي مختلفي مثل عدم بهينه سازي خوب براي PC هم هست كه توي برخي بازي ها مشاهده شده يا مشكلات با درايورهاي گرافيكي

در كل من فكر نمي كنم چنان برگ برنده بزرگي براي سوني باشه ( البته بحث خوب فروختن جداست كه احتمال فراوان خوب مي فروشه )
سوني توان نرم افزاري غول بزرگي مثل مايكرو رو نداره و من كه دست كم فكر مي كنم هولو لنز ابزاري پر كاربردتر در زمينه هاي بيشتري باشه تا VR

اين حرف رو چند روز پيش بعد اعلام قيمت 600 دلاري، جناب سازنده فرمودند ! جالبه بعد اعلام قيمت كلي واكنش منفي نسبت به OR داشتيم

در مورد اين حرفش خوب مطمئناً درست مي گه چون حداقل سيستمي كه براي OR نياز داريد براي خودش كم چيزي نيست ولي هميشه اين نكته رو مد نظر داشته باشيم كه بازي ها و App هاي كنسول ها چه PS4 و چه X1 براي سخت افزار و نرم افزار كنسول كاملاً بهينه شدن

فقط نگاه بكنيم كه برخي تكنيك هاي گرافيكي بازي هاي انحصاري حتي تا چه حد به كامپيوترهاي High end نزديكه ( بحث FpS و Res رو وسط نكشيد )
حالا بحث هاي مختلفي مثل عدم بهينه سازي خوب براي PC هم هست كه توي برخي بازي ها مشاهده شده يا مشكلات با درايورهاي گرافيكي

در كل من فكر نمي كنم چنان برگ برنده بزرگي براي سوني باشه ( البته بحث خوب فروختن جداست كه احتمال فراوان خوب مي فروشه )
سوني توان نرم افزاري غول بزرگي مثل مايكرو رو نداره و من كه دست كم فكر مي كنم هولو لنز ابزاري پر كاربردتر در زمينه هاي بيشتري باشه تا VR

اول از همه که رقیب این شرکت Vive HTC هستش که مشخصا Vive یک سرو گردن از هر دوی این دوتا بالاتره اما خوب در مورد پردازش هم اشتباه صحبتش به خاطر اینکه PS4 پردازش تصویر PS VR انجام نمیده .بلکه این جعبه انجام میده . به خاطر اینکه PS4 بازم پردازش تصویر مانیتور یا TV انجام میده برعکس Rif که فقط موقع پخش تصویر برای مانیتور دیگه تصویری پخش نمیکنه و فقط شخص که هدست داره استفاده میکنه نگاه مکینن جعبه به خاطر همین هم هستش ملت میگن قمیت در حدود 400 -500 دلار میشه .
sony-ps4-vr-headset-project-morpheus-hands-on-gdc-2014.jpg

آخرین ویرایش:
خود سازنده OR اومد گفته OR از PSVR قویتره ؟؟ چه طور میتونه سر محصولی که هنوز نیومده بیرون و مشخصاتی دقیقی نداره نظر بده ؟؟ جالبه اونایی که تست کردن میگن PSVR بهتره.یکیش یوتیوبر معروف boogie2988 .

الان این بخش از ترجمه
هدست واقعیت مجازی سونی به نام PlayStation VR به اندازه Oculus Rift، از کیفیت بالایی برخودار نیست. همچنین Oculus Rift نسبت به PlayStation VR قدرتمند تر است و طرفداران هدست واقعیت مجازی خواهان تکنولوژی به کار گرفته شده در Oculus Rift در مقایسه با PlayStation VR هستند.
یه طوری داره منظور میرسونه که انگار یه فکته تو منبع خبر. لطف کنین ذکر کنین این بند هم نظرات
Palmer Luckey مثل بقیه نقل قول‌ها تا اشتباه برداشت نشه.

این دم دستگاه واقعیت مجازی هنوز اول کار هستن و بسیار گران به نظرم اصلا ارزش خرید ندارن کسی میخواد بخره باید برای نسل بعدش صبر کنه
تجربه هم ثابت کرد اینها زیاد کاربردی نیست و شرکتها خیلی زود پشتیبانی رو ازشون قطع میکنن مثل موو و کینکت

این دم دستگاه واقعیت مجازی هنوز اول کار هستن و بسیار گران به نظرم اصلا ارزش خرید ندارن کسی میخواد بخره باید برای نسل بعدش صبر کنه
تجربه هم ثابت کرد اینها زیاد کاربردی نیست و شرکتها خیلی زود پشتیبانی رو ازشون قطع میکنن مثل موو و کینکت

البته قضیه موو و کینکت به نظرم خیلی فرق داره با اینا. اعتقاد خود من اینه که اینا آینده صنعت بازی و فیلم و کلا تمامی سرگرمی های تصویری هستن.

البته قضیه موو و کینکت به نظرم خیلی فرق داره با اینا. اعتقاد خود من اینه که اینا آینده صنعت بازی و فیلم و کلا تمامی سرگرمی های تصویری هستن.

شاید این جور باشه ولی اینکی اینا معرفی کردن و شکلو شمایل فانی که داره عمرا همه گیر بشه شاید زمانی که یک چیزی مثل هلولنز با طراحی جم و جورتر بیاد و همه رو به خودش جذب کنه که فکر کنم حداقل تا سال 2020 باید صبر کنیم

بزرگترین مشکل اینا فردی بودنشونه. همون چیزی که 3D رو یه جورایی کله کرد. تا الان هیچ چیزی نتونسته خودش رو جایگزین لم دادن جلوی تلویزیون به همراه بقیه کنه.

بزرگترین مشکل اینا فردی بودنشونه. همون چیزی که 3D رو یه جورایی کله کرد. تا الان هیچ چیزی نتونسته خودش رو جایگزین لم دادن جلوی تلویزیون به همراه بقیه کنه.

ولی یه فرق عمده با بقیه دارن اینا و اونم اینه که حرکات زیادی نیاز ندارن موو و کینکت نیاز داشتن شما زیاد تکون بخوری و به قول شما نمیشد لم بدی ولی VR رو فقط باید بزاری رو چشمت و نهایتا سرتو بچرخونی. بعلاوه کاربردای دیگه ای هم دارن مثلا دیدن فیلم به این روش واقعا تجربه ی نابی میتونه باشه. توی گف من خیلی دیدم مردم به شوخی - جدی زیاد اسم فیلم چیز رو با VR میارن که اونم خودش در نوبه خودش خیلی متفاوته:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or