PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من از یکی شنیدم میگفت دیگه پلاس رو نمیه اشتراکی زد و فقط رو یه کنسول و یه اکانت میاد درسته یا هنوز مثل قبله؟
.
خدمتت عرض کنم ، همین الان برای خود من و یکی از دوستان پلاس و چندتا بازی به اشتراک هست ، من نشنیدم سونی چیزی بگه راجع به این موضوع ، بدون مشکل داریم استفاده میکنیم...

اخ اخ درک ات میکنم ، منم ۲ ماه پیش یکساله خریدم ، البته اشتراکی با یکی از دوستان ، اوون موقع گیفت ۶۰ دلاری ۵۰۰ تومن بود الان ....واقعا وضعیت برای گیمرا نا امید کننده است ، من خودم بصورت حرفه ای نزدیک ۲۰ تا ۲۵ ساله دارم گیم بازی میکنم ، هیچوقت حال و روز امون اینجوری نبوده :(
.
خدمتت عرض کنم ، همین الان برای خود من و یکی از دوستان پلاس و چندتا بازی به اشتراک هست ، من نشنیدم سونی چیزی بگه راجع به این موضوع ، بدون مشکل داریم استفاده میکنیم...
چه دوست خوبی داری:>

• Like
Reactions: emad-360
سلام من میخواستم بازی شیر کنم کارهایی این وسط انجام دادم که منجر شد به ای پیامCannot sign in using another player’s sign in id و دیه نمیتوانم وارد اکانتpsn شوم لطفا راهنمایی کنید

سلام من میخواستم بازی شیر کنم کارهایی این وسط انجام دادم که منجر شد به ای پیامCannot sign in using another player’s sign in id و دیه نمیتوانم وارد اکانتpsn شوم لطفا راهنمایی کنید
تاپیک آموزش شیر هست اونجا باید بپرسید
آموزش شیر رو مطالعه کردید؟
دقیقا چه مراحلی رو رفتید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or