Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب خوب خوب! :d نوبت منم رسید و کریسمس پیشاپیش مبارکم! :d
فردا پس فردا ، یه کارت 50 دلاری باید بگیرم و وان پیس :bighug:
مبمونه رچت و C:MoF !
کلش میشه 12.5+30+15=57.50
ما میمونیم و یه تخفیف روی رچت یا کسلوانیا! و بارمون رو از استور این نسل میبندیم :-" :d
حجمس چقدره راستی؟ :-" (مشخصه چی رو میگم دیگه؟ :d )

دوستان حرفه ای حتما راهنمایی کنند :دی
بازیهایی شبیه به animal crossing/harvest moon و همچنین شبیه ZELDA برای پی اس ان چیزی سراغ دارید ؟
حتما معرفی کنید ( ژاپنی هم بودن ولی اگه با زبان اینگلیسی هم موجود بودن اشکالی نداره :دی )

بازیهایی شبیه به animal crossing/harvest moon و همچنین شبیه ZELDA برای پی اس ان چیزی سراغ دارید ؟
حتما معرفی کنید ( ژاپنی هم بودن ولی اگه با زبان اینگلیسی هم موجود بودن اشکالی نداره :دی )
اون AC رو بازی نکردم ولی مزرعه دار و زلدا رو بازی کردم که بازی شبیه به مزرعه دار رو تو PSN تجربه نکردم ولی یه بازی شبیه ساز کشاورزی با همین نام تو PSN هست و البته خود مزرعه دار هم برا ویتا هستن (فکر کنم البته).
بازی شبیه به زلدا هم Okami هست که پا به پا زلدا شاهکاریه برای خودش

مابقی دوستان هم حتما کمک کنن :دی ( مثلا یه سوال ! ؟ DISGAEA شبیه اونایی که گفتم هستند ؟ دارک سایدرز ها چی ؟ )
مرسی مرتضی :دی

بازی شبیه Harvest Moon فقط Tokyo Jungle توصیه میشه ! :دی

Disgaea - دیسگایی - تنها شباهتش اینه که آدماش مثل Harvest Moon کوچیکن وگرنه سبکش JRPG ــه.
دارکسایدرز هم نمیدونم کی بهت گفته ولی کلاً فرق داره و اکشن سوم شخص ـه.

فک کنم بازی هایی که حامد معرفی کرده خیلی عالین...l-)
راستی دارک سایدرز رو هم نگیر چون اصلا سبکش فرق میکنه اکشن سوم شخص هستش،اصلا بدرد نمیخوره،جواب رو هم بهت پ.م کردم;)

- - -ویرایش - - -

آخ آح داشت یادم میرفت ها...
من دنبال یه بازی میگشتم که اصلا پیداش نکردم،لطفا اگه شما بچه ها لینک دانلودی سراغ دارید مارو هم دریابید.
اسم بازی outland هستش، ناشرش هم یوبیسافت ـه ، بازیش هم دانلودی هستش...
خواهشا اگه کسی سراغ داشت مارو هم مطلع کنه، بدجور تو کف این بازیه هستم...:x
ممنون

فک کنم بازی هایی که حامد معرفی کرده خیلی عالین...l-)
راستی دارک سایدرز رو هم نگیر چون اصلا سبکش فرق میکنه اکشن سوم شخص هستش،اصلا بدرد نمیخوره،جواب رو هم بهت پ.م کردم;)

- - -ویرایش - - -

آخ آح داشت یادم میرفت ها...
من دنبال یه بازی میگشتم که اصلا پیداش نکردم،لطفا اگه شما بچه ها لینک دانلودی سراغ دارید مارو هم دریابید.
اسم بازی outland هستش، ناشرش هم یوبیسافت ـه ، بازیش هم دانلودی هستش...
خواهشا اگه کسی سراغ داشت مارو هم مطلع کنه، بدجور تو کف این بازیه هستم...:x
ممنون

توی استور هست من وقتی برای ریجن 1 امد دانلودش کردم البته فری

Dragon's Dogma
Dark Souls
Trinity Souls
Sorcery
NIER
3D DOT GAME HEROES
ni no kuni wrath of the white witch
TALES OF ها
اینا چی :دی ؟ اوکامی چرا انقدر حجیمه :| ! ؟
ولی رو پی اس 2 رفتمش حیف زبونش جاپونی بود ولی شاهکاری بود :دی

آخرین ویرایش:
Dragon's Dogma
Dark Souls
Trinity Souls
Sorcery
NIER
3D DOT GAME HEROES
ni no kuni wrath of the white witch
TALES OF ها
اینا چی :دی ؟ اوکامی چرا انقدر حجیمه :| ! ؟
ولی رو پی اس 2 رفتمش حیف زبونش جاپونی بود ولی شاهکاری بود :دی

Dark Souls , Dragon's Dogma اکشن سوم شخص هستند و طولانی ...
Sorcery هم یه بازی چیپ برای Move هست و ارزش خاصی نداره.
مابقی بازیهایی که نوشتی JRPG هستند. سلیقه ی خاصی میخواد که این بازی ها رو انجام بدی و لذت ببری. مثلاً اگر Final Fantasy VII روی PS1,PC یا Eternal Sonata را روی PS3 رفته باشی از این بازی ها که گفتی هم خوشت میاد.

چطوری شروین جان !!! :-*

بهت این هارو پیشنهاد میکنم :

برای HARVEST MOON / ANIMAL CROSSING بازی های Rune Factory: Tides of Destiny و TOKYO JUNGLE رو پیشنهاد میکنم !

برای زلدا بنظرم بهترین : 3D DOT GAME HEROES و ICO رو معرفی میکنم !

ولی در کل برای بازی ها توپ JRPG : بازی های زیر رو شروع کن که بنظرم آسونن :

TIME AND ETERNITY
TALES OF XILLIA
NI NO KUNI

رو بازی کن !

:d

---------

راستی DARK SIDERS توی شاخه های JRPG گذاشتی ! :|

NIER هم میکسی از المان های آر پی جی و جی آر پی جی و اکشن ادونچر و هک اند اسلش هست که خوب پیشنهاد میشه شدید !
راستی میدونستید این بازی nier نسخه ی شرفیش شخصیت اصلی اینقدر گنده نبود و مثل یک جوان عادی بود و دختره تو بازیش خواهرش بود !
و نسخه ی غربیش قیافه ی شخصیت رو عوض کردن گنده و ورزشکارش کردن و دختره رو فرزند شخصیت اصلی کردن !
لول .... (:

برای زلدا بنظرم بهترین : 3D DOT GAME HEROES و ICO رو معرفی میکنم !
بردیا داداش زلدا و آیکو؟؟:d بعد زلدا چطوری با آیکو حساب میشه؟؟؟
از اونجایی که آیکو بازی کردم گفتم ها:|منظورم یعنی اینه که تو میگی اینا شبیه هم هستن یا نه؟؟؟اگه هستن که من هم بازی کنم...:-/

بردیا داداش زلدا و آیکو؟؟:d بعد زلدا چطوری با آیکو حساب میشه؟؟؟
از اونجایی که آیکو بازی کردم گفتم ها:|منظورم یعنی اینه که تو میگی اینا شبیه هم هستن یا نه؟؟؟اگه هستن که من هم بازی کنم...:-/

داداش حسین چون شبیه دقیقا زلدا تو بازی های 3 نیست من این رو گفتم ولی جون من یکم شبیه مثلا مبارزات نیمه آسون داره و پازل داره و باس فایت داره و داستان داره و شخصیت ها بی صدان و دیالوگی هست و همش محافظت میکنیم از یک شخصیت مونث و تو زلدا هم لینک میخواد یک شخصیت مونث رو نجاب بده !

از اینطوری معیار ها گفتم شبیه ترین به بازی زلدا ایکو هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or