porfesor
کاربر سایت
Children of mortaبچه ها بازی تو سبک arpg که نزدیک و شبیه به diablo باشه تو بازی های پلاس چی داریم؟ که این خلا تا عرضه diablo4 پر کنه
عجب چیزیه این بازی خیلی کیف کردم خیلی مدت بود میخواستم برم سمتش ولی همواره فکر میکردم اونقدر چیز جالبی نباشه ولی دم بچه ها گرم منو فارسی و نریشن های فارسی شدیداً میچسبه...Children of morta
جدا خیلی خوبه
هالو نایت اگر بخوای فقط خط اصلی داستان رو بری خیلی زمان نمیبرهنیو 1 نسخه ps4 رو تموم کردم ولی این کالکشن نسخه فایو رو گذاشتم بوقتش
هالو نایت طولانی هست؟
اگر اعصاب نداری پیشنهاد میکنم سمت hollow knight نریدوستان بازی Hollow Knight سبکش سولز لایک هست؟
پلتش وقت گیر و سخت هست؟
حقیقتش اعصابم نسبت به پارسال که الدن رینگ رو پلت کردم خیلی ضعیفتر شده
نیو کالکشن رو دارم ولی فعلا قصد بازی کردنش رو ندارم بخاطر همین اعصابم, میخوام بازیهای ایندی رو برم که خیلی وقت گیر و سخت هم نباشن
خب خودت میگی از اول بهش گفته بودم و اوکی داده بود.پس میشه گفت از یه جای خیلی معتبر طی کنید.اسم کانالش رو هم بگی فکر نکنم مشکلی داشته باشهبه اینجایی که ازش پلاس گرفته بودم چندوقت پیش پیام دادم بخوام تمدید کنم همین اکانتو تمدید میکنی گفت آره
دیروز پیام دادم میگم تمدید میکنی میگه نه
حواستون باشه از هرجا میگیرید بنظرم از اولش طی کنید اگه این مورد براتون مهمه
اگر کسی میدونه راهنمایی کنهدوستانی که اشتراک پریمیوم استفاده کردند،چند تا سوال داشتم :
۱-همه بازی های عرضه شده برای ps4 تا به الان، در هر زمانی در این اشتراک قابل دانلود و بازی هست؟
۲- یا هر ماه تعدادی بازی مشخص برای دانلود از طرف سونی اعلام میشه؟
۳-اچیومنت ها و تروفی هایی که تو بازی به دست میاریم،پس از پایان اعتبار اشتراک ،همچنان روی اکانت خودمون باقی می مونه؟(در صورتی که اشتراک خریداری شده کامل با ظرفیت 2 باشه)
سلام دوستان گیمر
بعد از حدود 10 سال میخام با ps5 به دنیای گیم دوباره برگردم چنتا سوال داشتم منت میزارین پاسخ بدین
میخام اکانت پلاس پریمیوم بخرم ریجن ترکیه ظرفیت کامل و قانونی
1. تفاوت خاصی بین ریجن ترکیه یا امریکا هست؟ (تفاوت قیمت یک ساله نزدیک 2 برابر هست)
2. بیشتر فروشنده ها نوشتن که مشخصات اکانت ترکیه شخصی خودم (یوزر و رمز و بکاپ تایید 2مرحله ای) وارد کنم واسه خرید ایا این کار امن هست ؟
2.1: یه تعداد فروشنده هم مشخصات اکانت یوزر و رمز میفرستن؟
3. میتونم با همون اکانتی که روش پلاس هست بازی کنم؟ یا بهتره یه اکانت دیگه درست کنم و پلاس شیر کنم؟
4. برای اینکه خرید مطمعنی داشته باشم و سرم کلاه نره حواسم به چه چیزهایی باشه؟
5. و در اخر اگر فروشنده متعهد و مطمئن میشناسید که کد ریدم پلاس مستقیم بفروشه ممنون میشم معرفی کنید
ارادتمند شما
اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون
ممنون1. هیچ تفاوتی ندارن
2 و 2.1 : بلع...باید یوزر و پسورد و کد ریستور رو بهشون بدین تا بتونن وارد اکانت بشن و شارژ کنن
3. اگه اکانت رو خودت بسازی و بدی شارژ کنن یعنی ظرفیت کامل باشه آره میتونی روش بازی کنی اما روی ظرفیت 2 نمیتونی و باید روی اکانت خودت بازی کنی
4. هیچ کاری نمیتونی بکنی فقط بعد اینکه برات شارژ کرد. ایمیل و پسورد رو عوض کن و اپ دو مرحله ای فعال کن .
5. من از تلگرام doki doki خریدم و وارد اکانت شد و شارژ کرد و تا الان مشکلی نداشتم
1- بازی رو باید در همون ماهی که روی پلاس مجانی شده به اکانت اضافه کنی که همیشه بمونه (تا زمانی که پلاس داشته باشی) اگر اون ماه بگذره دیگه نمی تونی بازی رو به اکانتت اضافه کنیممنون
1-همه بازی های عرضه شده برای ps4 تا به الان، در هر زمانی در این اشتراک قابل دانلود و بازی هست؟(سری اساسین،کال آو،گاد آو وار،plague tale,Ghost of tsushima)منظورم بازی های شاخص هستش،همیشه در دسترس هستند تو این یک سال اعتبار،یا هر ماه بازی های مشخصی از سمت سونی اعلام میشه و فقط اونا رایگان اند؟
2-اگر اشتراک ظرفیت 2 بگیرم (ترکیه)میشه رو اکانت اصلی خودم (ریجن آمریکا)بازی کنم و اچیومنت ها و ترافی ها به اون قبلی ها اضافه میشن؟یا باید اشتراک ریجن آمریکا بگیرم؟
3-پس از پایان اعتبار اشتراک اچیومنت ها و ترافی ها روی اکانت اصلی خودم می مونن(اشتراک ظرفیت دو)
ببخشید زیاد شد
من خواستم ارتقا بدم هم تمدید کنم گفتش تا پلاست تموم بشه.به اینجایی که ازش پلاس گرفته بودم چندوقت پیش پیام دادم بخوام تمدید کنم همین اکانتو تمدید میکنی گفت آره
دیروز پیام دادم میگم تمدید میکنی میگه نه
حواستون باشه از هرجا میگیرید بنظرم از اولش طی کنید اگه این مورد براتون مهمه
ممنون
1-همه بازی های عرضه شده برای ps4 تا به الان، در هر زمانی در این اشتراک قابل دانلود و بازی هست؟(سری اساسین،کال آو،گاد آو وار،plague tale,Ghost of tsushima)منظورم بازی های شاخص هستش،همیشه در دسترس هستند تو این یک سال اعتبار،یا هر ماه بازی های مشخصی از سمت سونی اعلام میشه و فقط اونا رایگان اند؟
2-اگر اشتراک ظرفیت 2 بگیرم (ترکیه)میشه رو اکانت اصلی خودم (ریجن آمریکا)بازی کنم و اچیومنت ها و ترافی ها به اون قبلی ها اضافه میشن؟یا باید اشتراک ریجن آمریکا بگیرم؟
3-پس از پایان اعتبار اشتراک اچیومنت ها و ترافی ها روی اکانت اصلی خودم می مونن(اشتراک ظرفیت دو)
ببخشید زیاد شد