Dinosaur
Loyal Member
خوب شد این Yakuza: Ishin رو دادن.اکسترا
Grand Theft Auto V
Dying Light 2: Stay Human
Like a Dragon: Ishin
MotoGP 24
The Sims 4: Island Livin
Digimon Survive | PS4
Overcooked! All You Can Eat | PS4, PS5
Stick Fight: The Game | PS4
Clash: Artifacts of Chaos | PS4, PS5
Killer Frequency | PS4, PS5
Hungry Shark World | PS4
Chivalry 2 | PS4, PS5
پریمیوم :
Synapse | PS VR2
Blood Omen: Legacy of Kain | PS4, PS5
Blood Omen 2 | PS4, PS5
Resistance: Fall of Man
Resistance 2
View attachment 356746
کلاً این سری Yakuza یه جوریه که آدم اگه از اول باهاش جلو اومده باشه، میتونه از هر نسخه بهره کامل رو ببره و کلی صفا کنه. ولی افرادی مثل من که دیر اضافه شدن، زیر این حجم عظیم از بازیهای این مجموعه له میشن!
یه نسخه رو تموم میکنی و میری سراغ نسخه بعدی و گذشته از گیمپلی که طبیعیه شباهت زیادی داشته باشه، اکثر لوکیشنها هم مشابه هستن یا مثلاً نحوه ورود دشمنها به محیط رو ۲۰۰ بار میبینیم (همون حالتی که یکی یکی اضافه میشن و کلکل میکنن که البته من خیلی باهاش حال میکنم و هر چقدر هم ببینم خسته نمیشم!). یا مأموریتهای فرعی که اگه پشت سر هم بازی کنی، سر درد میگیری انقدر که کاراکترهای لال هی میگن: «هوی!» و «هـــــاع؟!» و...
حالا بریم ببینیم Ishin چطوریه. Gaiden که بد نبود و با اینکه به پای نسخههای اصلی نمیرسید، ولی لحظات جالبی داشت و هم چیزهای بامزه داشت و هم غمانگیز، در حدی که توی یکی از سکانسهای بازی انقدر گریه کردم که چشمهام دو درجه ضعیف شدن.
گذشته از بخشهای جدیتر، یه فضای کمیکی هم توی بازی وجود داشت و خیلی خندهدار بود که کازوما به هر کسی که میرسید، میگفت من اون آدمی نیستم که فکر میکنین! تکتک اونها هم میگفتن برو جمعش کن داداش، مگه ما خریم؟
بنده خدا کازوما فکر میکرد کلارک کنت/سوپرمن هست که یه عینک بزنه و ملت نشناسنش و نمیدونست که توی دنیای غیرکمیکی از این خبرها نیست و همه میفهمن کیه!