Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آپدیت ماه دیگه ی آمریکا باز بد نیست! :d یکم آدم شدن :-" (گرچه بازم اروپا بهتره :d ) SR III رو احتمالا میگیرم! :d شانس هم ندارما! همین یک ماه پیش Machinarium رو بالاخره بازی کردم :d (البته رو موبایل! :d ) اگر بازی نکرده بودم حتما میگرفتمش! ولی حالا...نمیدونم:-" احتمالش زیاد نیست که بگیرم! :d

البته به سلامتی PSN کارت اروپا هم خریدیم، و این هفته یحتمل فعالش میکنیم برای SOTC و ICO و ...! :d
فقط خداکنه بازی های سالانه ی خفنی بزارن! :d مثلا LBP K عالیه:x حیف کالکشن نمیزارن وگرنه درخواست رچت یا جک هم میکردم:-" ، کلا یه چندتا بازی خوب بزارن که بازی نکردیم :-" مثلا استارهاوک یا TM هم خوبه! :d ولی شانس ASBR خیلی خیلی بالاست! :d تا الان انقدر تخفیف زدن و اینا،آخرشم مطمئنا برای پلاس میزارنش که مطمئن بشن همه بازیش کردن! :-" :d

فقط تنها مشکل من اینه که PS3ـم جا نداره! :|
سينت رو فكر كنم حجمش بالا باشه:|
چه مشكل بديه اين نداشتن جا:(( باسد از همون اول مثل من ٥٠٠ گيگش مي كردي تا خيالت راحت باشه;;):>

آخرین ویرایش:
اسلاي جديده:d
Psasbr:d
بتمن اركام سيتي:|
Lbp k:)
فعلا اينارو داشته باشيد تا براي بازي تاي ديگه تصميم بگيرم;;)
پ.ن: اون دو تاي اول فري شه مه مي شه:d يك نفر چه قدر بسوزه:lol:
نمي تونم وصف كنم چقد:d

خیلی تو رویا بسر میبری:d
احتمالا همشون فرست پارتی خواهند بود و بس!!

اینا فرست پارتی نبودن.
Darksiders Warhammer 40,000: Space Marine Virtua Fighter 5: Final Showdown
البته خوب بازیای پر فروشی هم نبودند:(
الان فرست پارتی که تا حالا نداده باشن تو استور زیاد نداریم. اینا هست:
LBP Karting
All Stars
Killzone 3
Uncharted 1,2,3 (اگه ملاحظه 20 گیگیا و 40 گیگیا رو بکنن نباید بدن)
Twisted Metal
گاوهای HD
+5 6 تا بازی آرکید
بازی مووم که قاعدتا نباید بدن.

دیروز یک سری خبرهای جدید از Puppeteer اومد! :d
اول اینکه تریلر E3 بازی منتشر شد! ( E3 چهار روز دیگستا:-" دقیقا رو چه حسابی اسمش تریلر E3 میباشد؟ :d )
Puppeteer E3 Trailer.mp4

پیشنهاد میشه تریلرش رو نبینید! :d محیط های مختلف و چندین باس جدید رو نشون میده! :d ولی خیلی خفن بود>:) البته اگر دیدید هم مشکلی نداره! :d اصلا ببینید :d
علاوه بر این، 4تا سر جدید رو معرفی کردن که اسم هاشون بسیار باب طبع من بود! :d اما ندیدم که توی خود بازی ببینمشون :p
این 4تا سر جدید عبارتند از :
نینجا ، شوالیه ، دزد دریایی و کشتی گیر

این هم Bonusـهای پیش خرید بازی! (برای پیش خرید روی Store هم خواهد آمد! :d )

و بالاخره یه رد پای ژاپنی توی بازی پیدا شد :-"

این دختره که همراهش هست(قرمزه) خیلی حس ژاپنیی داره :p
اول فکر کردم جایگزین اون گربه ای که همراهمون شده! ولی مثل اینکه اون گربه هم هست،یا حداقل تا یه جایی توی بازی همراهمونه! چون توی همین تریلر آخر هم حضور داشتش! :d

----
نمیدونم کسی اهل Home هست یا نه! :d ولی به مناسبت E3 یک سری خرت و پرتایی گذاشته! :-" شاید به خاطر تم متحرک Beyond برم آپدیت کنمش و بگیرمش! :d (تم متحرک از TLOU و Destiny هم میباشد :d )
همینطور trial یک ماهه ی PS Plus هم میدن :d البته نمیدونم واقعا چنین چیزیه یا از اون کدهایی میباشد که باید حداقل 3ماهه بخری تا کار کنه یا نه :-"

Akiba
Puppeteer فوق العادست . اصلا یه عالمی ـه . تاریخ انتشارش معلوم شده ؟
آره واقعا یک پلتفرمر جذابه:x از این بازی ها این نسل باید خیلی بیشتر میبود:-s
تاریخ انتشارش یکی دو ماه پیش اعلام شد، 10 سپتامبر میاد، هم دیجیتالی و هم فیزیکی عرضه میشه، قیمتش هم 40 دلاره :-" (زیاده:-" منتظر تخفیف میمونیم :d )

کثافت 13 14 گیگه!! این سازنده ها بازی رو که ساختن فکر اونایی که دیجیتالی می گیرنو نکردن و با خودشون گفتن 50 گیگ جا داریم هر جور راحتین کد بنویسین.
:|:|:|
بابا ولمان کنید جون خودتون! :(( من بدبخت رفتم یه هارد 250 قبل از این حرکات پلاس برای PS3ـم گرفتم و جایگزین 40ـی که بود نبودم:-" الان آخر نسلی ببینم کاری میکنند مجبور به عوض کردن دوباره ی هارد بگیرم یا نه! :| (البته عمرا عوض نمیکنم ولی خوب کلا رو اعصابه :d )
اسلای هم 15 گیگ فعلا دانلود شده:-" 4 گیگ دیگه! :bighug:

---
راستی چک کردم،توی بلاگ اروپا خبری از قیمت Puppeteer ندیدم! یحتمل توی بلاگ های قبلیشون بوده! :d بعدا میچکم خبر میدم! :d
یکی زحمت ایجاد تاپیک بازی رو هم بکشه بسیار متشکر میشویم! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or