Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لعنتي:|:|:|
اون طرحي كه پارسالام بود ،امسالم هست:bighug:(جمله ي چرتي شد:|)
از امروز تا ٢٩ اكتبر به اعضاي خريد هر٥٠$. ١٠ دلار به شما در تاريخ ٨نوامبر برگردونده ميشه:) ( تا سقف ١٠٠$ بر ميگردونن)
مثلا اگه ٢٠٠ دلار خرج كنيد بتون ٤٠$. تاريخ ٨نوامبر از طريق منوي xmb و ايميل كد رو بتون ميدن!:)
پ.ن: اگر ٤٩/٩٩$ خريد كنيد(براي مثال پلاس يكساله). به شما هم ١٠$ برگردونده ميشه:)
يعني چي مي شد اين طرح رو يه ماه پيش مي زاشت :|:|:|

از امروز تا ٢٩ اكتبر به اعضاي خريد هر٥٠$. ١٠ دلار به شما در تاريخ ٨نوامبر برگردونده ميشه:) ( تا سقف ١٠٠$ بر ميگردونن)
مثلا اگه ٢٠٠ دلار خرج كنيد بتون ٤٠$. تاريخ ٨نوامبر از طريق منوي xmb و ايميل كد رو بتون ميدن!:)
پ.ن: اگر ٤٩/٩٩$ خريد كنيد(براي مثال پلاس يكساله). به شما هم ١٠$ برگردونده ميشه:)

LOL من این هفته FIFA 14 و BF4 گرفتم , الان داره تا ته میسوزه :d

=))=))=))

علي الخصوص به تو احمد ميخندم كه گفتم بيا BF4 بخريم گفتي پول ندارم :|
حالا ميرم 60 دلار خرج ميكنم با اون 10$ اش كله تو يكي رو مي كنم>:)

كد رو ميذارم روي 5 دلاري كه پارسال داد ميشه 15 دلار ميزنم به يه DLC يا يه بازي مشت :d
الان وسوسه شدم برم بازم دلار بخرم :|:d

http://blog.us.playstation.com/2013...-every-50-spent-new-day-1-digital-pre-orders/

ليست بازي هاي بزرگ پيشرو رو هم داده
البته ربطي نداره كه شما بايد حتما" اينهارو بخريد
Game Release Date Pre-order Bonus
NBA 2K14 10/1/2013 King James Pack & Exclusive Theme
F1 2013 10/8/2013 Exclusive Theme
10% off pre-order for PS Plus
F1 2013: Classic Edition Game Bundle 10/8/2013 F1 Race Stars & Exclusive Theme
10% off pre-order for PS Plus
Lego Marvel Superheroes 10/22/2013 Exclusive Theme
Rocksmith 2014 10/22/2013 “Cherub Rock” by The Smashing Pumpkins & Exclusive Theme
Batman Arkham Origins 10/25/2013 Deathstroke DLC & Exclusive Theme
Battlefield 4 10/29/2013 China Rising Expansion & Exclusive Theme
WWE 2K14 10/29/2013 The Ultimate Warrior Character & Exclusive Theme
Assassin’s Creed IV Black Flag 10/29/2013 Exclusive Aveline Figurehead & Theme
Assassin’s Creed IV Black Flag Gold Edition 10/29/2013 Exclusive Aveline Figurehead & Theme
Call of Duty Ghosts 11/5/2013 Free Fall Map & Exclusive Theme
Call of Duty Ghosts Digital Hardened Edition 11/5/2013 Free Fall Map & Exclusive Theme
Need for Speed Rivals 11/19/2013 Ultimate Cop Pack & Exclusive Theme
Watch_Dogs 11/19/2013 Exclusive PlayStation mission, R33B Gun & Theme

آخرین ویرایش:
اگه بت بگم توي خريداي شريكي روي هم ١٧٠$ خرج كردم :| چه حسي بت دست ميده:-/برا من با نشستن تو يخ هم حل نميشه :dبرا تو كه سوزشه:|
خوبه باز برا بياند ١٠$ ميگيريم :|
از دوستان ديگر كه مثل من و احمد هستند ،درخواست مي كنم فقط ارامشخودشون رو كنترل كنند:d:|
پ.ن: من و محسن چه اپيك فيلي شديم سر اين قضيه:|
خوبه از اين شرط بندي هاي جاستين بيبري نكرديم#:-s:d

لعنت به همشون!:d
پدر سوخته ترين استراتژي سوني طي امسال بود! همه ي پيش خريد ها و بازيا رو بدون هياهو وارد استور كرد، خوب كه ملت خريد هاشون رو كردند، اين طرح اجرا شد!:|

انقدر فشار روحی وارد نکنین سکته میکنما :-s:d آقا لعنت بر اجدادشون :d تو این 10 روز 180$ خرید کردم یعنی 30$ پرید :)) یکی منو بگیره

علي الخصوص به تو احمد ميخندم كه گفتم بيا BF4 بخريم گفتي پول ندارم :|
من لحظه آخر تصمیم گرفتم :| 2 روز پیش BF4 گرفتم کاش اون دستی که Pre-Order کرده ( من نبودم :d ) قطع شه :d

الان سونی باید به همه ــمون ایمیل بزنه apply water to that burned area :))

حالا اين جريان 50$ خريد 10$ جايزه به يه طرف يه سري تخفيف هم UK داده ! تحت عنوان WAR ZONE ! روي عناوين شوتر !!!

ولي نميدونم اين UK با اين كه پلاس اش قوي تر از US بود خصوصا" سال گذشته اما چرا اصلا" از اين مدل برنامه هاي US نميذاره :|

يه چيز فوق العاده بد US هم اينه كه اصلا" توضيحات يه بازيش كامل نيست !
الان يك هفته است كه طرح الان بخر بعد بيا ديجيتالي PS4 رو هم ببر ( :d ) رو معرفي كردن توي UK اين رو زدن از WATCH DOGS بگير تا BF4 اما توي US حتي اطلاعات ساده رو هم به روز رساني نكردن !!! واقعا" US ضعيف ميزنه

اگر شاملتون بشه سریعا برات یه ایمل میاد که جائزه رو گرفتی اگر هم نه که هیچی

رفيق مطمئني كه ايميل حتما" مياد ؟!
من BF4 رو دقيقا" زماني كه اين OFFER اومده بود گرفتم ! اما هيچ ايميلي مبين بر اين مضمون نگرفتم ! فقط ايميل تشكر از خريد برام اومد

یه پسر خوبی به من توضیح بده چرا اسکایریم تو استور نیست ؟ :|
میزنم The Elder Scrolls که فقط دی ال سیا میان :| میزنم tes که هیچی . میزنم skyrim ـم که هیچی بازم :| !
پلاس جدید به استور اضافه شده یه ماه 9 دلار ( استور امارات )
می ارزه اسلیپینگ داگزو 9 دلار بخرم ؟ رو 360 قبلا رفتم / یا نگه دارم بازی چیزی ممکنه بیاد ؟
برن آوت کرش بود چی بود که از بالا نشون میداد ... اون خوبه ؟:دی

بازیها پلاس ماه نوامبر برای اکانتهای اروپا اعلام شد

Entering PS Plus:

این بازیها هم از سرویس پلاس حذف میشن :

Leaving PS Plus:

به نظرم که بازیهای خوبی گذاشتن...دم پلاس اروپا گرم

Remember Me رو حتما بازی کنید فقط به خاطر گرافیکش ( هر چند داستان و موزیک خوبی هم داره ) . یکی از بهترین گرافیک هایی هست که میتونید رو کنسول های این نسل ببینید , بعضی جاهاش گرافیکش در حد Infamous Second Son ـه . حالا انشالا بازی میکنید میبینید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or