robb stark
کاربر سایت
fortnite چون فریه نیازی نیست حتی بخش پولیش ولی دستینی نیاز دارهسلام دوستان
برای بازی های تمام آنلاین مثل Destiny ، fortnite و... هم باید plus داشت؟
آخرین ویرایش:
fortnite چون فریه نیازی نیست حتی بخش پولیش ولی دستینی نیاز دارهسلام دوستان
برای بازی های تمام آنلاین مثل Destiny ، fortnite و... هم باید plus داشت؟
سلام داداش پلی استیشن پلاس بخاطر قیمت دلار گرون و گرون تر شده اما اگه قصد خریدش رو داری اگه تو فروشگاه بازی سنتر بود بخر اگه نه که من خرید گیفت کارت آیتونز - iTunes Gift Card پیشنهاد می کنم چند ساله از اینجا خرید کردم قیمت هاش نسبت به بقیه یکم بهتره حالا خودت سایت های دیگم بگردسلام دوستان
قصد خرید پلاس سه ماهه یا یک ساله دارم ، ممنون میشم فروشگاه اینترنتی معتبر معرفی کنید ( پیام خصوصی )
خرید از لینک فروشگاه بازی سنتر که داخل منو بالای سایت هست ، بنظرتون چطوره ؟
پیام دادمسلام دوستان
قصد خرید پلاس سه ماهه یا یک ساله دارم ، ممنون میشم فروشگاه اینترنتی معتبر معرفی کنید ( پیام خصوصی )
خرید از لینک فروشگاه بازی سنتر که داخل منو بالای سایت هست ، بنظرتون چطوره ؟
چه خبره 270 تومن. خود فروشگاه بازی سنتر کمتر از 200 قیمت زده. سایت های دیگه هم توی همین رنج قیمت یه کمی کمتر و بیشتر هستن نه دیگه 70 تومن اختلاف.سلام داداش پلی استیشن پلاس بخاطر قیمت دلار گرون و گرون تر شده اما اگه قصد خریدش رو داری اگه تو فروشگاه بازی سنتر بود بخر اگه نه که من خرید گیفت کارت آیتونز - iTunes Gift Card پیشنهاد می کنم چند ساله از اینجا خرید کردم قیمت هاش نسبت به بقیه یکم بهتره حالا خودت سایت های دیگم بگرد
و اینکه سعی کن 3 ماهه نخری 130 هزار تومنه اما 12 ماهه 270 هزار تومن که 3 ماهه در مقابلش اصلا ارزش نداره
والا دلار نزدیک 5 تومنه احتمالا فروشگاه بازی سنتر بروز رسانیش نکردهپیام دادم
چه خبره 270 تومن. خود فروشگاه بازی سنتر کمتر از 200 قیمت زده. سایت های دیگه هم توی همین رنج قیمت یه کمی کمتر و بیشتر هستن نه دیگه 70 تومن اختلاف.
بله دوست من سایت هایی هستن که 300 تومن و 320 تومن هم گذاشتن. ولی ملاک که بالاترین قیمت نیست.والا دلار نزدیک 5 تومنه احتمالا فروشگاه بازی سنتر بروز رسانیش نکرده
من که قیمت هارو زیاد نکردم تو فروشگاه های دیگه 2850 تومن هم هست
اخه psn کارت فقط با دلار نیست ریجن اروپا و خاورمیانه هم هست ولی اگه جاهایی ارزون دادن مطعن بشین بعد بخرین جون خرید های قبلی رو هم به قیمت جدید می فروشن تا بتونن محصول رو دوباره موجود کنن 1.5 سال پیش خودم پلاس 185 تومن خریدمبله دوست من سایت هایی هستن که 300 تومن و 320 تومن هم گذاشتن. ولی ملاک که بالاترین قیمت نیست.
من خودم قبل از گرونی دلار توی تابستون خریدم 165 تومن الان هم همون حدود 200 تومن هستن.
زیر 270-280 نمیتونه باشه رفیق الکی یه چیزی نگو.دلار نزدیک ۵ تومنه پس 6*۵=۳۰۰بله دوست من سایت هایی هستن که 300 تومن و 320 تومن هم گذاشتن. ولی ملاک که بالاترین قیمت نیست.
من خودم قبل از گرونی دلار توی تابستون خریدم 165 تومن الان هم همون حدود 200 تومن هستن.
اخه چرا الکی بگم دوست من؟زیر 270-280 نمیتونه باشه رفیق الکی یه چیزی نگو.دلار نزدیک ۵ تومنه پس 6*۵=۳۰۰
1 ساله زیر ۲۷۰،۸۰ عمرا نیست که بیشترمهست.
اونا که مجانی هستن پلاس نمی خواد.درود. دوستان آیا برای بازی کردن اون بازیهایی که کاملا آنلاین و مجانی هستند مانند world of tank blitz هم لازمه اکانت پلاس داشت؟
Sent from my HTC 10 using Tapatalk