Octodad برای PS4 معرفی شد.
Free for Plus این ماه نباشه صلوات
چشه حالا؟ Infamous رو مجانی کنن شما میتونی 30 گیگ دانلود کنی با کنسول؟!متاسفانه سونی جز یه مشت indie چیزی نداره فعلا
چشه حالا؟ Infamous رو مجانی کنن شما میتونی 30 گیگ دانلود کنی با کنسول؟!
این بازی چند ماه پیش برای پی سی منتشر شد و نمراتش بصورت زیر است:این یارو Stick to the Man چجوریاست؟
چندتا عکس ازش دیدم، طراحی مراحلش خیلی جالب میزنه،طراحی کاراکترهاش فاجعه!
حالا گیم پلی ـش چجوریاست؟ :d
---
@مرتضی
برو ناشکری نکن! دلتم بخواد پول پای یه شاهکار دادی برای PS4 اگر بیاد،من حتما همون روز اول،فیزیکیش رو میگیرم! :d (البته عمرا نمیاد )
متاش اگر درست یادم باشه 79 هست. درمل بازی بدی نیست ارزش دانلپد داره.این یارو Stick to the Man چجوریاست؟
چندتا عکس ازش دیدم، طراحی مراحلش خیلی جالب میزنه،طراحی کاراکترهاش فاجعه!
حالا گیم پلی ـش چجوریاست؟ :d
---
@مرتضی
برو ناشکری نکن! دلتم بخواد پول پای یه شاهکار دادی برای PS4 اگر بیاد،من حتما همون روز اول،فیزیکیش رو میگیرم! :d (البته عمرا نمیاد )
من یه کوچولو ویدیو دیدیم پلتفرمر بود مثه پاپیتر:d ولی گویا تمرکزش رو معما هست!! حالا اخرشب بیشتر گیم پلی میبینم میام نصیحتت میکنم:dدانلود که میکنیم! :d متا رو هم کاری نداریم!
از سبک بازی چه میدانید؟ :d فعلا نمیشه تریلر دید! اگر باهاش آشنا میباشید،یه سری توضیحات در مورد گیم پلی و داستان و ... :d در حد یکی دو خط که حساب کار دستمون بیاد! :d
داستان بازی در مورد یه مرد که وقتی داره بر میگرده خونه از سرِکار یه شی به سرش برخورد میکنه وقتی تو بیمارستان به هوش میاد یه دست از سرش زده بیرون که به وسیله اون میتونه ذهن افرادو ببینه که گیم پلی بیشتر حول این قابلیت میگرده .با این بازو کارای مخنلفی میتونی بکنی مثلا تو تریلرش دندونا یه سگو جدا کرد گذاشت جا دهن یه مرد:d.در ضمن یه سری ادم بد هم دنبالشن که گاهی باید فرار کنی از دستشون که تو این مراحل این بازو حالت طناب پیدامیکنه و میتونی تاب بخوری:d.در کل گیم پلیش معماییه با یه کوچولو تعقیبو گریز.به شخصه وقتی دیدمش خیلی منو یاد little big planet انداخت.ادانلود که میکنیم! :d متا رو هم کاری نداریم!
از سبک بازی چه میدانید؟ :d فعلا نمیشه تریلر دید! اگر باهاش آشنا میباشید،یه سری توضیحات در مورد گیم پلی و داستان و ... :d در حد یکی دو خط که حساب کار دستمون بیاد! :d
اگه من یه psn 50$ بگیرم میتونم باهاش پلاس بگیرم؟