Emperor visari
کاربر سایت
استارهاوک رو قبلا دادن.
لیست دلخواه من:d :
1-Borderlands 2
2-Dishonored
3-DmC
4-Farcry 3
......
1-Borderlands 2
2-Dishonored
3-DmC
4-Farcry 3
......
سينت رو فكر كنم حجمش بالا باشهآپدیت ماه دیگه ی آمریکا باز بد نیست! :d یکم آدم شدن (گرچه بازم اروپا بهتره :d ) SR III رو احتمالا میگیرم! :d شانس هم ندارما! همین یک ماه پیش Machinarium رو بالاخره بازی کردم :d (البته رو موبایل! :d ) اگر بازی نکرده بودم حتما میگرفتمش! ولی حالا...نمیدونم احتمالش زیاد نیست که بگیرم! :d
البته به سلامتی PSN کارت اروپا هم خریدیم، و این هفته یحتمل فعالش میکنیم برای SOTC و ICO و ...! :d
فقط خداکنه بازی های سالانه ی خفنی بزارن! :d مثلا LBP K عالیه حیف کالکشن نمیزارن وگرنه درخواست رچت یا جک هم میکردم ، کلا یه چندتا بازی خوب بزارن که بازی نکردیم مثلا استارهاوک یا TM هم خوبه! :d ولی شانس ASBR خیلی خیلی بالاست! :d تا الان انقدر تخفیف زدن و اینا،آخرشم مطمئنا برای پلاس میزارنش که مطمئن بشن همه بازیش کردن! :d
فقط تنها مشکل من اینه که PS3ـم جا نداره!
استارهاوک رو قبلا دادن.
1-Borderlands 2
2-Dishonored
3-DmC
4-Farcry 3
......
خیلی تو رویا بسر میبری:d
احتمالا همشون فرست پارتی خواهند بود و بس!!
آره واقعا یک پلتفرمر جذابه از این بازی ها این نسل باید خیلی بیشتر میبود
Leaving PS Plus in June:
12th June: LittleBigPlanet 2
12th June: inFamous 2
12th June: Motorstorm Apocalypse
Entering PS Plus in June:
12th June: Uncharted 3 Drake’s Deception (Single Player)
12th June: LittleBigPlanet Karting
12th June: XCOM: Enemy Unknown
کثافت 13 14 گیگه!! این سازنده ها بازی رو که ساختن فکر اونایی که دیجیتالی می گیرنو نکردن و با خودشون گفتن 50 گیگ جا داریم هر جور راحتین کد بنویسین.یوهوووووووووووو!!!!!!! LBP K !!!!!!!! :bighug:
کثافت 13 14 گیگه!! این سازنده ها بازی رو که ساختن فکر اونایی که دیجیتالی می گیرنو نکردن و با خودشون گفتن 50 گیگ جا داریم هر جور راحتین کد بنویسین.