قیمت پلاس/گیفتو باید مستقیم از فروشندهها بگیرید حداقل تا جایی که من دیدم هیچجا قیمت بهروز نیست و هر لحظه تغییر میکنهدوستان سلام.من یه 3سالی هست آنلاین نشدم به سرم زده bo4 رو بخرم
فقط از اونجایی که به شدت دور افتادم و نمیدونم چی به چی هست یه جوانمرد بیاد جمیعا حساب کنه با پول پلاس 3ماهه و خرید بازی چقدر برام خرج برمیداره که یه حساب کتابی بکنم ممنون از شما
ممنونم دوست عزیز.پس با این حساب 1.5 در میاد.قیمت پلاس/گیفتو باید مستقیم از فروشندهها بگیرید حداقل تا جایی که من دیدم هیچجا قیمت بهروز نیست و هر لحظه تغییر میکنه
دو-سه روز پیش پلاس سه ماهه ۳۸۵ قیمت خورده بود الان بالای ۴۵۰ باید باشه
خود بازی هم دوروبر ۱،۱۰۰ درمیاد اگه بخواید دیسک بگیرید تا موقع اومدنش احتمالا خیلی بالاترم میره
نظر منو میخواید نگیرید سری کالاف خیلی وقته نابود شده و به شخصه رایگانم باشه حاضر نیستم بازی کنم ( bo3 چند وقت پیش برای پلاس رایگان شده بود)
بازیای خیلی بهتری هم هستن که منتشر شدن یا قراره بشن
باز تصمیم با خودتونه
آره منم کمی سرچ کردم دیدم همین هاست بازیهای رایگان ماه اکتبر
Friday the 13th: The Game (PS4)
Laser League (PS4)
Knowledge is Power (PS Plus bonus – PlayLink)
Master Reboot (PS3)
The Bridge (PS3, PS4, PS Vita)
Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita, PS4)
2064: Read Only Memories (PS Vita, PS4)
.
شخصا زیاد راضی نیستم
آره منم کمی سرچ کردم دیدم همین هاست
اصلاً روی هیچ کدوم از پلتفرم ها خوب نیست
من پلاسم 9 روز دیگه تمامهبا این وضع دلار دیگه سخت بشه بازی خرید ، من که چشمم به بازی های پلاسه حالا تک و توک هم یه بازی میخریم ، وقتی یه ماه اینجوری داغونه خیلی تو مخه
من پلاسم 9 روز دیگه تمامه
با این وضع دلار هم دیگه زورم نمیرسه شارژش کنم
بعد فکر کنم 7 -8 سال 9 روز دیگه دسترسیم قطع میشه
واقعا وضعیت مسخره شده
.دوستان من از یکی شنیدم میگفت دیگه پلاس رو نمیه اشتراکی زد و فقط رو یه کنسول و یه اکانت میاد درسته یا هنوز مثل قبله؟
اخ اخ درک ات میکنم ، منم ۲ ماه پیش یکساله خریدم ، البته اشتراکی با یکی از دوستان ، اوون موقع گیفت ۶۰ دلاری ۵۰۰ تومن بود الان ....واقعا وضعیت برای گیمرا نا امید کننده است ، من خودم بصورت حرفه ای نزدیک ۲۰ تا ۲۵ ساله دارم گیم بازی میکنم ، هیچوقت حال و روز امون اینجوری نبوده
چه دوست خوبی داری.
خدمتت عرض کنم ، همین الان برای خود من و یکی از دوستان پلاس و چندتا بازی به اشتراک هست ، من نشنیدم سونی چیزی بگه راجع به این موضوع ، بدون مشکل داریم استفاده میکنیم...
.چه دوست خوبی داری