PlayStation Home

• Thread starter Thread starter ehsanxx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای من ایمیل اومد اونم چی دو تا دوتا یعنی یکی برای اکانت خودم و یکی برادرم:love:
یکیش رو من استفاده کردم اون یکی رو هم میفروشم هر کی خواست PM بده:biggrin1:

منم تست کردم به نظر جالب و پروژه ی اینده داری میاد سونی استارت پروژه بزرگی رو زده که نه تنها در این نسل بهش کمک میکنه بلکه در نسل های آینده هم چنین خواهد بود;)

DEP6-B4BB-8P9M
اینم یه کد اضافه چون تاریخ EXPIRE تا امشبه هر کسی که نفر اول زد برای اونه پس عجله کنید
بازم بگید حسام بده:biggrin1:

DEP6-B4BB-8P9M
اینم یه کد اضافه چون تاریخ EXPIRE تا امشبه هر کسی که نفر اول زد برای اونه پس عجله کنید
بازم بگید حسام بده:biggrin1:
به به دستت درد نکنه حسام جان :دی

تاریخ مصرف تمامه تا دیروز بوده
من dl کردم تموم شد رفت :دی

آخرین ویرایش:
Red Bull اولين برندی که به Playstation Home مياد :biggrin1:

امیر یعنی چی؟ منظورم red bull
آخه من هی میرم بلیارد بازی میکنم و هاله این خارجی ها را میگیرم :biggrin1:همش برنده میشم:cool:

امیر یعنی چی؟ منظورم red bull
آخه من هی میرم بلیارد بازی میکنم و هاله این خارجی ها را میگیرم :biggrin1:همش برنده میشم:cool:

الان شوخی بود این حرفت دیگه؟ نه؟ :biggrin1:
یعنی اولین شرکتی که تو محیط HOME برای تبلیغات قرارداد بسته ردبول ـه
احتمالا بال هم میده! :biggrin1:

الان شوخی بود این حرفت دیگه؟ نه؟ :biggrin1:
یعنی اولین شرکتی که تو محیط HOME برای تبلیغات قرارداد بسته ردبول ـه
احتمالا بال هم میده! :biggrin1:
ببین مطمئنآ شرکت های بسیار بسیار بزرگی برای تبلیغات محصولاتشون وارد Home خواهند شد و برای همین اکثر محافل گیم از Home به عنوان بزرگترین پروژه ی آنلاین یاد کردند و اونو یه پروژه بلند مدت و اینده دار میبینند به طور مثال فرض کن Apple وارد بشه و شما در Home بتونید Ipod داشته باشید و چه تبلیغ قوی خواهد بود و یا در خانه تون در Home دارای یه LCD Bravia باشید البته در قبال این وسایل و امکاناتش مطمئنآ در Home از پول استفاده میشه که سود اوری بزرگی برای سونی خواهد بود;)

خوب برای اسیا هم به زودی Home beta عرضه میشه ! البته مثل اینکه رایگان نیست و به قیمت 60$HK هست ! ایمیلش برای اکانت Hong kong من اومده بود که خدارو شکر فکر کنم 80$HK داشته باشم داخلش !

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or