سلام عزیز خوبیمن خودم خریدم 28 دلار ازین سایت. یه ساله که میخری 15 ماه میده. یعنی 12 ماه +3 ماه جایزه.
اگه خواستین من میخرم واستون شما تو ایران واسم بریزین.
من خواستم ببینم امکانش هست برای منم بگیرید من ریال این کشور رو تقدیمتون کنم ?
سلام عزیز خوبیمن خودم خریدم 28 دلار ازین سایت. یه ساله که میخری 15 ماه میده. یعنی 12 ماه +3 ماه جایزه.
اگه خواستین من میخرم واستون شما تو ایران واسم بریزین.
سلام پیام خصوصی بدهسلام عزیز خوبی
من خواستم ببینم امکانش هست برای منم بگیرید من ریال این کشور رو تقدیمتون کنم ?
انداختنی نیست ، قبلش از پشتیبانیش بپرس که بهم کدی میدی یا اکانتای بابا ترسوندیم ... راهی هست بفهمیم بهم نندازن... حضوری فروشگاهی سراغ دارید؟؟؟ ممنون
880 ! کجا ؟ من خریدم 1060سلام، کسی کمتر از 880 برای 12 ماهه آمریکا سراغ داره؟ یا دیده کلا تو یه هفته اخیر؟
آقا هر کار میکنم نمیتونم پلاس 14روزه رایگان رو فعال کنم لطفاً راهنمایی کنید ایشالا من هم برای شادی امواتتون فاتحه تلاوت کنم هر کار میکنم میگه روشی که بعداً قراره کاملش رو بخری مثل اطلاعات پی پال روارد کن
اینا رایگانه پی ای پلاسه؟
yesاینا رایگانه پی ای پلاسه؟
بله برای پلاس رایگان شده از هفته ی دیگه میتونید دانلود کنید .اینا رایگانه پی ای پلاسه؟
چقدر من کما زدم اخه ps4 خار داشت سونیه لعنتیحیف plague برای ps5 رایگان شده! من خیلی میخواستم رو ps4 برم. صبر میکنیم تا خرید ps5 ?
یه حرفی رو من بزنم. دیگه همه فروشنده های اکانت های ظرفیتی بلا نسبت دزد شدن. اکانت ها رو در مرحله اول به 2 نفر فروختن و یه تبصره من درآوردی ساختن به اسم اشتراکی. حالا هر کی از اون اشتراکی ها خریده دیگه قابل فروش نیست. در مرحله دوم هم وقتی یه اکانتی ازشون بخری باید بمیرن تا دوباره اگهی فروشش رو توی کانالشون بذارن. مخصوصا اگر خودشون همون اکانت رو داشته باشن دیگه محاله اکانت شما رو اگهی کنن. برای مثال اگر یه اکانت رو شما 500 خریده باشین و قیمتش همون باشه و خود فروشنده هم یه اکانت دیگه با همون قیمت برای فروش داشته باشه منطقی ش اینه که شما مثلا با قیمت 450 یا 400 بذاری تا زود فروش بره ولی فروشنده تا اکانت خودش رو نفروشه اکانت شما رو اگهی نمیکنه. اینی که گفتم برای 99 درصد کانال های فعلی صدق میکنه. حتما شما هم تجربه ای در این مورد دارین. خوبه که به بقیه هم اطلاع بدین.دوستان سلام فروشگاه معتبر با پشتیبانی خوب برای اکانتهای قانونی نیاز دارم .اگه با قیمت خوب سراغ دارید برام در پیام خصوصی بفرستین ممنون میشم