Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ببخشید یه سوالی داشتم
دوستم با اکانتش یه بازی خریده
بعد من تو دسگاه خودم اکانتشو اکتیو کردمو منم بازی دان کردم
اما حالا که میرم تو بازی بخش سینگل
دوتا گزینه بیشتر نیست یکی بک هست اون یکی هم purchase game
ببخشید چرا این طوری شده؟
راهی هست درست بشه؟

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام دوستان ما اماتورم اگه میشه یکی کامل جوابمو بده ممنون.
۱.تازه ps4 خریدم،کنسولمو اپدیت کردم به اخرین ورژن،psn هم ساختم، میخام بدونم قضیه این ۱۴ روز مجانی چیه؟الان من میتونم انلاین بازی کنم ایا؟
۲.بعضی دوستان میگن بازیای رایگان و این چیزه دقیقا این بازیا تو کدوم قسمته؟
۳.برای انلاین بازی کردن بازی باید اخرین ورژن اپدیت بشه؟اگه اره حجماشون فکـ کنمـ زیاد باشن،من دیدم بیرون دیتا میفروشن ایتا اپدیت هم دارن که بشه خرید و با فلش ریخت تو کنسول که دگ نیاز نباشه از اینترنت خودم اپدیت کنم؟؟؟
ممنون از پاسختون

• Like
سلام دوستان ما اماتورم اگه میشه یکی کامل جوابمو بده ممنون.
۱.تازه ps4 خریدم،کنسولمو اپدیت کردم به اخرین ورژن،psn هم ساختم، میخام بدونم قضیه این ۱۴ روز مجانی چیه؟الان من میتونم انلاین بازی کنم ایا؟
۲.بعضی دوستان میگن بازیای رایگان و این چیزه دقیقا این بازیا تو کدوم قسمته؟
۳.برای انلاین بازی کردن بازی باید اخرین ورژن اپدیت بشه؟اگه اره حجماشون فکـ کنمـ زیاد باشن،من دیدم بیرون دیتا میفروشن ایتا اپدیت هم دارن که بشه خرید و با فلش ریخت تو کنسول که دگ نیاز نباشه از اینترنت خودم اپدیت کنم؟؟؟
ممنون از پاسختون
سلام دوست عزیز
مبارک باشه.
1- 14 روز پلاس رایگان داری که می تونی باهاش انلاین بازی کنی و بازی هایی که این ماه برای کسانی که پلاس دارن رایگان شده را دانلود کنی و بازی کنی ولی برای فعال شدن 14 روز باید کارت اعتباری داشته باشی که متاسفانه اونم نیستش
2 - هر ماه سونی برای کسانی که پلاس دارن 2 تا بازی را رایگان می کنه و می تونن دانلود کنن و بازی کنید.توی پلی استیشن نتورک بری اونجا می زنه
3 - برای انلاین بازی کردن هم بازی و هم دستگاه باید اخرین ورژن باشه.در مورد دیتاش هم بیرون دیتای بازی ها رو می فروشن .فکر کنم اپدیت باید از خود دستگاه باشه.باز اینو دوستان جواب بدن ممنون میشم چون مطمین نیستم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or