PlayStation Move

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من امروز یه پک move گرفتم با 2 تا navigation . یه مشکلی دارم..navigatio های من بدون سیم کار نمیکنن...دلیلش شارژ نداشتن یا مشکل یه چیزه دیگست؟!یه 15 دقیقه ای هم به usb وصل بود...باید بیشتر وصل باشه؟!به fw دستگاه که ربطی نداره؟!چون واسه من کپی خوره.

دوستان میخوام move بخرم می خواستم ببینم می ارزه ؟ الان بخرم یا بزارم برای 3 . 4 ماه دیگه تا 4 تا بازی درست حسابی براش بیاد؟؟؟؟

دوستان میخوام move بخرم می خواستم ببینم می ارزه ؟ الان بخرم یا بزارم برای 3 . 4 ماه دیگه تا 4 تا بازی درست حسابی براش بیاد؟؟؟؟
اگه بخاطر قیمتش میگی میارزه که نه الان نخر ! ولی اگه بخاطر بازیاش میگی چرا الان بازیای خوبی براش اومده !
Sport champions , Top spine 4 , Killzone 3 , MAG , Heavy rain
اینا الان موو رو ساپورت میکنن ! البته بازیای زیادی توی PSN هست که فروخته میشه و موو رو ساپورت میکنه !!

به نظر من که ارزش داره بخرید....
من خودم چند روزه خریدم.. تجربه ای عالی هستش.. من که خودم از بازی کردن با جوی استیک خسته شده بودم..
موو رو حتما امتحان کنید جالبه....:x>:d<

ps3 move

سلام

قیمت دقیق موو پک استارتر چنده؟یه فروشگاه اینترنتی بهم معرفی کنید که قیمت مناسب داشته باشه راستش من شهرستانم و به بازار تهران دسترسی ندارم میخوام خرید اینترنتی کنم فقط یه جای مطمئن ادرس بدین
ممنون

starter pack 2 که قراره بدون دیسک دمو با قیمتی پایین تر عرضه شه
move-2.png

• Like
Reactions: Ἁlireza

دوستان این و کجا دارن اگه جایی میشناسین با قیمت به من بگین

بعد این اسلحه توی بازیهای دیگه(آینده) غیر kz3 که میدونم ساپورت میکنه کارایی داره ؟

91019539206072673014.jpg

دوستان این و کجا دارن اگه جایی میشناسین با قیمت به من بگین

بعد این اسلحه توی بازیهای دیگه(آینده) غیر kz3 که میدونم ساپورت میکنه کارایی داره ؟

91019539206072673014.jpg
فعلا KZ3 و SOCOM 4 رو ساپورت میکنه ! شاید Uncharted و R3 رو هم ساپورت کنه ! من تو ایران هنوز ندیدمش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or