من خریدم در حال دانلوده . با این سرعت اینترنت اینجا طول میکشه 2 گیگ.دوستان Castle رو منم هستم:d
این Shank هم خیلی باحاله کسی خریده؟
من خریدم در حال دانلوده . با این سرعت اینترنت اینجا طول میکشه 2 گیگ.
دوست عزیز این جا تاپیک PSN Games هست به بازی های اصلی خود PS چه ربطی داره؟ یکم بیشتر دقت کنید. ممنوندوستان کسی Uncharted2 میزنه؟هر کی میزنه منو add کنه
دوست عزیز اونی که زده free احتمالا نسخه trial بازی هست وگرنه این جور بازی ها هیچ وقت free نیستند یا بهتر بگم اصلا بازی توی store وجود نداره که مجانی باشه مگر برای افرادی که plus دارنسلام
این worms 2 : Armageddon رو کسی dl کرده ؟؟؟ بازیه کامله ؟؟؟ من دیدم free بود اگر باحاله dl کنیم .
نیما ما همه خواهان این بازی هستیم:biggrin1: ولی فکر کنم نصف بچه های سایت ریجن 2 هستن و متاسفانه هنوز نیومده:biggrin1: ببین joe danger کی اومده بود روی us، تازه این هفته برای uk اومد:biggrin1:lolاقا این Castle Crashers چک پوینت نداره اعصابم خورد کرد ! :d
چرا کسی نیست من باهاش مولتیش رو برم ! یکی بخره بریم دیگه !
چرا نیما میشه بازی کرد ولی مسئله اصلی ما(یا حداقل من) اینه که US Card با قیمت خوب پیدا نمی کنم که بخرم. تو وقتی یک بازی رو دانلود کنی با هر اکانتی و ریجنی که رو سیستم داشته باشی می تونی بازی رو انجام بدیخب یه سوال :
من اکانت UK هم دارم ! بازی رو هم که دارم ! اگه من با اکانت UK ام Sign in بشم و بازی کنم ! چطور میشه ؟
مثلا نمیشه با اکانت US دان کرد و با UK بازی کرد ؟
اون دمو هستش که!!!سلام
این worms 2 : Armageddon رو کسی dl کرده ؟؟؟ بازیه کامله ؟؟؟ من دیدم free بود اگر باحاله dl کنیم .
من دارم ادم کن تا با هم بازی کنیم:dاقا این Castle Crashers چک پوینت نداره اعصابم خورد کرد ! :d
چرا کسی نیست من باهاش مولتیش رو برم ! یکی بخره بریم دیگه !