Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
AC4 که هر طرف بره آخرش برا پلاس فریه:d پس خرید منتفیه! پلاس شاید تخفیف بخورده. dragon crown ویتا اگه تخفیف تپلی بخوره شاید بگیرمش شاید:d
دو تخفیف اول باید امروز بیان ولی هنوز که خبری نشده
دقیقا یکی از بازی هایی که من چشم دوختم همین لعنتی هستش :دی امیدوارم تخفیف تپل بزنند برای ویتا نه برای PS3 چون Cross Buy نیستش!

دو تا تخفیف هم تا عصر میاد به وقت ایران احتمالا چون انگلیس الان ساعت 11 هست هنوز. سال پیش معمولا عصر آپدیت میشد.

دقیقا یکی از بازی هایی که من چشم دوختم همین لعنتی هستش :دی امیدوارم تخفیف تپل بزنند برای ویتا نه برای PS3 چون Cross Buy نیستش!

دو تا تخفیف هم تا عصر میاد به وقت ایران احتمالا چون انگلیس الان ساعت 11 هست هنوز. سال پیش معمولا عصر آپدیت میشد.

البته DC گویا نسخه پلی3 اش با اختلاف کم بهتره! من که میگم برا ویتا اگر تخفیف بخوره قیمتش بیاد رو 15-16 دلار امارات(الان خود 35-40 دلاره):d
من هم الان یه دستم رو گوشیه تا تخفیف ها معرفی شدن اگه تخفیف خفنی بود زنگ بزنم برای خرید کارت:))
منو بگو 40 دلار داشتم تو استور ویتا رفتم بتمن رو بخرم قبلش یه لحظه گفتم برم DC رو بخرم ولی خفاش مارو کشید طرف خودش:d

البته DC گویا نسخه پلی3 اش با اختلاف کم بهتره! من که میگم برا ویتا اگر تخفیف بخوره قیمتش بیاد رو 15-16 دلار امارات(الان خود 35-40 دلاره):d
من هم الان یه دستم رو گوشیه تا تخفیف ها معرفی شدن اگه تخفیف خفنی بود زنگ بزنم برای خرید کارت:))
منو بگو 40 دلار داشتم تو استور ویتا رفتم بتمن رو بخرم قبلش یه لحظه گفتم برم DC رو بخرم ولی خفاش مارو کشید طرف خودش:d
من دیگه PS4 برسه تا چند روز دیگه دوست قدیمیم میره تو کمد تا زمانی که Wolf among us و Walking Dead بیادش :دی ترجیح میدم رو ویتا تخفیف بخوره.
اگه خفاش هم تخفیف بخوره شاید بخرم :دی Tearaway رو پلات کردم و منتظر یه بازی خوب دیگه هستم که بیاد رو ویتا با قیمت ارزون بخرم و بزنیم بر تن خسته. Reyman هم میتونه گزینه خوبی باشه :دی

من دیگه PS4 برسه تا چند روز دیگه دوست قدیمیم میره تو کمد تا زمانی که Wolf among us و Walking Dead بیادش :دی ترجیح میدم رو ویتا تخفیف بخوره.
اگه خفاش هم تخفیف بخوره شاید بخرم :دی Tearaway رو پلات کردم و منتظر یه بازی خوب دیگه هستم که بیاد رو ویتا با قیمت ارزون بخرم و بزنیم بر تن خسته. Reyman هم میتونه گزینه خوبی باشه :دی

دوست قدیمیت GT6 هم داره ها!:d درباره بازی خوب جدید که ویتا چیز خاصی نداره تو آینده نزدیک. ریمن هم گزینه خوب و محتملی هست برای کریسمس ولی اینم مثل AC4 هرکاری بکنه آخرش پلاس فریه:d (مخصوصا نسخه ویتاش)
کیلزون ویتا و SR IV هم از گزینه های احتمالی تخفیف هستن.

دوست قدیمیت GT6 هم داره ها!:d درباره بازی خوب جدید که ویتا چیز خاصی نداره تو آینده نزدیک. ریمن هم گزینه خوب و محتملی هست برای کریسمس ولی اینم مثل AC4 هرکاری بکنه آخرش پلاس فریه:d (مخصوصا نسخه ویتاش)
کیلزون ویتا هم از گزینه های احتمالی تخفیف هست.
GT6 رو گذاشتم تابستون چون میدونم بخرم اینجا از درس و زندگی میافتم :دی همینجوریش PS4 بیاد وقت کم میارم دیگه سراغ اون برم کلا همه دروس رو میافتم :دی
آره ریمن هم ممکنه فری بشه در آینده مثل قبلی ولی اگه خیلی ارزون بشه شاید خریدمش :دی
کیلزون رو هم که خریدیم هر دو تامون و توفیقی نداره بخوره یا نخوره!

GT6 رو گذاشتم تابستون چون میدونم بخرم اینجا از درس و زندگی میافتم :دی همینجوریش PS4 بیاد وقت کم میارم دیگه سراغ اون برم کلا همه دروس رو میافتم :دی
آره ریمن هم ممکنه فری بشه در آینده مثل قبلی ولی اگه خیلی ارزون بشه شاید خریدمش :دی
کیلزون رو هم که خریدیم هر دو تامون و توفیقی نداره بخوره یا نخوره!
اره تنها ضدحال این ایام تخفیف و... همین بازیهایی که خودت قبلا خریدی! مثلا من مطمئنم پاپیتر تخفیف میخوره یا اسلای و ال استار و ... رو خلاصه یه جورایی مفت میندازن به ملت و ما رو داغ دار میکنن:d
راستی گاو اسنشن و تلو هم از کاندیدای تخفیف هستن. فکر کنم کل تخفیفات رو حدس زدم دیگه برید حال کنید:d

خب اولین تخفیف مشخص شد! نسخه ویتا و پلی3 بازی FIFA14 !!
شروع ناامید کننده:|

Last edited by a moderator:
کجا؟ تو بلاگ که هنوز چیزی نیومده؟:-/

تو ورژن pc استور بخش تخفیف ها اضافه شده و این دو تا رو گذاشتن + یه فیلم هم برای اجاره با تخفیف. البته تو کامنت ها بلاگ هم همه دارن نق میزنن که این چه وضع تخفیفه!
تعطیل هستن بلاگ رو آپ نمیکنن گویا:d

تو ورژن pc استور بخش تخفیف ها اضافه شده و این دو تا رو گذاشتن + یه فیلم هم برای اجاره با تخفیف. البته تو کامنت ها بلاگ هم همه دارن نق میزنن که این چه وضع تخفیفه!
تعطیل هستن بلاگ رو آپ نمیکنن گویا:d
من هنوزم چیزی نمیبینم :دی

https://store.sonyentertainmentnetw...-eng/cid=EP0006-PCSB00339_00-FIFAVITA20140001

در مورد AC4 هم خودم همين نظر رو دارم يعني اخرش براي پلاس مياد :| به خاطر همينه كه مي گم پلاس تخفيف بخوره مي گيرم :|

فيفا14 تخفيف خورده :-j
فقط اميدوارم بتل 4 تخفيف 50% ايي نخوره كه قشنگ ميتركم :|

عكس هاي راهنمايي نمي ذارن مثل پارسال :|

-------------------------------------------------------

مي گم ICO & SoTC تا حالا توي پلاس اومدن ديگه :|
الان دارم مي فهمم عجب ضرري كردم پلاس هاي بلند مدت نخريدم :|
با پول يه بازي فيزيكي ميشه چندين و چند بازي داشت :| مثلا" خيلي دوست داشتم J&D TRILOGY رو بازي كنم الان ديدم توي پلاس ماه گذشته بوده :|

آخرین ویرایش:
مال اروپا هم فیفاست؟ :(

الان دارم مي فهمم عجب ضرري كردم پلاس هاي بلند مدت نخريدم
yahoo_22.gif

با پول يه بازي فيزيكي ميشه چندين و چند بازي داشت
yahoo_22.gif
مثلا" خيلي دوست داشتم J&D TRILOGY رو بازي كنم الان ديدم توي پلاس ماه گذشته بوده
yahoo_22.gif
البته بستگی به ذائقه داره. مثلا من از کل پلاس یک سال گذشته فقط با چهار پنج تا بازیش حال کردم.

Flash Sale استور US هم واقعا خوب هستش،آقا مرتضی قیمت ها رو صفحه ی قبل گذاشتن ،مخصوصا ریمن (ویتا) و bioshock واقعا فوق العادن! ( استور US رسما مدتی UK رو منهدم کرده!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or