PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ظاهرا Stray قراره یکی از بازیای اسنشال نوامبر باشه. واقعا خیلی حرکت سونی زشته که میاد بازیای اکسترا و اسنشال رو بهم پاس میده :D حالا بگذریم که من زود از بازی خسته شدم و ولش کردم و الان بیشتر ناراحتم که داره مجدد پلاس میشه :D

ظاهرا Stray قراره یکی از بازیای اسنشال نوامبر باشه. واقعا خیلی حرکت سونی زشته که میاد بازیای اکسترا و اسنشال رو بهم پاس میده :D حالا بگذریم که من زود از بازی خسته شدم و ولش کردم و الان بیشتر ناراحتم که داره مجدد پلاس میشه :D
کاش حداقل تو همون کاتالوگ اکسترا میذاشتش. میاد جای یه بازی دیگه رو هم می گیره رو اسنشیال. منم بازی رو تموم کردم همون زمان ولی خیلی کش پیدا می کرد تا تموم شه.

• Like
Reactions: NaViiDii
عجب ماه مزخرفیه امیدوارم در ادامه اکسترا حداقل خوب باشه مخصوصا اینکه ۲۰۲۵ سال فوق العاده ای بوده ولی ۲ ماه اخرش تقریبا کویره یا حداقل نسبت به سلیقه من کویره.stray هم که بچه ها هم گفتن واقعا من نمیفهمم چرا بازی ای که شونصد سال پیش تو اکسترا بوده الان با افتخار برای اسنشال هم اعلام میکننx-(

برای یکی مثل من که horror باز نیست چند ماهه دارن انتقام می گیرن :D (به جز cocoon که عالی بود)

نکن این کارو. بشین جفتشونو بازی کن :D

من رفتم پیگیر این TABS شدم و خیلی وضع عجیبی داره. چند سال پیش که منتشر شده بوده تریلراش همه میلیونی بازدید خوردن و مقدار زیادی استریمر معروفم بازی رو پوشش دادن که اونام همگی میلیونی بازدید خوردن. یعنی این وضعیتش هم عین خود بازی عجیب و احمقانس :D اسمش هم واقعا جالبه.

• Smile
Reactions: jdepp
ه
سلام کانال معتبر برای خرید پلاس اکسترا هکی معرفی میکنین
هیچ معتبری هکی نمی فروش
چون چهار روز دیگه که گندش در اومد و یکی این وسط ضرر کرد، نه میتونه گردن بگیره نه میتونه با جو منفی علیه خودش کاری بکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or