PlayStation Home

• Thread starter Thread starter ehsanxx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان وقتی از خانه بیرون میای جاهای مختلف میتونی بری که باید دانلود کنی بعد در ضمن با چی باید تایپ کرد؟ایا با اپدیت بعدی اینهایی ه دانلود کردم پاک میشه؟
بله شما باید دانلود کنید البته وقتی دانلود میکنید که جای جدید بیاد یا امکانات جدید وقتی یکبار دانلود کردی دیگه احتیاجی نیست البته بعضی از جاها :biggrin1:
اون فکر کنم باید یا سلت بزنی یا مثلث:-"

من امروز برای خودم آیدی ساختم و برای اینکه آدرس نخواد کشور رو امارات زدم و قبول کرد

بعدش رفتم playstation home گفت باید دانلود کنی 48 مگابایت بود دانلود کردم و خودش نصب شد اما error داد والان نه میتونم وارد psn بشم نه وارد sign in :(

لطفا زودتر یکی راهنمایی کنه

حتی دستگاهو خاموش و روشن هم کردم اما وقتی میخوام وارد psn بشم مینویسه :
psn currently undergoing maintenance

آقایون من نرم افزارش رو که 48 مگ بود دانلود کردم. بعد که می رم تو home لود می شه و می ره تو یک صفحه آبی بعد که x رو میزنم یک لایسنسی می یاد که باید قبول کنی بعدش یک کادری می یاد پایین صفحه که شروع به download می کنه ولی سر precchashing essential items چند ثانیه صبر می کنه و اررور می ده problem in network به نظرتون ایراد چیه. اینترنت منم 128 پارس آنلاینه

آقایون من نرم افزارش رو که 48 مگ بود دانلود کردم. بعد که می رم تو home لود می شه و می ره تو یک صفحه آبی بعد که x رو میزنم یک لایسنسی می یاد که باید قبول کنی بعدش یک کادری می یاد پایین صفحه که شروع به download می کنه ولی سر precchashing essential items چند ثانیه صبر می کنه و اررور می ده problem in network به نظرتون ایراد چیه. اینترنت منم 128 پارس آنلاینه

منم این ایراد رو دارم!!
network error میده بعد از دانلود 26 mg

سمت چپ سالن بولینک یه روبات بود ( که الان هم هست ! ) ، دیشب رفتم دیدم یه جای جدید اضافه شده که دانلود کردم با حجم 32 مگ .... که تلپورت شدم اونجا !! :biggrin1:
خیلی هم جالب و باحاله فقط مشکلم اینه که نمیدونم چطوری از اونجا باید بیام تو محوطه اصلی و برم سالن بولینگ !! همونجا گیر کردم !!:eek::eek: :biggrin1::biggrin1: هر چی دیشب راهی رو که اومده بودم امتحان میکردم جواب نمیداد !! :(( شما میدونین راه خروجش کجاست ؟؟؟ :confused::((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or