امسال خیلی از نمایشهای E3 قابل پیشبینی هستش ولی من خیلی در مورد پروژهی بعدی Bluepoint کنجکاوم

اگه پروژهی بعدی که Bluepoint داره ریمیک میکنه، Killzone 2 باشه چی؟

با توجه به شایعهها احتمال Demon Souls بیشتره...ولی بازم معلوم نیست...من از زمان ورود به نسل هشت، واسه یه کالکشن خفن از Resistance هم دارم له له میزنم...در کل هر کدوم از اینا باشه خیلی خیلی عالیه

این پروژهی جدیدشون احتمال داره که همین E3 معرفی بشه...Shadow of the Colossus هم پارسال معرفی شد و 8-7 ماه بعد عرضه شد.
خودشون گفتن که این پروژه بزرگتر از SOC هستش...ولی از این حرف میشه چندتا برداشت کرد. اولین برداشت اینه که مقیاس و دنیا و جزئیات بازی نسبت به SOC بزرگه و Demon Souls بشدت با این برداشت سازگاره. دومین برداشت اینه که چنتا بازی در قالب یک کالکشنه و واسه همین مقیاس و مقدار کاری که واسه بازسازی باید انجام بدن، بیشتره؛ یه کالکشن Resistance یا Killzone به این برداشت میخوره. و برداشت سوم هم اینه که بازی واسه زمان PS1 هستش و واسه مدرن کردن گرافیک و مکانیکهاش، خیلی کار بیشتری باید انجام بدن...توی این موارد هم با اینکه طرف صحبتمون سونی نیست، ولی شخصا ذهن من میره به سمت MGS یا Silent Hill ولی از اونجایی که با کونامی طرفیم، احتمالا باید فقط خوابشو ببینیم

ولی در کل با توجه به سابقه Bluepoint این احتمال وجود داره که این ریمیک بعدی انحصاری نباشه و کلا حدسیاتمون یه کیلومتر با عنوانی که داره بازسازی میشه، فاصله داشته باشه

در نهایت امیدوارم قبل از کنفرانس چیزی لیک نشه که این جو حدسیات و توهم زدن به هم نریزه