هنوز اعلام نشده!کسی میدونه بازیهای رایگان ماه دیگه چیه؟؟ :d
اما هرچی که باشند در اولین چهارشنبه ماه یعنی 6 آگوست تو استور رایگان میشند و میتونید دانلودشون کنید یعنی حدودا 20 روز دیگه:d
هنوز اعلام نشده!کسی میدونه بازیهای رایگان ماه دیگه چیه؟؟ :d
چی هستن حالا ؟
زیرنویسش انگلیسیه؟سه تاش ps4ـه
stick it to the man
flowery(flower
towerfall ascension
تقریبا همون بازی هایی که تو store us فری شده
زیرنویسش انگلیسیه؟
میخوام بخرمش ولی هی میگم شاید تخفیف بخوره واسه پلاساین عنوان flower
واقعا شاهکاره
داداش الان تو استور ژاپن مجانیه برو دانش کن واسه چی بخری؟میخوام بخرمش ولی هی میگم شاید تخفیف بخوره واسه پلاس
من اکانتم مال استور آلمان هست
داداش الان تو استور ژاپن مجانیه برو دانش کن واسه چی بخری؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
خوب یه اکانت ژاپن بساز دانلودش کن بعد پرایمریش کن برو اکانت اصلیت بازیو پلات کن تروفی هم میده رایگان که بهتره الان همه این طوری گرفتن بازیش کار نصف روزهمن اکانتم مال استور آلمان هست
ب احتمال زیاد کلش ژاپنی هست مخصوصا که بازی دانلودیه
قانونی هست این روش؟میشه کمی برام توضیح بدی چطور باید پرایم کنم!؟خوب یه اکانت ژاپن بساز دانلودش کن بعد پرایمریش کن برو اکانت اصلیت بازیو پلات کن تروفی هم میده رایگان که بهتره الان همه این طوری گرفتن بازیش کار نصف روزه
بله داداش کاملا قانونیه میری country ژاپن میزنی اخر ساختن اکانت میگه 14 روز پلاس میخوای تایید کن بگیرش بعد برو تو استور بخش پلاسش 3 تا بازی فری هستقانونی هست این روش؟میشه کمی برام توضیح بدی چطور باید پرایم کنم!؟
الان میزنم تو کارش دمت گرم
بله داداش کاملا قانونیه میری country ژاپن میزنی اخر ساختن اکانت میگه 14 روز پلاس میخوای تایید کن بگیرش بعد برو تو استور بخش پلاسش 3 تا بازی فری هست
flower
tower fall
stick man
بزن تو دانلود هر کدوم رو میخوای بعد برو تو ستینگ بخش psn بعد active as primart داره برو اونو اکتیو کن بعد ساین اوت کن با هر اکانتی که داری تو کنسولت ساین این کنی همه بازی ها رو خواهی داشت برو پلاتش کن تو اکانت اصلیت دیگه
کلا حالشو ببر