Grand Theft
کاربر سایت
ریجن دستگاه اهمیتی ندارهسلام ریجن دستگاه دو هست و اکانتی که ساختم امریکا . پلاس امریکا باید بخرم یا اروپا ؟ فرقرمیکنه
بله فرق میکنه، باید پلاس آمریکا بخری
ریجن دستگاه اهمیتی ندارهسلام ریجن دستگاه دو هست و اکانتی که ساختم امریکا . پلاس امریکا باید بخرم یا اروپا ؟ فرقرمیکنه
فقط برای انلاین بازی کردن میشه بقیه چیزا نه! از جمله بازی های پلاس !سلام دوستان من یه پلاس برا اکانت دومم گرفتم اونرو اکتیو پرایمری کردم اما بازی های پلاسی رو که رو اکانت اصلیم دارم روشون قفل هست ارور لاینس انقضا شده رو میده
مگه وقتی اکتیو پاریمری می کنی اون پلاس برای اکانت های دیگه فعال نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
دو حالت داره صحبت شماسلام دوستان من یه پلاس برا اکانت دومم گرفتم اونرو اکتیو پرایمری کردم اما بازی های پلاسی رو که رو اکانت اصلیم دارم روشون قفل هست ارور لاینس انقضا شده رو میده
مگه وقتی اکتیو پاریمری می کنی اون پلاس برای اکانت های دیگه فعال نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
دو حالت داره صحبت شما
یا اکانت اولتون پلاسش تموم شده و شما دیگه نمی تونید بازی های رایگان پلاسی که با اون اکانت گرفتید بازی کنید
یا در صورت داشتن پلاس رو اکانت اولتون شما اون رو به اشتراک گذاشتید و دارید یه عنوان ظرفیت 3 ازش استفاده میکنید و باید فقط داخل خود اون اکانت بازی کنید
اگر پلاستون تموم بشه بازیهایی که ماهانه کاملا فری شده برای پلاس رو دیگه تا تمدید مجدد پلاستون نمیتونید بازی کنید و قفل میشن ولی بازیهایی که با تخفیف پلاس خریدید حتی اگر پلاس هم تموم بشه برای همیشه قابل بازی هستش و نیازی به پلاس ندارندرست متوجه نشدم.
اگه پلاس تموم بشه نمیشه دیگه نمیشه اون بازی هایی رو که فری با پلاس خریدیم بازی کنیم؟
بازی های تخفیف دار چطور؟
نه نباید بخرید ...سیزن پس همون مجموع شش اپیزود بازی هستشاین game of throne سیزن پسه؟
یعنی بازی و باید بخریم؟
اگر اون اکانت پلاس دار رو روی کنسول خودت اکتیو کنی میتونی بازیهایی که برای پلاس فری میشه رو با اکانت خودت بازی کنی و همینطور میتونی از آنلاین بازیها هم استفاده کنی ... بازیهایی هم که تخفیف پلاس میخورن رو باید بری داخل همون اکانت پلاس دار بخری و بعد با اکانت خودت بازیشون کنیمن اگر یه اکانت پلاس دار روی اکانت خودم شیر کنم ، فقط آنلاین می تونم بزنم یا مثلا بازی های فری پلاس رو هم میتونم بگیرم و یا تخفیفات پلاس رو هم میتونم استفاده کنم روی این یکی اکانتم ؟
با psxدوستان دیتای بازی until down رو که این ماه رایگان شده از کجا میتونم دانلود کنم؟
دروددوستان دیتای بازی until down رو که این ماه رایگان شده از کجا میتونم دانلود کنم؟