PlayStation Home Version 1.4 در تاریخ 11 نوامبر عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S0HEIL

کاربر سایت
homelogo.jpg

سونی آپدیت 1.4 Play Station Home را اعلام کرد،این بروز رسانی ویژگی های بهینه سازی شده و جدیدی را به این سرویس خواهد افزود.
سونی هنوز لیست کامل ویژگی هایی را که در این آپدیت به روز رسانی خواهند شد را اعلام نکرده است ولی در عوض قول داده است که اطلاعات بیشتری را در مورد این آپدیت در هفته آینده منتشر کند،با این وجود اطلاعات اولیه را در مورد این آپدیت در US PS Blog منتشر کرده است:
-با این آپدیت قابلیت ویس چت دوباره بازخواهد گشت و علاوه بر این یوزرها می توانند با تعداد بیش از 8 نفر یک گروه تشکیل داده و با هم چت کنند (هم در فضای عمومی و هم در فضای خصوصی)
هم چنین این گروه ها دارای کانال های ویس چت و تکست چت اختصاصی خواهند بود.
-قابلیت Wardrobe این سرویس نیز با آپدیت جدید بهبود خواهد یافت و به یوزرها امکان می دهد که آیتم های مورد علاقه خود را علامت دار کنند و هم چنین آیتم های جدید نیز به همین شکل علامت دار می شوند.
-تنظیماتی برای فیــلتر کردن و مرتب سازی آیتم ها اضافه شده است.
-یک بخش ذخیره سازی نیز به Wardrobe اضافه شده است که به یوزرها امکان می دهد تا آیتم هایشان را سریعتر لود کرده و نمایش دهند.
اطلاعات بیشتر درباره ی این آپدیت در هفته ی آینده منتشر خواهد شد.
شایان ذکر است که این آپدیت 11 نوامبر خواهد آمد و یک آپدیت اتوماتیک نخواهد بود.
منبع

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
واقعا جالبه Home با این همه سرو صداش الان کاملا تو سکوت مطلق رفته و خیلی کم اتفاق میفته خبری ازش بشه !
دوستانی که تو Home هستن حدود چند نفر اونجا فعالن ؟ به 10 میلیون تعدادشون میرسه ! ؟

من همون اول که اشتراک PSN ساختم رفتم Home دانلود کردم و باهاش ور رفتم ولی دیدم کاربرای ایرانی انگار اصلن دوست ندارن بیان اونجا منم گذاشتم کنار:((
اگه چند نفر ایرونی پایه پیدا بشه، خیلی خوب میشه!:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or