Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی Flower رو از نسخه اینترنتی SEN بخریم Cross-Buy خریده میشه ؟!

For one price, get Flower™ on PS4™, PS3™ and PlayStation®Vita systems. Purchase it on your PS4™ system and it will automatically appear for download on your PS3™ and PS Vita systems at no additional cost.

سونی برای این هفته یه Flash Sale 0.99$ رو برای PS3/PS Vita/PSP در نظر گرفته. نسبتا جالب هست و بیشتر عناوین کلاسیک و جمع و جور رو شامل می‌شه.

(Velocity Ultraش خیلی خوب و خاصه و واقعا یک Shoot em up درست و حسابی هست برای کسایی که به این سبک‍ها علاقه دارند. برای پلاس هم رایگان شده بود قبلا. کلا یکی از بهترین بازی‌های لیست هست و حسابی با این قیمت می‌ارزه. جز بهترین آرکید گیم‌های 2012 هم هست.)

لیست کامل

Flash Sale ایندفعه به نظرم اصلا خوب نبود:| کلا بازی هایی مه گذاشته،خوب هاش فقط بازی های کلاسیک میباشد! ( PS1 و PS2 ) ، بقیه ی بازی ها هم یا برای پلاس اومدن قبلا،یا هم مفت نمی ارزن:|
امیدوارم یه تخفیف درست حسابی بزنند به زودی! امسال برعکس سال های قبل، تخفیف تابستونه ی جالبی هم نزاشته بودن

Flash Sale ایندفعه به نظرم اصلا خوب نبود:| کلا بازی هایی مه گذاشته،خوب هاش فقط بازی های کلاسیک میباشد! ( PS1 و PS2 ) ، بقیه ی بازی ها هم یا برای پلاس اومدن قبلا،یا هم مفت نمی ارزن:|
امیدوارم یه تخفیف درست حسابی بزنند به زودی! امسال برعکس سال های قبل، تخفیف تابستونه ی جالبی هم نزاشته بودن

برا تو خوب نبود برا من خوب بود 7 تا بازی خریدم ! :دی اونور هم ملت راضی بودن :-"

بیا ببینم چیا خریدی؟ :|
کلا 7 تا بازی نداشت که 7تا بازی خریدی:-" :d

DYAD
Double Dragon Neon
Velocity Ultra
Machinarium
Thomas was Alone
The Cave

بعدشم Okami رو خریدم که حواسم نبود با این قاطی کردم ! :دی
میخواستم Syphon Ghilter هارو هم بخرم ولی دیدم احتمال ریمسترشون هست بیخیال شدم ! :دی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان میخواستم بدونم آیا به جز دموی بازی ها هیچ نوع بازی کاملی وجود داره که کاملا رایگاه بشه دانلود کرد بدون اینکه اکانت داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or