PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
په نه په:|
من چه میدونم، قدیمیه گفتم شاید نداره :D
یه چندتا ویدیوازش دیدم تو یوتیوب که به درد نمیخوره در مقایسه با بازیای الان، همون بخش داستانیش بهتره

کال آف دیوتی 4 رو همه بازی کردن دیگه...باید بلک آپس 4 رو رایگان میکردن :D

من چه میدونم، قدیمیه گفتم شاید نداره :D
یه چندتا ویدیوازش دیدم تو یوتیوب که به درد نمیخوره در مقایسه با بازیای الان، همون بخش داستانیش بهتره

کال آف دیوتی 4 رو همه بازی کردن دیگه...باید بلک آپس 4 رو رایگان میکردن :D
برعکس ایرانیا خارجیا فقط بخاطر انلاینش میخرن

الان این کال اف دیوتی که رایگان شده پلیر هم داره؟ چطوریه شلوغه سرورهاش یا قبرستونه؟
یه مشت کمپر ریختن همدیگه رو دارن پاره می کنن. هیچ 1 هفتم نمی تونید تحملش کنید اگه کمپر نباشید. وقت واسه انلاینش تلف نکنید.

الان این کال اف دیوتی که رایگان شده پلیر هم داره؟ چطوریه شلوغه سرورهاش یا قبرستونه؟
به احتمال زیاد داره ولی اگه نداشته باشه هم مطمئنا با رایگان شدن بازی کلی بازیکن جدید به بازی اضافه میشن و قرار نیست فقط با اونایی که شب و روز دارن بازیو تجربه می‌کنن، دربیوفتیم!

• Like
Reactions: Mazi_z
دوستان من یه تعداد از بازی هایی که هر ماه رایگان میشه رو دانلود کردم و الان اکانت پلاسم تموم شده و قفل شدن و الان میخوام رو یه اکانت جدید پلاس بگیرم میخواستم ببینم اگه رو اکانت جدید بگیرم هم بازی ها باز میشن یا حتما باید روی همون اکانت بگیرم؟ بازی ها هم مال ماه های قبل هست که الان اصلا دیگه رایگان نیستن. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

دوستان من یه تعداد از بازی هایی که هر ماه رایگان میشه رو دانلود کردم و الان اکانت پلاسم تموم شده و قفل شدن و الان میخوام رو یه اکانت جدید پلاس بگیرم میخواستم ببینم اگه رو اکانت جدید بگیرم هم بازی ها باز میشن یا حتما باید روی همون اکانت بگیرم؟ بازی ها هم مال ماه های قبل هست که الان اصلا دیگه رایگان نیستن. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
سلام حتما باید روی همون اکانت پلاس فعال داشته باشی

سلام
دوستان من یه اکانت پلاس 14 روزه خریدم و باهاش for honor و hitman دانلود کردم ولی رو اکانت اصلیم بازیا قفلن نمیتونم بازی کنم ...هردو اکانت هم Active کردم.

اگر پندی اندرزی دارید ممنون میشم.

چرا؟ مشکلی نداره واسه من تو لیست دانلود هست.
توی نسخه‌ی اولی که داده بودن Bouns Episode رو نمی‌شه بازی کرد که جزء سیزن 1 بوده.
الان که مشکل رو برطرف کردن، میشه بازی رو مجدداً به اکانت اضافه کرد. محض احتیاط بهتره بازی رو دوباره بگیرید.

• Like
Reactions: mehran2190
دوستان من میخوام یه پلاس یک ساله بگیرم حالا اگه این رو فعال کنم روی ps دوستم که اکانت من از قبل روش primary هست هم همون لحظه واسه همه اکانت های دستگاهش پلاس فعال میشه؟ میخوام ببینم اگه اینطوریه با هم نصف نصف پولش رو بدیم

دوستان من میخوام یه پلاس یک ساله بگیرم حالا اگه این رو فعال کنم روی ps دوستم که اکانت من از قبل روش primary هست هم همون لحظه واسه همه اکانت های دستگاهش پلاس فعال میشه؟ میخوام ببینم اگه اینطوریه با هم نصف نصف پولش رو بدیم
کلا سیستم به این شکل هست که شما وقتی پلاس رو اکتیو میکنی اون کسی که اکانت پلاس رو اکتیو کرده توی همه ی اکانت هاش میتونه آنلاین بازی کنه ولی نفر دوم که اکتیو نکرده فقط داخل اکانتی که پلاس خریداری شده میتونه از پلاس استفاده کنه !

• Like
Reactions: sam.fisher
Cod mw remaster رایگان شده :D
دو قسمت دانلود داره مولتی و تک نفره، زدم مولتی را 22 گیگ اول کار نشون داد در کل 74 گيگ هست،یعنی این دانلود بشه میشه آنلاین بازی کرد ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or